Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^Ovaj poslednji klip veoma veoma cesto pustam u poslednje vreme. Jednostavno fenomenalna kompozicija, jos kad sam cuo u Tree Of Life uklopljeno uz scenu "slobode" i mladosti, nema sta, stvarno audio-vizuelna majstorija.

And btw i youtube postade oficijelno "moderan" i sivkast. Prosto neverovatno koliko je sve sada jednolicno, a u neku ruku me i iritira.

^Ovaj poslednji klip veoma veoma cesto pustam u poslednje vreme. Jednostavno fenomenalna kompozicija, jos kad sam cuo u Tree Of Life uklopljeno uz scenu "slobode" i mladosti, nema sta, stvarno audio-vizuelna majstorija.

And btw i youtube postade oficijelno "moderan" i sivkast. Prosto neverovatno koliko je sve sada jednolicno, a u neku ruku me i iritira.

Meni je ok. Bilo je krajnje vreme za promene i fresh look :)

Trziste za izvoz

[YOUTUBE]B1zCe7iFpzc[/YOUTUBE]

Nasa razvojna sansa :D

[YOUTUBE]U_7nMphB6JY[/YOUTUBE]

^ FUJ

Mada kad malo bolje razmilsim, *****i nece moci da se razmozavaju, sto i nije tako lose

Sto komentarises pre nego sto si odgledao film? :smash:

Onaj lik i likusa koja je prihvatila da bude hipnotisana da se ponasa kao robot mogu da se razmnozavaju :S:

Jos bisera :smack:

[YOUTUBE]1K25UF8EiBc[/YOUTUBE]

Jeste, ali Fukušima je dokaz da baš i ne misle mnogo, niti imaju sredstava za sređivanje problema...Fuckin' amerikanizacija dude:D

Šon Bin je baja, mogu da ga ubijaju kolko god... baja je:)

Ali užasan film. :D

@mirza
mislim da može bilo koji smartphone.

u duhu vecerasnje epizode Jet Set-a:

ide vec treca epizoda na B92

Poslednja izmena:
Ljudska glupost - priceless

Wow, citao o tome ali sad prvi put vidi.
Mozda naj skuplji crash u istoriji-

El zna neko nešto više o tome, šta, kako?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno