Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Pa dobro,sad umesto 20 i nešto dinara,placacemo 90 po članu.I dalje je jeftino...

Nista specijalno, mislim, osetno je, ali je i pezos u skripcu godinama. Sto rece kolega iznad, do kraja godine opet na staroj ceni u dinarima

Stiglo takodje. Family sa 180ars na 699ars. Tj oko 550din.
Svakako dobra cena i dalje.

I dalje kosta kolko jedno toceno pivo u malo boljem lokalu u NS ;)

Jel ima neko mesto u argentinskoj familiji? 😀

Majku im imperijalisticku...
Samo tokom proteklih godinu dana, kurs usd i eur u odnosu na argentinski pesos je skočio za 40%. Za pola godine, YouTube premium bi tamo koštao manje od 1 eur što je smešno i neodrživo. Nije mali skok ali u odnosu na ostale regione i dalje povoljno a ako se nastavi propast ARS biće još jeftinije.

Zanimljivo da svi misle da će pezos samo dole. 🙂
Baš su preterali sa ovim poskupljenjem.
Do sad sam davao familiji, prijateljima za džabe, dosta je bilo!

Baš napisah na drugom forumu, do sad sam plaćao Family plan i delio ga 90% vremena sam sa sobom, sad će izgleda morati da se traže ljudi koji će plaćati 😁

Po ovim cenama, jeftinije je za nekih 180din u turskoj, nego u argentini. Cisto da se zna ako neko bude pravio nove.
Opet, kroz 3-4 meseca ce mozda biti drugacija prica, i argentina biti jos jeftinija.

Da li znate kako argentiski family plan prebaciti na pojedinacni jer uglavnom jedan se najvise koristi na smart tv i telefonu

I meni :) . Ko ih hebe.

Prilozi

• yyy.jpg
    yyy.jpg
    99 KB · Pregleda: 123
image-8.png

Meni ne izbacuje ponudu za godisnji plan . On je najpovoljniji. Kod mene samo licni i familijarni plan .

Realno najvise su nadrljali Argentinci(nativni).Povecanje cene jeste fino bogme al opet se da podneti.Izadje 100 din po clanu mesecno a toliko svakako vredi.Mozda sad sjasu sa banovanjem :)

Morace na tursku da se menja od sledeceg meseca. Nek javi ako je promenio, jel bilo nekoh problema.

Ne savjetujem vam da zbog 1e gore/dolje radite transfer jer vrlo lako možete da popijete ban. Ja definitivno neću prelaziti sa Argentine na Tursku, već 14 mjeseci mi sve radi kako treba.

Koliko ja vidim nije 1 eur, ako sam dobro izračunao 200 din košta family plan u Turskoj.

Pričam u slučaju da je neko solo u priči

Jel isti postupak za Turski premium kao za Argentiski, novi nalog, pravljenje grupe, vpn, kupovina premiuma i gotovo?

Koliko ja vidim nije 1 eur, ako sam dobro izračunao 200 din košta family plan u Turskoj.
Meni izbacuje 59.99try sto dodje oko 390 rsd mesečno za family. Gde si ti video to oko 200?

Turkey (Family plan): TRY 29.99 ($1.61) per month to TRY 59.99 per month
Ne znam koja cifra je tačna?

Ova prva msm da je za pojedinačan nalog a ova druga za family.AFD877EF-88B3-499D-BA83-DCF83E54B7B9.png

59.99 TRY tj. 389 din mesecno je family u Turskoj. Malo jeftinije nego u Argentini gde je trenutno 550 din, ali Argentina ima tendenciju pada stalno.

Sa glavnim nalogom ne radim nista, tako da je za mene family obavezan da bih svoj glavni nalog dodao kao clana. Kad se tako radi, mozda je i lakse i manje rizicno probati promenu regiona, napravi se novi nalog. Doduse, malo je smor sa ostalima, jer valjda porodica moze da se menja samo jednom u 12 meseci (u ovom slucaju nije problem).

Inace, hvala sto ste javili za ovo jos onda, mnogo mi je smesna tema na neki jadan i dobar nacin u isto vreme :D.

Poslednja izmena:
S koji mozak ovi u YouTube određuju ove regione da mi je znati...

Kao i uvek, stavljaju cene koje će im doneti najviše para. Ako neko ima dovoljno podataka da analizira tržište, to je Google :D

Nazad
Vrh Dno