Drugari, dobio sam na poklon jedan sat, automatik. Šta možete da mi kažete o njemu ? Izvinjavam se na lošim slikama. Još uvek se učim.
Pogledajte prilog 456243Pogledajte prilog 456244Pogledajte prilog 456245Pogledajte prilog 456247Pogledajte prilog 456248Pogledajte prilog 456249
![]()
INGERSOLL THE TRENTON I03401 | Starting at 340,00 € | IRISIMO
INGERSOLL THE TRENTON I03401 - Men's automatic watch with date INGERSOLL | Authorised trade ✅ Express delivery ✅ Free bracelet adjustment ✅ Extended warranty ✅ 12 months to return ✅ IRISIMOwww.irisimo.com
@vladat1 Sad gledam back, moguce da je i myota? Kako su cuje kad ga zavrtis i da li ima hacking?
Cestitke, odlican izbor. Ja sam ovih dana bas u Tokiju i uzeo ga takodje. Samo je verzija sa metalnom narukvicom. Gledao par dana u prodavnicama i lomio se izmedju njega i B3000. Na kraju prelomio i uzeo B1000 zbog par stvari:Posle duzeg vremena konacno sam uspeo da postanem ponosni vlasnik MTG-B1000-1A
Gledam ga i pratim od kad se pojavio i konacno se ukazala prilika da ga imam u kolekciji.
Po mom misljenju je bas premium i napravljen je da traje godinama i godinama (lupicu...decenijama).
Jeste, zaista. Bilo je par modela jos iz te serije, ukljucujuci i SRPK17 (malo je drugacija oznaka za japansko trziste), ali ovaj je bio toliko ispod cene (29k vs 46k jena) da nisam mogao da odolimSuper ulov za te novce. Ja sam iz te se kolekcije zeleo SRPK17.
Ја сам купио Steeldive прошлог децембра,
Ima i na KP i Steeldive i San Martin.
Baš lepi satovi... Nekako ja se "venčao" sa G Shock satovima ali mislim da ću dati priliku Steeldive Tuna Marine Tiffany. Baš je lep.
tuna je monoblock, nije bas za prvi build.kad reče Tuna. Verovatno ću zimus da sastavim sam jedan sat iz delova. Mahanizam, kućište ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari