Šta je novo?

YouTube playlist maker?

Pontiac

Poštovan
Učlanjen(a)
07.08.2014
Poena
70
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Postoji li nesto ovako.
Npr. ja mu zadam listu sa pojmovima i on automatski kreira playlistu na YTu..
Ovo mi je potrebno zato sto npr. imam listu od nekoliko stotina pesama koje ne zelim rucno da trazim na YTu i da ih dodajem u moju plejlistu vec bi bilo lepo da postoji nesto sto bi malo automatizovalo daj rad posto se bukvalno sastoji od copy paste search add to->copy paste search add to->....itd..

Ahahahah.
Kako mislis Naravno da ne postoji. Zasto je toliko iznenadjujuce da mi treba ovako nesto?
Mislim postoji velika gomila botova za YT nekako sam mislio da bi i ovako nesto moglo postojati..

Postoji li nesto ovako.
Npr. ja mu zadam listu sa pojmovima i on automatski kreira playlistu na YTu..
Ovo mi je potrebno zato sto npr. imam listu od nekoliko stotina pesama koje ne zelim rucno da trazim na YTu i da ih dodajem u moju plejlistu vec bi bilo lepo da postoji nesto sto bi malo automatizovalo daj rad posto se bukvalno sastoji od copy paste search add to->copy paste search add to->....itd..
Možeš biti malo precizniji?
Kako misliš da na brzinu dodaš par stotina pesama (različitih izvodjača/žanrova?) u youtube playlistu?
Na osnovu čega i kako će se obaviti ta automatska pretraga, na osnovu tekstualne liste sa imenima svih pesama (što je dakako nepraktično) ili si imao nešto drugo na umu?

Ahahahah.
Kako mislis Naravno da ne postoji. Zasto je toliko iznenadjujuce da mi treba ovako nesto?
Mislim postoji velika gomila botova za YT nekako sam mislio da bi i ovako nesto moglo postojati..

Pa nije iznenadjujuce da ti treba, ali kako mislis da se kreira ta lista? Kad pretrazujes YT, sta ti izlazi? Klip koji trazis je uvek na prvom mestu? Izlaze li live verzije, remiksi? Kako mislis da bot moze da resi takve situacije?

Pa ne postoji unkatan rezulat za pretragu, zato naravno da ne postoji.

Imam listu pesama Izvodjac - Pesma i krajnje je neprakticno ici jednu po jednu i dodavati u listu...
Pa naravno da ne postoji jedinstveni rezultat ali moze se pretpostaviti da je prvi ili drugi rezultat trazeni (pod uslovom da se zada puno ime izvodjaca i pesme)..
Ne znam zasto sam mislio da bi ovako nesto vec moglo da postoji :p
Uglavnom ako nema, nema i to je to :)
Ako se bude imalo vremen napravice se mozda nesto :)

Vrh Dno