Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba nam neki Hitler za kineze.. au koliko mi se zgadio taj narod u zadnje vreme.

Ja ne znam sta da mislim, hocu da verujem da je fejk.
A mozda je i nova populaciona politika :d

Nemam ja nista spec protiv kineza, ali bas me cudi sve ovo kada znamo koliko su ogranizovani i koliko se drze zajedno kao nacija.

Mislis, koliko ih politicari drze zajedno ... Srecni su oni koji zapale iz zemlje. Preporode se. Gledaj ove kod nas, svi napacili nove Opel karavane, iznajmljuju gajbe delux, imaju kesa, sve im ide ko po loju. A oni u Kini i dalje nisu zadovoljni ali cute i rade. I gaze :D

Adrenalinski zavisnici, obavezno gledajte u 1080p :-devil-:

[YOUTUBE]go9uekKOcKM[/YOUTUBE]

Strasno, nikakvo opravdanje za ovakvo ponasanje ne moze da postoji, ali meni je najgore kako ova budala sto je pregazila dete ladno nastavila da vozi dalje.
Komentar ispod cccccc:
The problem with it, is China doesn't have a 'Good Samaritan Law'. On an updated forum both the drivers were upperhanded and the first driver said he knew what he did but drove off because if the girl was still alive he said he would have to pay more than if she was dead.

Ni kod nas nije puno drugačije. Doživeo sma na svojoj koži pre 9-10 goidna. Pokupio me auto, na kratko sma ostao i bez svesti na putu. Kad sam doša sebi niko nije ni prišao, kola su i dalje špartala oko mene. Polako sam se pokupio, i jedino mi je prišla jedna baba na biciklu. Na svu sreću ništa nije bilo ozbiljno, prkom ruke i manji potres mozga.

Jeste, samo vi pljujte kineze a da niste videli kineza dalje od Bloka 70.

PRE SVEGA - ovo bi se desilo u srbiji, samo sto ne bi bilo 4-5 osoba koje ce da prodju i gledaju svoja posla, nego ce da bude 20+ osoba koji ce da prodju i gledaju svoja posla. dakle ovo TVRDIM sa sigurnoscu, jer sam pre mozda mesec dana spasio devojku od prvog u zivotu epi napada (poprilican shok za onog ko dozivi i sazna da ima Epi). Bila je glavna stanica u Zelezniku, odnosno ona kod pumpe, gore. devojka je pala - overila vuglom u asfalt, i krenula da se trese. ja sam bio u kolima sa kevom, i video sam da je zastoj, ali nisam video zbog cega. i tako sam sedeo BAR tri minuta u kolima, i onda izasao da vidim sta je - BAGRA od 30ak ljudi, napravila krug oko devojke, i BLENE u nju. znaci NIKO nije uzeo mobilni da bar pozove hitnu, niti iz lokalnog doma zdravlja. Ja, naravno iz filmova, uzmem, oborim je na stranu, skinem joj naochare da se ne iseche od drmanja, i stavim jaknu pod glavu. proverm nakit da ne pise dal je Epi bolesnik, nisam nasao. tresla se jos 1-2 minuta, i onda se polako vratila. Keva pozvala hitnu pomoc, ja se okreno ka ljudima i prodro se: MARS SVI U PI*KU LEPU MATERINU! i naravno - par krelaca raznih godina krene kao da se obracuna samnom ?!? zamisli, opsovao sam ih, boze svasta.

Nemojte da sudite o celom narodu, sa takvim jadnim predrasudama. kinezi su bolje organizovani i castan narod, nego sto smo mi. to sto je proslo par ljudi, to je nista prema onome sto se desva u Americi, ili zapadnoj evropi. i nemojte da zaboravite da ovo NEMA VEZE sa zakonima u kini i kinezima, vec sa instinktivnim zlom u ljudima, vecina ljudi je sebicno i zlo, bez obzira na naciju.

@Boris Lozac - jesi sigurn da Kinezima treba hitler, ili zapravo nama ? ja ne znam u kojoj zemlji ti zivis, ali ovakvo zlo kao sa ovog klipa, je manje vise svakodnevnica u srbiji. to sto je "sakriveno" zapadnjackim nacinom zivota i nekakvim "oprvdanjima" takvih postupaka, ne znaci da nije tu. a bogami, upravo MI koji tripujemo "civilizaciju" i "uredjenje" u odnosu na ostatak sveta smo najveca gamad na svetu.

Agent Smith: I'd like to share a revelation that I’ve had during my time here. It came to me when I tried to classify your species, and I realised that humans are not actually mammals. Every mammal on this planet instinctively develops a natural equilibrium with the surrounding environment; but you humans do not. Instead you multiply, and multiply, until every resource is consumed. The only way for you to survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern... a virus. Human beings are a disease, a cancer on this planet, you are a plague, and we... are the cure.

Nema tu mi-oni, manje vise ljudi su slicni svuda. Ovo sa devojcicom je neverovatno, sta moze biti vaznije od decijeg zivota. Dalo mi ludacku ideju da treba napraviti nekakav test sa ovakvom situacijom i sve koji pogledaju, a ne pridju da pomognu, eliminisati. Mozda malo surovo ali nekako da se filtrira drustvo :).

^nekome je vec pallo na pamet nesto slicno. U americi su napravili test gde je glumac prvo obucen u odrpanu odecu, a zatim u odelo pao niz stepenice u prometnoj ulici. Kao odrpanac je vikao da mu pomognu i da je u bolovima i dugo mu niko nije pomogao. U odelu su mu prisli istog momenta, i to nekoliko ljudi.
Nema bas puno veze sa kkineskim snimkom, ali pokazuje ljudsku sebicnost.

Prošle godine u ulici Vojvode Stepe vozač sa vozilom Pežo 407 bele boje pokosi dečka, malo prikočio i pobeže dečko ostao da leži priskočiše ljudi u pomoć dok nije došla hitna pomoć.
Imam brdo glupih primera, recimo, vozim kolima i izleće mi čovek prstima pravi krstić reko nekom treba pomoć, ja kočim lik otvara vrata seda i kao ideš do gradske bolnice da me odbaciš?! Samo je bilo marš napolje, nisam ti ja taxi!
Isto tako vidim čoveku nije dobro, prilazim pomažem mu da sedne on mrtav pijan, samo sam ga lagano istresao u žbunje, bar na miru da spava :-devil-: .

Boze ljudi... jedno je kad neko svesno hoce da se ubije,starija osoba ako ima napad i sl primeri i naravno da stoji taj sindrom (procitajte zasto su poceli da "cackaju" psiho po tom polju) ali DETE OD DVE GODINE koje nikako ne moze sebi da pomogne... to nema nikakvog opravdanja...

I onda vidis ovo....http://www.youtube.com/watch?v=DgjyhKN_35g

Poslednja izmena:
^nekome je vec pallo na pamet nesto slicno. U americi su napravili test gde je glumac prvo obucen u odrpanu odecu, a zatim u odelo pao niz stepenice u prometnoj ulici. Kao odrpanac je vikao da mu pomognu i da je u bolovima i dugo mu niko nije pomogao. U odelu su mu prisli istog momenta, i to nekoliko ljudi.
Nema bas puno veze sa kkineskim snimkom, ali pokazuje ljudsku sebicnost.

Pa šta te tu čudi, svi pomisle da je pijan ili naduvan farbom. Ja recimo uvek ali uvek stanem da pomognem. većinom se ustanovi da su ljudi pijani i tada samo ako su stari zovem policiju i sačekam, ostale (pijane) ostavljam. I nemoj sad da se foliramo većina nas delimo ljude na kategorije. U mom slučaju ološi, polusvet i normalni. Prvi što se mene tiče mogu u sapun, druge ignorišem e za treće se vredi potruditi.

Mom dobrom prijatelju se desilo da je na pustari u Teksasu, vozio i stao amerima kojima je crko akumulator, on im je izvadio svoje kablove koji su bili u rent a car-u, upalio auto, pozdravio ih i otisao, da bi ga zaustavili par kilometara jer su ga ljudi kojima je uplio auto - prijavili da je cirkao vino dok je stao da im pomogne. :S:

a sto se kineza tice - drugaciji je mentalitet. nije to 6 miliona ljudi, to je 6 miliona PUTA DVESTA ljudi. verujte mi da se ljudi PLASE da reaguju u takvim situacijama, jer "ko zna cije je to dete", "zasto je pregazeno" i ostalo. u Gradovima je laganica, kineske provincije su bukvalno stvar - radi, zivi, jedi, spavaj, ne okreci se, bolje p tebe. i to ne mozes da shvatis, dok ne vidis licno.

Necu nista da komentarisem jer ne znam kakva je situacija u Kini ali smesno je reci da bi bilo gde kod nas ljudi ovako kulirali pregazeno dete, ma sta kulirali, ovi ga cak i dodatno gaze.

A da li ce neko klosaru da pomogne ako overi na ulici, pitanje je jer su ljudi pi*ke. Ali za dete ne verujem.

Ajde da je neki pijani klosar ili neki narkoman raspali pa da se ne okrene covjek, ali ovako djevojcica ranjena lezi i krvari na sred ulice i niko makar da pozove hitnu!!! Ne, oni prolaze i ne zele da obrate paznju, cak je i drugo vozilo ponovo pregazi...
To je takav narod, generalno zutalji su poznati po tome da su bezosjecajni i pomalo izopaceni. Pogledajte samo japance, oni su toliko morbidni u nekim stvarima da to nije zdravo. Klasicni pacenici. Prosto im sve... :butt:
Ovako nesto kod nas nema sanse da se desi!!!

Eo jedne simpaticne bbc emisije

Obratite paznju na Princov nastup... :d
[YOUTUBE]lHaFj7gOWh4[/YOUTUBE]

a sto se kineza tice - drugaciji je mentalitet. nije to 6 miliona ljudi, to je 6 miliona PUTA DVESTA ljudi. verujte mi da se ljudi PLASE da reaguju u takvim situacijama, jer "ko zna cije je to dete", "zasto je pregazeno" i ostalo. u Gradovima je laganica, kineske provincije su bukvalno stvar - radi, zivi, jedi, spavaj, ne okreci se, bolje p tebe. i to ne mozes da shvatis, dok ne vidis licno.

Pa evo upravo si rekao, drugaciji mentalitet i neljudski sistem zivljenja, i izvini ali stvarno ne mogu da zamislim ovakvu situaciju kod nas, koliki god smo oloshi. To potvrdjuju ona dva "Asian Drivers" klipa i ovaj sad..

Brka je neverovatan :d:d:d

[YOUTUBE]9UZtYzMWxTk[/YOUTUBE]

Kad smo vec kod starih vidjenih klipova, evo opet neprevazidjene dagestanske svadbe

Jeste, samo vi pljujte kineze a da niste videli kineza dalje od Bloka 70.

PRE SVEGA - ovo bi se desilo u srbiji, samo sto ne bi bilo 4-5 osoba koje ce da prodju i gledaju svoja posla, nego ce da bude 20+ osoba koji ce da prodju i gledaju svoja posla. dakle ovo TVRDIM sa sigurnoscu, jer sam pre mozda mesec dana spasio devojku od prvog u zivotu epi napada (poprilican shok za onog ko dozivi i sazna da ima Epi). Bila je glavna stanica u Zelezniku, odnosno ona kod pumpe, gore. devojka je pala - overila vuglom u asfalt, i krenula da se trese. ja sam bio u kolima sa kevom, i video sam da je zastoj, ali nisam video zbog cega. i tako sam sedeo BAR tri minuta u kolima, i onda izasao da vidim sta je - BAGRA od 30ak ljudi, napravila krug oko devojke, i BLENE u nju. znaci NIKO nije uzeo mobilni da bar pozove hitnu, niti iz lokalnog doma zdravlja. Ja, naravno iz filmova, uzmem, oborim je na stranu, skinem joj naochare da se ne iseche od drmanja, i stavim jaknu pod glavu. proverm nakit da ne pise dal je Epi bolesnik, nisam nasao. tresla se jos 1-2 minuta, i onda se polako vratila. Keva pozvala hitnu pomoc, ja se okreno ka ljudima i prodro se: MARS SVI U PI*KU LEPU MATERINU! i naravno - par krelaca raznih godina krene kao da se obracuna samnom ?!? zamisli, opsovao sam ih, boze svasta.

Nemojte da sudite o celom narodu, sa takvim jadnim predrasudama. kinezi su bolje organizovani i castan narod, nego sto smo mi. to sto je proslo par ljudi, to je nista prema onome sto se desva u Americi, ili zapadnoj evropi. i nemojte da zaboravite da ovo NEMA VEZE sa zakonima u kini i kinezima, vec sa instinktivnim zlom u ljudima, vecina ljudi je sebicno i zlo, bez obzira na naciju.

@Boris Lozac - jesi sigurn da Kinezima treba hitler, ili zapravo nama ? ja ne znam u kojoj zemlji ti zivis, ali ovakvo zlo kao sa ovog klipa, je manje vise svakodnevnica u srbiji. to sto je "sakriveno" zapadnjackim nacinom zivota i nekakvim "oprvdanjima" takvih postupaka, ne znaci da nije tu. a bogami, upravo MI koji tripujemo "civilizaciju" i "uredjenje" u odnosu na ostatak sveta smo najveca gamad na svetu.

Svaka cast, Igoritze.

Glupanderi su uvek raspolozeni da nekog prebiju, da pomognu, e, to malo teze ide.

Svaka cast.

@Igoritza ovo za epi napad je istina i ljudi uvek isto reaguju. Cim neko nije svestan ljudi mu ne prilaze. Ako padne ili pocne da vristi pridju ali ako se ne pomera ili jos gore TRESE svi samo blenu.

Sto se tice epi napada ja dva puta sam spasavao ljude i posle drugog recimo da nisam mogao da spavam godinu dana kako treba, dok je osobi koja ima napad epi napad isto sto i AMNEZIJA, blago se njima

e da moderatoru moraces nazalost opet da brises postove :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno