myIE je dobar zato što ne zahteva instalaciju, pa se ne zavlači u windows foldere, nego kao da otvaraš neki dokument...OxyS je napisao(la):ajd' skinucu ga, malo mi je bilo mrsko da ga skidam jer imam gomilu programcica koje dzaba skidam jer nicemu ne sluze
OxyS je napisao(la):kad sam extraktovo fajlove i klikno na shortcut, fino se podigne, ali kad sad shortcut prebacio na desktop, e sad tu nastaju problemi.trazi mi da odaberem jezik(u isto vreme izbaci CONFIG fajl) ikad izaberem engleski-jedini ponudjen , prijavi mi gresku i ne pokrece se.
To je zvanicni MyIE2 sajt, a zasto trenutno ne radi nisam bas najbolje razumeo (slab sam sa kineskim i slicnim jezicima 😀 )...ZoNi je napisao(la):ovaj link koji je Crni dao nije dobar (bar kod mene!)...
ma, kakav veliki poznavaoc? ja ga samo koristim za surfovanje...septimus je napisao(la):PItanje za ZoNi- ja, velikog poznavaoca myIE2: kako doci do search-a u history?
ne! zvanicna adresa je http://www.ruihehang.com/myie2/ odn. www.myie2.comCrni je napisao(la):To je zvanicni MyIE2 sajt,
ZoNi je napisao(la):(iskreno, ne razumem ni sta hoces da uradis?)
Izvinjavam se, moja greska 🙁ZoNi je napisao(la):
ZoNi je napisao(la):barakuda, u pravu si!!!
OxyS, uradi ovako: u neki folder raspakuj najnoviju verziju (0.7.435)...
- otvori taj folder
- desnim tasterom misa klikni na myie.exe i ne pustaj taj taster
- sad to prevuci na desktop i pusti
- pojavice ti se padajuci meni
- izberi opciju "Create shortcut here" (ili tako nesto)
to je to...
barakuda je bio u pravu: ti nisi napravio shortcut na desktopu, nego si ceo fajl myie.exe prebacio na desktop!!!
ej... ajde ako si u BGDu negde, da se dogovorimo da dodjem jednom kod tebe, jer mi je to potpuno neverovatno!OxyS je napisao(la):ma ko ga :hump: odust'o sam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari