Šta je novo?

Youtube video na SMF forumu

dario1981

Cenjen
Učlanjen(a)
28.03.2012
Poena
154
Kako da podesim da forum sam prepozna youtube linkove kad neko postuje i prikazuje ih direktno na forumu, a ne kao linkove???

Uspeo sam da podesim da kad posetioci izmedju [youtube][youtube]ubace link vidi se player, ali znam da može i bez toga.
Koristim SMF 1.1.11

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novu temu, odrzavam jedan smf forum, trenutno sam na 2.0.1 verziji, imam instaliran aeva mod, i sve super radi, samo sto imam jedan mali problem. Naime pise da aeva plugin podrzava i facebook video embedding, e sad, meni jednostavno nece da prepozna nijedan facebook link kao video. Jel ima neko ko je na 2.0.2 verziji a da je probao ovo i da mu radi, da znam da li da apdejtujem forum ako je do toga.

Ako Aeva podržava FB video, trebalo bi da ti radi bez obzira na verziju foruma koju imaš. Na brzinu, nisam uspeo da nađem link ka nekom FB video klipu (svi kače YT na FB) pa nemogu da probam, ali ako tebi ne radi na 2.0.1 čisto sumnjam da će raditi kod mene na 2.0.2

EDIT: Uspeo sam da iskopam FB video i definitivno ne radi. Moguće da su nešto menjali ovi na FB u relativno skorije vreme po pitanju formata URL- a obzirom da se Aeva više ne razvija, vrlo moguće da zato ne radi.

Poslednja izmena:
Pa da, definitivno je znači do Aeve. Šteta, stvarno je kvalitetan plugin, nudi podršku za sve i svašta. Malo sam čačkao po kodu i probao da napravim sopstveni template za unos videa sa specifičnim url-om koji koristi facebook, ali mi nije pošlo za rukom. Na žalost koliko znam, ne postoji ni jedan drugi plugin koji nudi embedding facebook video klipova... Hvala u svakom slučaju što si proverio.

Ne znam gde da tražim pa ću pitati ovde.
Hoću da napravim video sa slikama na Youtube-u,pa me zanima kada učitam fotografije koje želim da idu uz muziku,kako da ubacim muziku sa svog računara?

Nazad
Vrh Dno