- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Kaze sin ne radi mi vanced. Rekoh meni sve radi. On bio ulogovan, ja ne. Izlogovao se i sve proradilo.
Meni je vanced prestao da radi, instaliram taj revanced, video krene, ali nakon 30 sekundi video reprodukcije samo stane, isto kao da nema interneta. Probao sam reinstalacije i sl, jedini lek je bio "turn on incognito" (opcije u gornjem desnom uglu). Jedino tako pusti video do kraja... Moguce je da je nas pojedince google stavio na neku crnu listu sto se tice koristenja (re)vanceda. Roditeljima sam instalirao istu verziju revanceda i njima radi bez problema, ne moraju da pale incognito mod.Jel se dešava nekom da video jednostavno stane na pola i neće dalje, kao da nema interneta a ima sigurno? O revanced-u pričam. I koja je razlika između običnog i extended-a?
Koja vam je sad verzija?Imao isti problem pre oko mesec dana, ali od kad je stigao update, sve fercera bez greske.
Kod mene od jutros ne radi, pa sam prešao na revanced.I kod mene još radi Vanced, isto 17.03.38.
Kuronja82
Postoji, drugi tim je uradio mod, ali savršeno radi. Doduše, novije verzije više opterećuju stare uređaje, ali su aktuelne i to je što je:Moze li mi neko rec gde da skinem noviji vanced ako uopste izlaze nove verzije ako postoji?
Upravo se i meni ovo dogadja u poslednjih desetak dana. Ne za svaki video ali se desava. Ja sam instalirao Revanced prosle godine. I od tada je radio odlicno, osim sto vise ne mogu da castujem sadrzaj sa telefona na chromecast v2 na jednom tv.Jel se dešava nekom da video jednostavno stane na pola i neće dalje, kao da nema interneta a ima sigurno? O revanced-u pričam. I koja je razlika između običnog i extended-a?
Ja imam problema sa zaustavljanjem snimaka kao gore par ljudi. Proverio sam svoje verzije. Revanced Manager je 0.0.57 , a Revanced je 18.03.36Manager je 0.0.57, a sam reVanced
Da li si rešio zaustavljanje?Jel se dešava nekom da video jednostavno stane na pola i neće dalje, kao da nema interneta a ima sigurno? O revanced-u pričam. I koja je razlika između običnog i extended-a?
Pritisneš History?Kod mene od jutros ne radi, pa sam prešao na revanced.
Ok je, sličan kao vanced, ne zahteva puno navikavanja, osim što me nervira horizontalno skrolujuć history i watch later palylists umesto dosadašnjeg vertikalnog.
Jel' može negde ovo da se promeni, jer ovakvo kakvo jeste jednostavno nije praktično, jer zbog oblika ekrana telefona mnogo više sadržaja staje na ekran vertikalno, nego horizontalno...
Edit:
Pogledajte prilog 386148
Na ovo mislim, ovako horizontalno poređane staju samo po dva i po sadržaja na ekran, a dok je bilo vertikalno bar pet ili šest, pa je bilo preglednije...
Nisam našao u settings ništa na ovu temu...
Ako se dobro secam, problem je nestao posle azuriranja managera, pa patchovanja yt-a. Mislim da nista osim toga nisam uradio, bar se ne secam...Ja imam problema sa zaustavljanjem snimaka kao gore par ljudi. Proverio sam svoje verzije. Revanced Manager je 0.0.57 , a Revanced je 18.03.36
Prešao sam na extended verziju, tu nemam problema.Da li si rešio zaustavljanje?
Napomena!Probacu
To enable the feature, go to the General section in Vivaldi Settings and enable the “Allow background audio playback” option. With this disabled, switching to another app will pause the video. With it enabled, you’ll be able to continue hearing audio even as you interact with other apps.
Zakrpe koje mogu da se primene nude brojna podešavanja koja (za sada, a verovatno i zauvek) ne postoje preko HTML interfejsa.Koja je prednost Vanced/Revanced u odnosu na browser korišćenje? Vivaldi radi bez reklama i radi sa ugašenim ekranom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari