Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
:d Samo za Djurkasa

[YOUTUBE]vQgad8VzcXE[/YOUTUBE]

Koje dileje

fejk 100 posto 😉

[YOUTUBE]WtcGiZelPfk[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]tcJdHeph7_Y[/YOUTUBE]

Ovo je trebalo da bude neka pesmica za mobilne i internet usluge ?? Dno dna :zgran:

[youtube]cs6P9-8CgFE[/youtube]
Ni na YT djubre nije uslo u kos...uci ce u finalu nadam se...ja i dalje ne verujem ljudi!!!

Zasto si postavio ovo ? A morao sam da pustim i necu moci da zaspim.

Savanovic je car, nemos se ljutiti na njega 🙂

Evo zasto treba voleti nase igrace, Cibona-Partizan, malo podsecanje:

[YOUTUBE]RWtRvohst5s[/YOUTUBE]

snimak dusu dao za reklame, obratiti paznju na glavni komentar 🙂
[YOUTUBE]S3jTqkpBqn8[/YOUTUBE]

MIB, nisam nista rekao za Savana, samo da mi je tesko palo 🙂 Naplaticemo mi sve promasaje i izgubljene lopte u finalu 😉

Samo da pobedimo mi i Francuzi Tursku i imamo prolaz dalje 🙂

Je l' jos nekom YouTube zeza? Uopste vise ne pokazuje buffered liniju :smash:

Hvala što ne dolazite!
[youtube]pDPX-nv75ZI[/youtube]

Vaše pravo da ne znate ništa!
[youtube]MEgixhlziRY[/youtube]

Ovo Agent Provocateur je prostituka/pratilja glavnog glumca iz serije Boardwalk EMpire.
U seriji je isto pokazala sve sto je imala 🙂

Poslednja izmena:
Ma jok, nego izgleda nesto nije u redu sa SBB-om, mozda i dalje/sire. Meni vrti onaj kruzic, ne buffer-uje uopste, cak mi se i desava da neke stranice otvori polovicno ili ceka na otvaranje. Testirao sa speedtest-om i speakeasy, ali "dogadja se neverovatna promena". Ping OK, upload OK, ali download ceka na 0 neko duze vreme, odjednom skoci na 6Mb, padne na pola, skoci opet na 6Mb i tu zavrsi. A sve se to dogodi u trenutku. Bukvalno nema onog laganog testiranja download-a.

Something is wrong here.

P.S. ne nije neka sida jer imam KAV workstation(legal from workplace) i Malwarebytes ( e to necu da vam kazem 🙂 )

Poslednja izmena:
^
Instaliraj Speedbit Video Accelerator - meni je resio sve probleme sa YT i slicnim servisima.

@djyova
Nisi montirao ovaj simultani prevod, zaista je ovako isao?:lupko:

@lazabd

Ma jok, sve mi je radilo do skora (HD 1080p bez seckanja 🙂 ). Nego SBB je prolupao. Kao sto si mogao da procitas sta radi speedtest 🙂

Ma jok, nego izgleda nesto nije u redu sa SBB-om, mozda i dalje/sire. Meni vrti onaj kruzic, ne buffer-uje uopste, cak mi se i desava da neke stranice otvori polovicno ili ceka na otvaranje. Testirao sa speedtest-om i speakeasy, ali "dogadja se neverovatna promena". Ping OK, upload OK, ali download ceka na 0 neko duze vreme, odjednom skoci na 6Mb, padne na pola, skoci opet na 6Mb i tu zavrsi. A sve se to dogodi u trenutku. Bukvalno nema onog laganog testiranja download-a.

Something is wrong here.

P.S. ne nije neka sida jer imam KAV workstation(legal from workplace) i Malwarebytes ( e to necu da vam kazem 🙂 )

Ja sam kod Telekoma takve probleme resio postavljanjem staticne adrese i upisivanjem odgovarajucih DNS-ova.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno