Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

skorašnji off-topic je pobrisan jer postoji barem jedna odgovarajuća tema

Imam pitanje, da li mogu jedan indijski Apple ID da iskoristim da pored mog i prijatelju obezbedim indijski YT premium? To je verujem u koraku kad on treba da se prijavi na YT sa svojim Gmail I ako se dobro sećam prvo se pravi google familija pa tek onda idu ove kombinacije pa samo da potvrdim sa vama.

Procedura je baš takva kako si isplanirao, ali nisam siguran da li je još uvek moguće pokrenuti novu pretplatu preko indijskog Apple ID-a. Mislim da sam zapamtio iz teme da su u jednom trenutku potpuno onemogućili uzimanje novih pretplata preko drugih zemalja, bez obzira na način, mada je bolje da se javi neko ko je to nedavno probao i da potvrdi. Ja imam Family Premium preko indijskog Apple ID-a, ali ga imam već duže vreme bez prekida.

Ja isto mislim da je moguće samo ako si trenutni korisnik ili ako si pre nekad koristio preko Applea pa mozes ponovo aktivirati kroz App Store > Subscriptions. A za nove naloge izbacuje ono “we couldnt verify the country”

Počeli su opet... Ako sutra uspem da obnovim javiću.

Prilozi

• IMG_0271.jpeg
    IMG_0271.jpeg
    53.5 KB · Pregleda: 189
Da ne ureknem nas preko Argentine ne diraju vec neki mesec od kako su nam ukinuli placanje

Зар нису за Аргентину тражили аргентинску картицу?

Pratim temu redovno i video sam kad su krenuli da otkazuju preko Apple uređaja pretplatu, ali me do sad nisu dirali. Juče ušao nešto da vidim, kad ono, otkazano. Obnovio sam kroz Subscriptions, pa ćemo videti dokle bude išlo. Imam Family i svi smo u istom gradu.

Meni su isto danas otkazali pretplatu preko Apple-a (Indija Family plan), ali sam uspela da obnovim. Inače, ovo je drugi put kako mi otkazuju.

Uh, dobro rekoste ovo za otkazivanje pretplate preko indijskog Apple ID-a, uđem da proverim, kad ono pretplata otkazana (Family) i ističe sutra. Bez problema je obnovih iz odeljka Subscriptions u App Store-u. Do sada mi je nisu otkazivali, nadam se da će potrajati bar nekoliko meseci, ali ću za svaki slučaj da napravim neki podsetnik da proverim svakog meseca.

Uh, dobro rekoste ovo za otkazivanje pretplate preko indijskog Apple ID-a, uđem da proverim, kad ono pretplata otkazana (Family) i ističe sutra. Bez problema je obnovih iz odeljka Subscriptions u App Store-u. Do sada mi je nisu otkazivali, nadam se da će potrajati bar nekoliko meseci, ali ću za svaki slučaj da napravim neki podsetnik da proverim svakog meseca.
Isti slučaj i kod mene

Ciljaju trenutno samo family pretplatnike, individual ne diraju. Još uvek.

Meni su otkazali individual, obnovio juče iz subscrictions na Apple nalogu.

Otkazuje i Turska preko Apple ne mogu da obnovim

Prilozi

• IMG_0065.png
    IMG_0065.png
    92.6 KB · Pregleda: 113
I meni je zaustavio danas (apple Indija), ali prihvatio je cak i bez apple uredjaja da obnovim iz iTunes-a na pc-u. Zapravo nije jos istekla, nego je otkazao obnavljanje, stajalo je "expiring on...". Tako da znate, ako primetite da je otkazao dok jos nije istekla, moze i samo iz itunes-a.

Drugar koji plaća Indijski yt premium preko app store-a, je u US. Svi ostali smo u Srbiji, do sada su izbacili dvoje tj poslali mail da nisu u istom domaćinstvu i otkazali im premium iako su i dalje u familiji, da li postoji neko rešenje kako da vrate premium, tipa da se konektuju na neki vpn u US ili Indiji?

Nazad
Vrh Dno