jevic989
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.04.2022
- Poena
- 60
Hvala, da li si bas birao FlipCard servis u toj aplikaciji posto trenutno nema slobodnih brojeva za Indiju?
Hvala, da li si bas birao FlipCard servis u toj aplikaciji posto trenutno nema slobodnih brojeva za Indiju?
Postoji ova preko flipkarta godišnja YT pretplata za 9.25€. Za druge opcije ne znam.Hvala na ovome. A da li onda postoji još uvek neka varijanta koja radi?
Skini vsim...skuplje ispada al bar stize..meni iz prve proslo
@War10ck_97 Pricamo o ovoj app: https://apps.apple.com/tr/app/vsim-sms-verification-code/id1661720255 ?Skini vsim...skuplje ispada al bar stize..meni iz prve proslo
Bolji za naše titlove, neuporedivo lošiji zbog interfejsa, pretplaćeni kanali seljački razbacani dok kod ST možeš da poređaš po abecedi, plus najnovije na vrhu, kao što znaš.Kakva je u odnosu na SmartTube?
Trazili jesu, ali prosla domaca, i sad tako placamЗар нису за Аргентину тражили аргентинску картицу?
Nisam sigurna, ali rekla bih otprilike 4 meseca. Čini mi se da je to bilo u oktobru.Koliko je vremena prošlo između dva otkazivanja?
Isti slučaj i kod meneUh, dobro rekoste ovo za otkazivanje pretplate preko indijskog Apple ID-a, uđem da proverim, kad ono pretplata otkazana (Family) i ističe sutra. Bez problema je obnovih iz odeljka Subscriptions u App Store-u. Do sada mi je nisu otkazivali, nadam se da će potrajati bar nekoliko meseci, ali ću za svaki slučaj da napravim neki podsetnik da proverim svakog meseca.
Ludilo. Nije bila praksa do sad.Meni su otkazali individual, obnovio juče iz subscrictions na Apple nalogu.
Nemoj da obnavljaš preko YouTube-a, nego uđi u Apple Subscriptions, pa odatle.Otkazuje i Turska preko Apple ne mogu da obnovim
Uradio kako si rekao i mislim da je uspelo. Čekam 18 da vidim da li će produžiti. HvalaNemoj da obnavljaš preko YouTube-a, nego uđi u Apple Subscriptions, pa odatle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari