Sta ste vi bili (koji rod) kad vam se to dogadjalo?!
Kako ti naucnik amater da zaglavis pesadiju ?
Nisi prosao psiho-intelektualne testove ?
pa pesadija burazeru, upravo zato sto u nju shalju svakakvog deegenerika. jedared je jedan iz male krsne, na pitanje - "Gde je vojnik taj i taj ?" podigao pusku, da bi njom pokazao u kom pravcu, i rekao - "tamo!" i pritom opalio manevarca nekom liku pored, direktno u uvo. obojicu skinuli, jednog zbog teske povrede uva, drugog zbog nedostatka intelekta.
same old story, svi to pitaju - u pesadiju se salje odredjeni broj njih sa izvrsnim rezultatima na testu, da bi neko bio desetar/komandir odeljenja jer ne mogu debbili sami od sebe da se vode preko njiva i livada. izvoli pitaj neko vojno lice.
ma mozete da mi pljunete pod pendzer.ko god me je upoznao licno, potvrdice da samnom mogu da se dese stvari koje ni ocima ne izgledaju realne
![]()
e, imam jako los kvalitet, 2007 je bila, jos su se furale VGA video kamere, razlog zasto smo bili desetari, a ovi ostali trpeli![]()
Kasrana Sopot, Pozarevac, 2007 -
Svaka cast gariju. I treba da snima partijske poltrone i drugu gamad.
Svaka cast gariju. I treba da snima partijske poltrone i drugu gamad.
OK to, ali klinac nije nista kriv, radi da bi jeo sutra...
Ma, mislis da nije imao para ranije? Ne bih taj bio u komunalnoj da nema debele veze. Generalno ne rade nista korisno. Barem se u Novom Sadu ne vidi. Samo trose budzetske pare.OK to, ali klinac nije nista kriv, radi da bi jeo sutra...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari