Šta je novo?

Za Zoni-a

• Začetnik teme Začetnik teme OxyS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OxyS

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
stalno pominjes myIE2, pa ako bi mogao malo objasniti sta on radi ili da stavis direktan link ka objasnjenju, jer sam ja juce probao da nadjem features, al' nema.
hvalacheers

MyIE2 je IE based MultTab Web Browser sto znaci da koristi engine (dll-ove) od IE-a s tim sto ima neke optimizacije i gomilu dodatnih funkcija, podrzava skinove i jos gomila toga. S obzirom da je manji od 1MB vredi download-ovati ga, pa probati. Skini ga sa ove adrese, pa probaj:
http://www.ruihehang.com
:wave;

ajd' skinucu ga, malo mi je bilo mrsko da ga skidam jer imam gomilu programcica koje dzaba skidam jer nicemu ne sluze

OxyS je napisao(la):
ajd' skinucu ga, malo mi je bilo mrsko da ga skidam jer imam gomilu programcica koje dzaba skidam jer nicemu ne sluze
myIE je dobar zato što ne zahteva instalaciju, pa se ne zavlači u windows foldere, nego kao da otvaraš neki dokument...

kad sam extraktovo fajlove i klikno na shortcut, fino se podigne, ali kad sad shortcut prebacio na desktop, e sad tu nastaju problemi.trazi mi da odaberem jezik(u isto vreme izbaci CONFIG fajl) ikad izaberem engleski-jedini ponudjen , prijavi mi gresku i ne pokrece se.

ovaj link koji je Crni dao nije dobar (bar kod mene!)... evo jednog sa WebAttack-a:
http://www.webattack.com/get/myiebrowser.shtml

tu postoji i kratko objasnjenje, kao i link za download...

OxyS, nije mi jasan taj problem... moj predlog: izbrisi taj folder kompletno, kao i sve shortcutove... ponovo raspakuj .zip fajl, i direktno iz foldera u kome je MyIE.exe, desnim klikom ga prevuci na Desktop (ili gde ti odgovara), pa onda "Create shortcut here"... inace, PRVI put i treba da te pita koji jezik hoces...

ako ne bude u redu, javi se ovde da probamo da razresimo problem!

:wave;

OxyS je napisao(la):
kad sam extraktovo fajlove i klikno na shortcut, fino se podigne, ali kad sad shortcut prebacio na desktop, e sad tu nastaju problemi.trazi mi da odaberem jezik(u isto vreme izbaci CONFIG fajl) ikad izaberem engleski-jedini ponudjen , prijavi mi gresku i ne pokrece se.

da li si prebacio shortcut? da nisi kojim slucajem prebacio program????. Ja nemam shortcut u instalaciji tj u diewktorijumu gde sam raspakovao instalaciju

Napravi sam shortcut do fajla X:\XXXX\MyIE.exe

Izvinjavam se sto nisam ranije odgovorio.Evo ovako😱briso sam i ponovo extraktovo u folder koji je on odabrao.Kad pokrenem program iz tog foldera sve je O.K.Pitame da li zelim da instaliram i par pluginova koji dolaze uz program,sve ja to potvrdim i sljaka, ali kad precicu myie2.exe prevucem na desktop ponudi mi samo engleski(koji je pored jos par jezika ponudio i ranije- mislim da je pri extraktovanju ili tako nesto , ma nije ni bitno), ali tad mi izbaci poruku da nije nasao licence.txt i ne pokrece se ( a i formira config folder na desktopu). Eto , to je sve. ako imate neko resenje, dobrodoslo.

P.S.Instalirao sam poslednju zvanicnu verziju sa njihovog sajta, a ne ovu betu sto nude.

pa ako "precicu myie2.exe prevucem na desktop " bukvalno prevuces moguce da si sam fajl prebacio na desktop a ne napravio precicu a to je ujedno i objasnjenje i resenje problema koji se pojavljuju pokretanjem tog fajla jer kako i sam kazes trazi ti "licence.txt " a to se obicno nalazi u samom instalcionom folderu bilo kog programa

mozda gresim ali...
poz.Bane ,)

barakuda, u pravu si!!!

OxyS, uradi ovako: u neki folder raspakuj najnoviju verziju (0.7.435)...
- otvori taj folder
- desnim tasterom misa klikni na myie.exe i ne pustaj taj taster
- sad to prevuci na desktop i pusti
- pojavice ti se padajuci meni
- izberi opciju "Create shortcut here" (ili tako nesto)

to je to...

barakuda je bio u pravu: ti nisi napravio shortcut na desktopu, nego si ceo fajl myie.exe prebacio na desktop!!!

PItanje za ZoNi- ja, velikog poznavaoca myIE2: kako doci do search-a u history?

ZoNi je napisao(la):
ovaj link koji je Crni dao nije dobar (bar kod mene!)...
To je zvanicni MyIE2 sajt, a zasto trenutno ne radi nisam bas najbolje razumeo (slab sam sa kineskim i slicnim jezicima 😀 )...

septimus je napisao(la):
PItanje za ZoNi- ja, velikog poznavaoca myIE2: kako doci do search-a u history?
ma, kakav veliki poznavaoc? ja ga samo koristim za surfovanje...

inace, history NE koristim, tako da nemam pojma kako da to uradis (iskreno, ne razumem ni sta hoces da uradis?)

imas MyIE2 forum, pa tamo postavi to pitanje!

ZoNi je napisao(la):
(iskreno, ne razumem ni sta hoces da uradis?)

Pitanje se odnosilo na: kada si offline, u IE mozesh u history da koristish opciju search za trazenje odredjenih sajtova, ovde ta opcija nije vidljiva na prvi pogled ili ne postoji, inache program je odlichan

ZoNi je napisao(la):
barakuda, u pravu si!!!

OxyS, uradi ovako: u neki folder raspakuj najnoviju verziju (0.7.435)...
- otvori taj folder
- desnim tasterom misa klikni na myie.exe i ne pustaj taj taster
- sad to prevuci na desktop i pusti
- pojavice ti se padajuci meni
- izberi opciju "Create shortcut here" (ili tako nesto)

to je to...

barakuda je bio u pravu: ti nisi napravio shortcut na desktopu, nego si ceo fajl myie.exe prebacio na desktop!!!

pa to i radim(znam bar toliko 😀 ), ali jednostavno nece.nema veze , kad nece onda nece.hvala sto ste se potrudili cheers

MYIE je ******.....nijednu stranicu nisam uspeo da otvorim (a uporedo sa njim radi IE6 ko formula 1)....a i ne dopada mi se...sve u svemu sux..

OxyS je napisao(la):
ma ko ga :hump: odust'o sam
ej... ajde ako si u BGDu negde, da se dogovorimo da dodjem jednom kod tebe, jer mi je to potpuno neverovatno!

kUdtiHaEX, kod mene i IE6 i MyIE2 rade podjednako brzo - sto je ocekivano, jer je MyIE2 samo drugi shell za IE6 dll-ove...

Nazad
Vrh Dno