E svašta ... Nije valjda da nemate makar jednu kinesku prodavnicu?
Kao i inače, kako drugačije.Kako li samo menja datum svakog drugo meseca?
kako znas da nije fake, cena je suvise dobra?Casio GM-2100-1 sa silikonskom narukvicom. 39 evra sa popustom na dan zaljubljenih ovde u Kini. Veoma udoban, masa oko 70-tak grama, ne oseti se na ruci toliko cemu doprinosi i relativno siroka narukvica. Pozadinsko osvetljenje nista posebno. Nije uopste glomazan kao sto sam ocekivao.
Tacno tako, gledao sam klipova gde su pokazane razlike izmedju originala i kopije. Moj deluje da je original. Medjutim, sat je vracen zbog problema sa kazaljom.kako znas da nije fake, cena je suvise dobra?
Da se ne lažemo, čist hipsteraj je u pitanju i apsolutno je nebitno da li je fejk kad su ovi old skul digitalni casio satovi u pitanju jer tu nema neke upotrebne ni praktične vrednosti u celoj priči.kako znas da nije fake, cena je suvise dobra?
Ne bih se slozio. Gshock satovi dokazano imaju svoju upotrebnu i prakticnu vrednost. Konretan model nije tako mator kao mi, par godina, samo sto je fejkovan poprilicno, prvo je lcd ekran bio losiji a posle su to popravili pa se retko kupuje da nije iz prodavnice.Da se ne lažemo, čist hipsteraj je u pitanju i apsolutno je nebitno da li je fejk kad su ovi old skul digitalni casio satovi u pitanju jer tu nema neke upotrebne ni praktične vrednosti u celoj priči.
Da ne budem pogrešno shvaćen, ja sam ljubitelj i imam malu kolekciju istih čisto iz sentimentalnih razloga jer me ti satovi podsećaju na mladost i vreme kad je to bilo nešto aktuelno, moderno a nedostižno
Nema gubitka ulja, sat se koristi kao i inače.Uz gubitak ulja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari