Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to... Ja da sam na nji'ovom mestu,pricao bih kako se kod nas srusio leteci tanjir,i kako vladamo vanzemaljskom tehnologijom... :D

ORIGINAL IZ FILMA, 2 SATA KVALITETNOG PROGRAMA

Trololo:D

Meanwhile in USA

[YOUTUBE]Mq3LNjFrttw[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]gMSMyT6uoVE[/YOUTUBE]

Verovatno ste videli

Tejk it izi my nigga :d :d

Ultimativni ovlazivac zenskih genitalija,dolazi iz zemlje kafe,fudbala i najsocnih zadnjica :)efikasniji deluje od bibera..
Vec par nedelja pratim fudbalske lige i dosta fudbalera je uhvatila groznica,da na cudan ples koji prati ovu pesmu,proslavlja golove...ne razumem tekst pesme svasta mi pada na pamet :)
Glavni krivac dole ima spisak svih fudbalskih performansa http://en.wikipedia.org/wiki/Michel_Teló
Na jednom od nastupa gde je u publici nemoguce naci muskarce?!

[youtube]hcm55lU9knw[/youtube]

Zaraza medju fudbalerima

[youtube]sh8kXkiBS44[/youtube]

P.S. neka mi neko nadje prevod ove pesme,bas me zanima tekst :)

Poslednja izmena:
Najodvratnija ''pesma'' koju sam skoro cuo.

Ma pesma je tu najmanje bitna,kad zenskoj populaciji mokre carape na suncu :)
Brazilski KEMIS
[youtube]_Bu_JQdaQ9U[/youtube]

Poslednja izmena:
Ultimativni ovlazivac zenskih genitalija,dolazi iz zemlje kafe,fudbala i najsocnih zadnjica :)efikasniji deluje od bibera..
Vec par nedelja pratim fudbalske lige i dosta fudbalera je uhvatila groznica,da na cudan ples koji prati ovu pesmu,proslavlja golove...ne razumem tekst pesme svasta mi pada na pamet :)
Glavni krivac dole ima spisak svih fudbalskih performansa http://en.wikipedia.org/wiki/Michel_Teló
Na jednom od nastupa gde je u publici nemoguce naci muskarce?!

Zaraza medju fudbalerima

P.S. neka mi neko nadje prevod ove pesme,bas me zanima tekst :)

http://lyricstranslate.com/en/ai-se-eu-te-pego-ah-when-i-get-my-hands-you.html

Novi snimak cunamija u Japanu

[YOUTUBE]eUdGfplrbKU[/YOUTUBE]

aaaa kakva promena interfejsa YT pa cak i logoa :zgran: :smoke: u konfuziji sam totalnoj.:-devil-: :d

^Sta vozi ovaj, kad mu brisaci rade i dok je auto pod vodom, amfibiju?

Catchy je ovaj brazilac :D

Brazilski grand show... a prevod je verovatno "daj mala pedu pedu".

Cim je nesto hit medju "fudbalerima" odma bacam peglu.

Evo je prosto epski :)

Poslednja izmena:
Za gledati svako jutro...
da se bolje osecas ako ti je posao sr****, ako si lose volje, kad ti je tesko, slazi druge da nisi osetio nista, reci da ti nije zasuzilo oko, da imas srce od kamena, kad se kao vodja navijaca spremas za derbi zivota, da ti bude dobro ukoliko znas da nemas mnogo sanse na ispitu koji ti sledi, samo pogledaj...

[YOUTUBE]GUEZCxBcM78[/YOUTUBE]

^Sta vozi ovaj, kad mu brisaci rade i dok je auto pod vodom, amfibiju?

If they were American cars, the passengers would have died far quicker. lol

Japanese cars

1) reliable

2) fuel efficient

3) They float!

Za gledati svako jutro...
da se bolje osecas ako ti je posao sr****, ako si lose volje, kad ti je tesko, slazi druge da nisi osetio nista, reci da ti nije zasuzilo oko, da imas srce od kamena, kad se kao vodja navijaca spremas za derbi zivota, da ti bude dobro ukoliko znas da nemas mnogo sanse na ispitu koji ti sledi, samo pogledaj...

Lepo je sve to ali ovakve stvari umeju i da me izbedace :d kad ni 5% od ovoga ne mogu da radim.
Ali opet valjda ide ono, ziv sam, zdrav sam. :)
Pa onda posle nekog vremena opet bedak :d

Lepo je sve to ali ovakve stvari umeju i da me izbedace :d kad ni 5% od ovoga ne mogu da radim.
Ali opet valjda ide ono, ziv sam, zdrav sam. :)
Pa onda posle nekog vremena opet bedak :d

Mene uvek oblije znoj kad vidim tako nesto, jer se zapitam gde sam ja u celoj prici,najtuznije je sto je odgovor uvek isti " u Srbiji"
Kakvih 5% , ne vidimo ni 1%,tacnije ni za taj jedan nemamo uslove, ostalo je masta.

iskreno smorim se ii kad vidim reklamu za 7 Days

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno