Šta je novo?

Yunet optika - mts

Ostaće kod "ujke" zato što je jeftiniji od "tetke".
Sve dok je ujka stabilan a manje trosi od tetke sto da ne, ne vidim tu ama bas nikakav problem. Realno sta god da uzmem je mts, yettel je na njihovoj infrastrukturi, a1 isto i orion, mada po svemu sto sam procitao isti djavo ko mts sada po pitanju cena. Od mts bih se izmakao jer mi uvek uvale jos neku glupost koja mi ne treba.

Poslednja izmena:
Hvala, ovo puno znaci. Sve jasno i sasvim dovoljno da razmotrim da uzmem. Ako bi jos neko potvrdio da slicnu situaciju bilo bi top.
Pozdrav!
Već duže vreme koristim Yunet i zaista sam zadovoljan. Verovatno se na forumima uglavnom piše kada postoji neki problem — kada sve radi kako treba, obično ni ne dolazimo na forum. 😊
Sviđa mi se što može da se uzme samo internet, bez dodatnih usluga, i cene su stvarno povoljne. Postoji i još jeftinija varijanta sa brzinom 100/50, ali ona nije prikazana na sajtu. Ako se posebno zatraži, daju je bez problema — meni su je ponudili, a i drugima sam je preporučio i dobili su je.
Još jedna dobra stvar je da, ako neko uzme Yunet preko postojećeg korisnika, taj korisnik dobija mesec dana besplatnog interneta. Takođe, ako se plati godinu dana unapred, dobija se dodatnih 10% popusta. Ja sam tako za godinu dana platio 15.552 dinara.
Uskoro mi ističe već druga godina korišćenja i za sada imam samo pozitivna iskustva. Sve preporuke za Yunet!

Hvala, ovo puno znaci. Sve jasno i sasvim dovoljno da razmotrim da uzmem. Ako bi jos neko potvrdio da slicnu situaciju bilo bi top.
Ja sam par puta imao problema, mislim i da sam pisao ovde na forumu, ako te ne mrzi da trazis. Uglavnom sam zadovoljan 99,99% i sto napisa covek iznad, vise se javljamo kad ima nekih problema.

Skoro da sam zaboravio na probleme sa internetom za ove dve godine na Yunet optici, to prosto radi.

Ja sam par puta imao problema, mislim i da sam pisao ovde na forumu, ako te ne mrzi da trazis. Uglavnom sam zadovoljan 99,99% i sto napisa covek iznad, vise se javljamo kad ima nekih problema.
Potpuno se slazem i kod mene je bio problem nakon 2 godine sa ont-om, poceo je da brlja nesto, uredja je zamenjen drugim i sve opet radi perfektno. Sto se tice kvaliteta neta zaista sve preporuke, bukvalno sve radi kako treba. Jedino ne bi bas preporucio move tv, opet imaju neki problem sa strimom, kanal 305 Viasat kino, ne moze da se ucita, dok recimo taj isti kanal na move-telekom platformi radi sve vreme bez problema. Problem prijavljen videcu kada ce resiti.

Puno hvala, znaci ovo mnogo. Samo net mi i treba, ostalo me no ne interesuje. Hvala jos jednom.

Ne samo sto internet radi kako spada, vec kad ne radi, iz korisnicke podrske se javljaju u roku od odmah, resi se problem i obavezno ali obavezno zovu da pitaju da li je resen problem. Prosto se pitam dal je provider iz Srbije sa takvom poslovnom politikom..

i ja sam zadovoljan YUnet-om za sada, koristim internet oko 2 meseca i osim par prekida od po 5-10 min. sve radi super.
Uzeo akciju 500/250 24 meseca UO za 1.990 RSD/mesečno, platio 12 meseci unapred sa popustom 10% 21.492 RSD, a tako ću i drugih 12 meseci naredne godine. Mesečno me izaðe tačno 1.791 RSD, teško da može povoljnije, a da je ova brzina i optika.

Sviđa mi se što može da se uzme samo internet, bez dodatnih usluga, i cene su stvarno povoljne. Postoji i još jeftinija varijanta sa brzinom 100/50, ali ona nije prikazana na sajtu. Ako se posebno zatraži, daju je bez problema — meni su je ponudili, a i drugima sam je preporučio i dobili su je.
Koja je cena za ovaj paket?

Nazad
Vrh Dno