Šta je novo?

Youtube spor

Kod mene trenutno radi sbb u fullu posaljem drugovima link koji takodje imaju sbb obojici nece ni da otvori youtube :(

Odgovor tehničke podrške Sezama je: "Kod svih provajdera postoji problem sa YT...treba da se vidi u čemu je problem, pa....blah blah...."

Hmmmm.....

Evo i ja da se pozalim...nece mi uopste YT, sporo je da sporije ne moze...samo se iznerviram...

Ja sam dobio još jedan odgovor tehničke podrške...u kom' su me obavestili da ne mogu sa sigurnošću tvrditi šta je problem i dati smislen odgovor, i da u ovom trenutku nemaju tehničko objašnjenje za to, a onda....sam dobio lekciju o overhead-u i sajtovima za kvazi-merenje brzine protoka! :wc:

Nece ni kod mene da radi. Samo vrti onaj krug i nece ni da pocne da streamuje. Telekom 768

edit:

Izgleda da je problem samo sa internet explorerom. Nece sa njim na oba kompa. Firefox radi

Poslednja izmena:
meni se na veratu predvece cesto vuce... ali ako otvorim 3 komada stavim ih na pauzu... mogu da odgledam sva 3 posle bez problema... nije resenje ali nekad nema izbora... pre pondne je sve OK

Nazad
Vrh Dno