Ako prelaziš u A1, mts ili yettel-onda samo podnesi zahtev tim provajderima i to možes prvi dan nakon isteka ugovora sa Yunet-om.Ima li neko da prenese iskustvo. Za mesec dana mi ističe ugovor, da li je potrebno najaviti raskid tj kako to funkcioniše kod Yunet-a.
Problem resen, vracena 4k rezolucija.Pozdrav
Pitanje za korisnike MOVE tv koji imaju aktivnu uslugu preko Yuneta. Kakav vam je kvalitet slike na kanalu 67 Travelxp 4K HDR. Vidim od pre par dana da je slika uzas kao neki od pinkovih SD kanala, ovo nema veze sa 4K, drasticno je spusten kvalitet slike. Ostali kanali iz 4k ponude su za sada ok. Danas prijavljen problem podrsci ali za sada nisam dobio odgovor. Da li je ovo problem u lokalu ili je kod svih tako lose.
Taj paket vazi za sve korisnike. Ne moze se aktivirati preko app, moras zvati Yunet ili popuni zahtev pri kraju sajta za kontakt. Javice ti da je aktivan, nakon toga se izloguj iz MOVE tv app i uloguj se ponovo, 4k kanali bi trebalo da su vidljivi. Numeracija od 64 do 67. Paket se ne naplacuje. Tako sam ga ja aktivirao. Nadam se da sam ti pomogao.Vidim na sajtu da uz taj 4k stoji 0 dinara da li to važi i za stare korisnike pošto meni taj paket nije aktiviran. U aplikaciji nema načina da se aktivira kad se stisne na kupi ništa se ne dešava. A na sajtu kad stiska poručite isto se ništa ne dešava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari