O.K. Preporuka. Originali, račun, garancija.kuća satova
Radi se o autonomiji koja se mjeri mjesecima.da li to zahtevno, u smislu da li sat često mora da bude na sunčevoj svetlosti, kolika mu je autonomija nezavisno od nje?
Ne mora da bude često.. Ako je dugo u mraku udje u neki stand by mode, i cim ga pipne svetlo automatski se vrati na tačno vreme. Doduše to je moj full metal, da li je na ostalima tako najbolje proveriti u specifikacijama.Ako može pomoć... Hteo bih da kupim svoj prvi G-Shock, najviše mi se dopadaju ova GA-2100 serija, samo vidim da imaju obični i solarni modeli... Ovi drugi se napajaju preko sunčeve energije?
Pa me tu samo zanima da li to zahtevno, u smislu da li sat često mora da bude na sunčevoj svetlosti, kolika mu je autonomija nezavisno od nje?
I ako smem da pitam, gledam cene, u ovim radnjama po TC su solidno skuplji za razliku od oglasa i nekih drugih internet radnji... Ima neka kuća satova, jel su oni oke u smislu originali da su sam?
Hvala unapred.
Probao da pomognem, vidim nema na stanju ovde: CreationWatches.comDrugari, gde kupovati redje orient satove kod nas(ceo balkan(Srbija,Bosna,Hrvatska,Rumunija...) ili online? Trazim konkretno jedan sat i ne mogu da ga nadjem na sakurawatches,amazonu i slicno. Model je RA-AG0024S. Bilo bi super i da mogu nekog uvoznika da iscimam za taj model.
Omašio si temu ...Nakon malo čitanja teme, i utisaka i predloga kolega forumaša, i ja juče uzeh Casio AE-1500, i to AE-1500WHX-3AV verziju.
https://www.casio.com/intl/watches/casio/product.AE-1500WHX-3AV/
U pitanju je X verzija (duža narukvica sa dvostrukom kopčom) tamne army green boje i positive display-om.
Zar ne bi trebao taj magnet posle nekog vremena da popustiOstavljao sam sat dve-tri noci na telefonu i magnetizirao se.
Ranije nije zurio uopste, a sada zuri svaki dan 2 min.
Sta je preporuka za dalje? U garanciji je i dalje
Seiko 5 sport
Stigao mi sa Temu navijač za tri mehanička sata. Odavno sam to hteo da kupim, ali sada nađoh dobru cenu.
Hvala na preporuci. Bas mi se svidja. Mada gledao sam neki klasicniji automatik, nesto poput Tissot Le Locle ili Chemin Des Tourelles. Samo da stavim na oglas Citizen Titanium, lako ce novi da se nadje.Lepa kolekcija, sad jedan Tissot PRC 200 hronograf
mozes probati hack #1 uz disclaimer da ja licno nisam probao, nije mi trebaloOstavljao sam sat dve-tri noci na telefonu i magnetizirao se.
Ranije nije zurio uopste, a sada zuri svaki dan 2 min.
Sta je preporuka za dalje? U garanciji je i dalje
Seiko 5 sport
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari