Šta je novo?

Yunet optika - mts

Ni kod mene nisu uočeni prekidi u tom vremenu /leva obala Bg.

my.yunet.rs radi, ovaj ne.

Мени на супернови се отвара.

Uzeo da proverim da li otvora njihov sajt ne sviđa mi se što su i oni počeli da krste pakete ko MTS box. Nadam se da ta novina nije uvod u u gašenje yuneta ko brenda i utapanje u MTS i supernova ništavilo.

Ima li neko da prenese iskustvo. Za mesec dana mi ističe ugovor, da li je potrebno najaviti raskid tj kako to funkcioniše kod Yunet-a.

Mislis da predjes kod nekoga drugog? Nema sta da im najavljujes,kad istekne,slobodan si.

Ima li neko da prenese iskustvo. Za mesec dana mi ističe ugovor, da li je potrebno najaviti raskid tj kako to funkcioniše kod Yunet-a.
Ako prelaziš u A1, mts ili yettel-onda samo podnesi zahtev tim provajderima i to možes prvi dan nakon isteka ugovora sa Yunet-om.

Ako prelaziš na SBB ili uzimaš neki bežični kućni ili mobilni net, onda najbolje da nazoveš Yunet i najaviš raskid ugovora i prekid usluga preko njihove optike, po isteku ugovorne obaveze. Oni će ti reći kada i šta postupiti sa opremom i gde, šta i kada potpisati .

Pozdrav
Pitanje za korisnike MOVE tv koji imaju aktivnu uslugu preko Yuneta. Kakav vam je kvalitet slike na kanalu 67 Travelxp 4K HDR. Vidim od pre par dana da je slika uzas kao neki od pinkovih SD kanala, ovo nema veze sa 4K, drasticno je spusten kvalitet slike. Ostali kanali iz 4k ponude su za sada ok. Danas prijavljen problem podrsci ali za sada nisam dobio odgovor. Da li je ovo problem u lokalu ili je kod svih tako lose.

Pozdrav narode! U septembru mi ističe UO sa Yettel-om, pa bih prešao kod YUnet-a. Treba mi NET+TV, ali ne vidim da li još traje ona akcija 500/250 i koja je sada cena za UO od 24 meseca. Mislim, vidim da je recimo za TV Set-up Box + 300/150 Mb/s cena 3.490 din. To je brzina koju sam imao kod Yettel-a, pa ne bih išao ispod toga. Da li neko ima telefon njihovog agenta koji bi mogao da ponudi tu veću brzinu i akcijsku cenu? Pisao sam im ranije i proverili su da ima tehničkih mogućnosti za priključenje.

Pozdrav
Pitanje za korisnike MOVE tv koji imaju aktivnu uslugu preko Yuneta. Kakav vam je kvalitet slike na kanalu 67 Travelxp 4K HDR. Vidim od pre par dana da je slika uzas kao neki od pinkovih SD kanala, ovo nema veze sa 4K, drasticno je spusten kvalitet slike. Ostali kanali iz 4k ponude su za sada ok. Danas prijavljen problem podrsci ali za sada nisam dobio odgovor. Da li je ovo problem u lokalu ili je kod svih tako lose.
Problem resen, vracena 4k rezolucija.

Vidim na sajtu da uz taj 4k stoji 0 dinara da li to važi i za stare korisnike pošto meni taj paket nije aktiviran. U aplikaciji nema načina da se aktivira kad se stisne na kupi ništa se ne dešava. A na sajtu kad stiska poručite isto se ništa ne dešava.

Vidim na sajtu da uz taj 4k stoji 0 dinara da li to važi i za stare korisnike pošto meni taj paket nije aktiviran. U aplikaciji nema načina da se aktivira kad se stisne na kupi ništa se ne dešava. A na sajtu kad stiska poručite isto se ništa ne dešava.
Taj paket vazi za sve korisnike. Ne moze se aktivirati preko app, moras zvati Yunet ili popuni zahtev pri kraju sajta za kontakt. Javice ti da je aktivan, nakon toga se izloguj iz MOVE tv app i uloguj se ponovo, 4k kanali bi trebalo da su vidljivi. Numeracija od 64 do 67. Paket se ne naplacuje. Tako sam ga ja aktivirao. Nadam se da sam ti pomogao.

Nazad
Vrh Dno