Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^pa dobro , 5~6 majmuna u istom kadru , ne vidim nesto interesantno tu :p

Sto ga vise puta vidjam ovaj klip ovde na forumu, sve vise mi je smesniji :d

@ chimps with ak47
Pokazao im je ko vise na lestvici, nema sumnje.

related:

Ja se nadam da su mu posle ovoga izlomili svih dvanaest rebara
Vidis ja ne, posto je ovo *****ski ''sistem'' u kojem nista ne funkcionise u korist gradjanja,vec u korist cistog haracenje, izivljavanja i zloupotrebe. Ako se gleda izmedju redova, potreban je samo neki mali okidac da covek ovde odlepi. Tako da bih, u tom smislu, mogao deliti njegovu frustraciju...
Jer sta je drzavni aparat u ovoj zemlji, on ovde funkcionise kao onaj saobracajac koga posalju da menja semafor u kvaru. Dok on nije dosao, svi su i dalje mogli da se snadju, voze normalno, bez ikakvog zastoja i problema a onda je dosao on i napravio jbnu kolonu i nervozu.
Zamislite da ste privatnik a vasa firma je ova drzava. I sad, treba vam kesa da isplatite dugovanja, ali ste jednostavno ne sposobni da tako nesto ostvarite svojom,heh, (ne)kreativnoscu''. I sta cete sad, ***, kraj je meseca al nema problema, ajmo u harac : ti, nisi se obrijao! Daj 10000 din; ti hmm, ruzan si! Daj mi 30000, nisi opro noge 80000 itd. Ovo jeste karikiranje, ali sustinski tako drzava ovde funkcionise i sa stanovista, primera radi, bilo kog PRAVOG privatnika koji nema od koga da otme, vec mora da stvori, ovo vrlo frustrirajuce deluje i akumulira se na svakodnevnoj osnovi,...
Ma nebitno, mogu da pricam o tome satima ali nije mesto, no vec kad sam poceo, ipak cu stisnuti ''okaci poruku'':)

Poslednja izmena:
@Kal-El

..a mozda je lik sin necijeg poslanika :p pijan , izdrogiran , i inatlija po default-u ..

@djordje29

ma da , 1300km/h je tek nadprosecna brzina metroa :p

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Djordje al si ti naivan.....

Pogledajte coveka kako trci. Ne mogu da prestanem da se smejem. :d

Hahah :D Ali zensko je ja mislim, pogledaj na kraju..

ovaj lik što je divljao sa paukom... kako je uopšte ušao u kola? mislim koji mentol treba da budeš da pokupiš paukom nekog lika koji je parkiran i sedeo u kolima, zar ne može kulturno da se zamoli da se preparkira?

Vidis ja ne, posto je ovo *****ski ''sistem'' u kojem nista ne funkcionise u korist gradjanja,vec u korist cistog haracenje, izivljavanja i zloupotrebe. Ako se gleda izmedju redova, potreban je samo neki mali okidac da covek ovde odlepi. Tako da bih, u tom smislu, mogao deliti njegovu frustraciju...
Jer sta je drzavni aparat u ovoj zemlji, on ovde funkcionise kao onaj saobracajac koga posalju da menja semafor u kvaru. Dok on nije dosao, svi su i dalje mogli da se snadju, voze normalno, bez ikakvog zastoja i problema a onda je dosao on i napravio jbnu kolonu i nervozu.
Zamislite da ste privatnik a vasa firma je ova drzava. I sad, treba vam kesa da isplatite dugovanja, ali ste jednostavno ne sposobni da tako nesto ostvarite svojom,heh, (ne)kreativnoscu''. I sta cete sad, ***, kraj je meseca al nema problema, ajmo u harac : ti, nisi se obrijao! Daj 10000 din; ti hmm, ruzan si! Daj mi 30000, nisi opro noge 80000 itd. Ovo jeste karikiranje, ali sustinski tako drzava ovde funkcionise i sa stanovista, primera radi, bilo kog PRAVOG privatnika koji nema od koga da otme, vec mora da stvori, ovo vrlo frustrirajuce deluje i akumulira se na svakodnevnoj osnovi,...
Ma nebitno, mogu da pricam o tome satima ali nije mesto, no vec kad sam poceo, ipak cu stisnuti ''okaci poruku'':)

Ma možeš sad ti elaborat da pišeš. Moj otac je još 70ih radio u parking servisu tako da sam upoznat. Ovo se dešava u Strahinjića Bana, a ti ne znaš kako balvani tamo parkiraju. Pre neki dan u Golsvordijevoj (jednosmerna ulica) frajla izašla i ostavila auto na sred ulice u popodnevnom špicu čitavih 20 minuta! Otegla se kolona do Pravnog. Jel treba takva sranya da trpimo?

Tu na dorcolu, svaki dan parkiraju kola na sred raskrsnice i preko pesackih prelaza.. i niko ih ne dira. Niti im se pise kazna, niti ih pauk nosi. Mnogo puta sam video situaciju da ide majka sa bebom u kolicima i ne moze da predje preko pesackog prelaza jer je neki ***** tu ostavio auto i otisao u obliznji kafic da popije kaficu.
Ali ako se tu uparkira vozilo koje nema BG table, pauk se ubrzo pojavi. Sve u svemu, postoji diskriminacija, postoji i krivica vlasnika automobila sa NS tablama i definitivno je lud covek jer je napravio vise stete nego da je platio kaznu.

Idealno resenje za Beograd je kamioncic sa "lisicama" za kola i da redom idu i zakace lisice na sve automobile koji su nepropisno parkirani. Otkljucavanje 100e.

Ti si u pravu, ali u potpuno drugoj prici, ovde si potpuno omasio. Ova "smrdibuba" sto bezi od "pauka" nema apsolutno nikakvu olaksavajucu okolnost. Dosao gari da se pokaze u Strahinjica bana, a oni ce njemu da nose auto...ako ovome ne oduzmu dozvolu (po osnovu bahate voznje, recimo), onda ne znam kome treba da je oduzmu!

On topic,

Meni ovo lici na pocetak gradjanske neposlusnosti. Bice jos ovoga sve vise........ :D

Jedna od reklama koje su pokupile najvise negativnih kritika...
[youtube]sMQ7V_Rnvq4[/youtube]

Ja bih se zacudio da mu je oduzmu.

Your band sucks :)

y0pxU.gif

Kad neko nema talenta ni za sta, prinudjen je da izmislja nove discipline

Konkurise za najbolji klip ove godine :d

[YOUTUBE]gmKbejCVLLs[/YOUTUBE]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno