Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Reinkarnacija

Sta ste vi bili (koji rod) kad vam se to dogadjalo?!

pa pesadija burazeru, upravo zato sto u nju shalju svakakvog deegenerika. jedared je jedan iz male krsne, na pitanje - "Gde je vojnik taj i taj ?" podigao pusku, da bi njom pokazao u kom pravcu, i rekao - "tamo!" i pritom opalio manevarca nekom liku pored, direktno u uvo. obojicu skinuli, jednog zbog teske povrede uva, drugog zbog nedostatka intelekta.

Kako ti naucnik amater da zaglavis pesadiju ?
Nisi prosao psiho-intelektualne testove ?

Kako ti naucnik amater da zaglavis pesadiju ?
Nisi prosao psiho-intelektualne testove ?

same old story, svi to pitaju - u pesadiju se salje odredjeni broj njih sa izvrsnim rezultatima na testu, da bi neko bio desetar/komandir odeljenja jer ne mogu debbili sami od sebe da se vode preko njiva i livada. izvoli pitaj neko vojno lice.

Pa u pravu je, ne moze ni sam olos da bude tu inace se pesadija pretvara u glinene golubove :d

Ja sam gardista- mitraljezac :d

Samo 59.99$ ? :d to mnogo dobro ali niko ne kupuje, zasto ? :d :d

Mozda je bilo ili vi sa fb znate ali.. klinka je car :)

[YOUTUBE]JtawDJtcRg8[/YOUTUBE]

:d :d :d :d :d

ne slusam tdi ali pop je otac !

[YOUTUBE]ygqEC1Rgmk8&feature[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Posto ce na kraju ispasti da je putovanje kroz vreme teoretski moguce, evo 2 klipa za sve ljubitelje cuvenog deloreana iz back to the future.

[YOUTUBE]4dM4Yc9YpUw[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]H2sazkqEoZA[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
pa pesadija burazeru, upravo zato sto u nju shalju svakakvog deegenerika. jedared je jedan iz male krsne, na pitanje - "Gde je vojnik taj i taj ?" podigao pusku, da bi njom pokazao u kom pravcu, i rekao - "tamo!" i pritom opalio manevarca nekom liku pored, direktno u uvo. obojicu skinuli, jednog zbog teske povrede uva, drugog zbog nedostatka intelekta.

same old story, svi to pitaju - u pesadiju se salje odredjeni broj njih sa izvrsnim rezultatima na testu, da bi neko bio desetar/komandir odeljenja jer ne mogu debbili sami od sebe da se vode preko njiva i livada. izvoli pitaj neko vojno lice.

[YOUTUBE]03FWjDdyu7E[/YOUTUBE]

Ne znam da li se lik zahebava, ali ja mu ne bi dao oruzje u ruke :trust:

[YOUTUBE]tuvgwV05pwA[/YOUTUBE]

e, imam jako los kvalitet, 2007 je bila, jos su se furale VGA video kamere, razlog zasto smo bili desetari, a ovi ostali trpeli :p

Kasrana Sopot, Pozarevac, 2007 -

[youtube]BiuwsNbvuUA[/youtube]

ovo je celo trajalo nekih 10 minuta ... sve zbog par carova, sto imali reakciju kao mrtav konj. inace - vikend, pa je bio samo dezurni oficir, a mi ostali iza umirali od smeha :d ja sam na 00:20, prodjem na sekund

[YOUTUBE]RVgBV6MBdiU&feature=relmfu[/YOUTUBE]
:laugh:

[YOUTUBE]RS3iB47nQ6E&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Niko mu nije javio da jos uvek nema nista od PayPal-a kod nas. Za donacije ce "malo" da saceka.:d

[youtube]6adioYsFxj8[/youtube]

A tek kako se motorizovane komunalije vozikaju po ceo dan... Tesko je reci da li je gore da glume da nesto rade, kao ovaj genijalac na snimku, ili samo da smrde u cosku i ne smetaju.

Google search: "akcija komunalne policije", -ba, -me, -hr, -youtube... izadje nekih 12 rezultata, od kojih celih 5 govori o nekim akcijama.

Poslednja izmena:

okačio lik i drugi :d

e, imam jako los kvalitet, 2007 je bila, jos su se furale VGA video kamere, razlog zasto smo bili desetari, a ovi ostali trpeli :p

Kasrana Sopot, Pozarevac, 2007 -

Si siguran da je iz 2007 , posto sam ja tamo davao strazu mesec dana 2009 i kasarna je vec uveliko bila napustena i koriscena samo kao skladiste... a delovala je kao da je napustena bar 10 godina? :trust:

hahah, delovala je tako i dok je u njoj bila vojska :d VS brate, raspad sistema. u celoj oruzani nije bilo puske mladje od 93, a ko je imao pusku iz 80ih, mogao je da smatra da je ubo premiju. ja sam krenuo da dobijam petice tek kad sam skapirao da treba da gadjam levu stranu mete, da bi ubola u centar. pretpostavljam da je straza spavala na ulazu, kod prijavnice, e - onaj letnjikovac je dan danas isti, kao i pre 30 godina, kao i 2007. oronulo, i sa mirisom komunizma, radosti i srece. :)

Ja sam mislio da ce osnivanje komunalne policije biti nesto jako pozitivno, da ce kaznjavati iskasljavanja, bacanje pikavaca, djubreta- kesa, flasa, lomnjenje klupa i uopste zagadjivanje grada i prirode. Ali sam se zestoko prevario.

Ova komunalna policija je samo paravan za punjenje budzeta ! :mad: :wall:

Ne znate kakvo su sve djubre primili, sluze samo da pisu kazne kaficima i kafanama, tipa u 2 ljudi zatvaraju oni dodju i napisu kaznu jer nisu ugasili svetlo iako nikoga nema :mad:

Mozda ste citali da su kaznili u VA ljude koji su sa prijateljima gledali finale US Open-a, dakle nisu tocili pice itd, samo ostali u svojim lokalima i navijali za Djokovica, 10-ak lokala je najbalo :mad:

Najisfrustriranije ljude su primili u komunalnu, i musko i zensko, nista ne rade, samo pisu kazne lokalima a ponasaju se kao da su Kobre a ne bagra koja cita kurir :mad:

Pre 2-3 nedelje sam im jbao mater jednoj patroli, iz licnih razloga, svasta sam im rekao i urlao u centru grada na njih po cenu da dodju seljacine iz interventne da me polome, sramota koliko ova stoka nema svoju pravu ulogu :mad::mad:

U sustini ja i ortaci izigravamo prave komunalne policajce vec godinama, zbog bacanja djubreta u reke i prirodu i lomnjenja klupa itd.

Poslednja izmena:
OK to, ali klinac nije nista kriv, radi da bi jeo sutra...

Kako nije kriv, sta on ima njega da pita zasto snima i legitimise, ne kapiram. Da rade onako kako su ih reklamirali, mahnuli bi u kameru sa osmehom na licu.. ubedjen sam da su umislili da su patrola ili interventna, da im je to u mozgovima..

Upravo to. Imam ja jednog u zgradi koji je komunalac, bio sadista kao klinac, lupao macke o zid i sl. akcije. Ko sto kaze hsv, najgori sljam su primili u sluzbu, pa da bar rade nesto korisno, ma jok, ni to.

Niko tamo nije primljen bez veze, to smem da potpisem. Jos nijednog komunalca nisam video da radi nesto. Najkorisnije sto sam video od njih je kad su isli u pratnju ridzama u civilu! :d To je bas bila efikasna akcija GSP-a. Vise ljudi ne beze od drecavih markera vec od gomile komunalaca. Priceless!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno