Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Takodje...mail stigao za selidbu do 5.Decembra...ili da postanem njihov drzavljanin :)

Da li ste se prijavljivali preko VPN-a nekad posle prvog prijavljivanja?
Da nije možda do toga problem, jer ako ste samo prvi put, onda možda provale da posle dužeg vremena niste bili u "matičnoj zemlji".
Ovo je definitivno bitno. Meni je upravo zbog ovoga stigao mail da ce mi ukinuti Premium ukoliko ne promenim metod placanja zbog toga sto nisam palio VPN na Tursku sa vremena na vreme. Srecom imam tursku karticu pa sam samo potvrdio istu i nastavio pretplatu.

Meni danas isto stiglo za nigeriju…..

Ovo je definitivno bitno. Meni je upravo zbog ovoga stigao mail da ce mi ukinuti Premium ukoliko ne promenim metod placanja zbog toga sto nisam palio VPN na Tursku sa vremena na vreme. Srecom imam tursku karticu pa sam samo potvrdio istu i nastavio pretplatu.
Mail ti je stigao jer si plaćao srpskom bankovnom karticom.

Ne znam onda. Meni nikad nije ništa stizalo (kad je reč o naplati putem Applea), a nikad ne koristim turski VPN. Stizalo mi je kad sam bio prijavljen direktno i plaćao domaćom karticom.
Svakako nije nastao problem, samo sam usao i potvrdio istu tu karticu koja je bila pre i sve je bilo ok. I ja sam mislio da ne proveravaju lokaciju, pored zemlje porekla kartice.

Ja sam povremeno isao preko vpn-a na Nigeriju. Ne bas cesto ali jednom do dva puta mesecno. Medjutim ipak su i mene kao i vecinu za sada "izbacili". Sto mu na kraju dodje da ipak gledaju kartice banaka iz kojih su zemalja. Mada verujem i da verovatno gledaju nekim delom i ko se odakle prijavljuje. Ne bi me cudilo da rade i jedno i drugo i da algoritam, po tim parametrima, nas pronalazi. Kako god, bilo je lepo dok je trajalo. Sada je na nama da se snadjemo, ako uspemo, da ponovo prodjemo negde jeftinije, a na njima je da nas pronalaze

Svakako nije nastao problem, samo sam usao i potvrdio istu tu karticu koja je bila pre i sve je bilo ok. I ja sam mislio da ne proveravaju lokaciju, pored zemlje porekla kartice.
Ako nije problem, mozes da kazes kakav trosak imas godisno ili mjesecno za odrzavanje na turska kartica sa se bankovnim trosocima?

Ne znam kako su prosli oni kojima je stigao mejl za iseljenje a ipak su obnovili, jesu ih iselili prinudno ili jos sljakaju haha

Izgleda da su povecali cene za Tursku preko Apple-a...

tr.jpg

Stigao je i meni mejl kao i vecini do sada, zemlja registracije je bila Arg. Dali su mi rok do 5. decembra da promenim “status”.

Čitajući sve napisano u proteklih mesec-dva, nešto mi se ne cima za turskim gift karticama.

Da li ima zainteresovanih za srpsku porodicu? Ja bih bio nosilac paketa.

Uvek bude barem jedno poskupljenje u Turskoj svake godine. Tradicija se nastavlja 😅

U mailu koji ste dobili od kada krece povecanje jer meni na AppStore-u i dalje next billing period pise po staroj ceni, ali kad odem na edit dobijem novu cenu?

Meni ovako pise u aplikaciji:
Pogledajte prilog 465669

Ali kad se udje preko appstore-a onda pise 209.99, nema nikakvog obavestenja, bar zasad.
1731030052156.jpeg

Мени стоји да ми обнавља по 76 лира овог месеца, значи од следеће креће по новој цени, док за породични пакет су већ ажурирали цену. Значи за постојеће кориснике креће када им истекне тренутни месец, док за нове иде по новим ценама, као и за пребацивање на породични пакет.

Stigao je i meni mejl kao i vecini do sada, zemlja registracije je bila Arg. Dali su mi rok do 5. decembra da promenim “status”.

Čitajući sve napisano u proteklih mesec-dva, nešto mi se ne cima za turskim gift karticama.

Da li ima zainteresovanih za srpsku porodicu? Ja bih bio nosilac paketa.
ja sam dobio poruku da mi skace cena od 25.dec sa 58 TYR na 80 TYR YT premium, dakle 2,3 eur, ostaje ovako onda, nije nerazumna cena ipak

Poslednja izmena:
Malerisao ili ne, očekuj uskoro da je kraj.

Prilozi

• IMG_7839.png
    IMG_7839.png
    248.5 KB · Pregleda: 73
Meni je stiglo za Indiju u martu pa sam se prebacio na Pakistan. S obzirom da mi ceo ovaj proces traje od početka 2022. vrlo sam zadovoljan uštedom pa nek traje dok traje 🕶️

Da li je neko uspeo ko ima preko Argentine ona fora pustiš da istekne posle maila upozorenja, da se uđe ponovo preko VPN-a i aktivira ponovo isto?

Ne ispunjavam kriterijume iz prvog posta ali u moju odbranu ćale sam spotify familije formirane na bencu preko 3 godine. Ako ima interesanata formirao bih Tursku familiju. Trenutna cena kod njih je 220 lira sto mu izadje na oko 700 dinara, podeljeno na broj rodjaka pa... Oko placanja mozemo da se dog 😊

* u pitanju je apple metod pa mislim da nas ne bi dirali neko vreme.

Nazad
Vrh Dno