Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ok, imate 24h da komentarisete ovo iznad. :d

Cuti dobro je ziv 🙂

reci cu samo 322!!!!!

😀 😀 😀 😀 kakva je 🙂

edit: razmisljam nesto...pokusas li ovo u novom sadu, cccc sve su umisljenje, na krst bi te razapele...
:/
gde smes novosadjanku "DIGNUTOG NOSA" pipunuti...btw, koliko su nase nafurane, shvatih kad sam poceo da putujem i 'upoznajem' devojke....
milina. dovoljno je samo jedan izlazak 400km severnije (u budimpestu) da se prozivi, pa se dobije cistija slika o tome kakva je ovde situacija.

Poslednja izmena:
^ grdna? 😛

jako je grdna 😉

Poslednja izmena:
ma grdna je 322 😀

reci cu samo 322!!!!!

😀 😀 😀 😀 kakva je 🙂

edit: razmisljam nesto...pokusas li ovo u novom sadu, cccc sve su umisljenje, na krst bi te razapele...
:/
gde smes novosadjanku "DIGNUTOG NOSA" pipunuti...btw, koliko su nase nafurane, shvatih kad sam poceo da putujem i 'upoznajem' devojke....
milina. dovoljno je samo jedan izlazak 400km severnije (u budimpestu) da se prozivi, pa se dobije cistija slika o tome kakva je ovde situacija.

Verovatno, ako divanis madjarski.

http://www.manemoj.com/?url=links/start&a=open&id=46548

Ne treba da znas madjarski,veruj mi...i dosta je da odete do Segedina,koji je oma preko grane...ko da si otisao u susednu galaksiju a ne 50 km kolima (bar sam ja toliko udaljen)

Bio sam u Portugalu, druga planeta.
Ljudi normalni, ne sviraju na pesackom prelazu.
Oni u dzipvima se ne izivljavaju i ne misle da su uhvatili Boga za bradu, kao
sto se jadnici kod nas ponasaju.

Sta misliti o ovom.
Razmislite pre odgovora.

http://www.youtube.com/watch?v=d3bv_YbVQPI&feature=related

Poslednja izmena:
Razmislio. Jos jedan retardiran YT video.

Ne treba da znas madjarski,veruj mi...i dosta je da odete do Segedina,koji je oma preko grane...ko da si otisao u susednu galaksiju a ne 50 km kolima (bar sam ja toliko udaljen)

WORD!!!

moji drugari jednom bez mene otisli u aqua park u segedinu, dodje drug nekoj PREBRUKA madjarici i kaze joj na engleskom.... "ja ne znam sta drugo da ti kazem, mozda te vise nikad necu videti,al ti si meni sexy itd... (znaci, i ne treba neko znanje engleskog)"
riba: "realy? xixixixi, oho ho, mrnjau, cici-mici..."

i to je to..vatacina u bazenu i baj baj...ovi ostali bili u cudu jer nismo navikli na takvu slobodu 🙂 nikad je vise nije video,al se bar nauzivao sa sisatom/mrshavom madjaricom...why the hell not? i ona je uzivala. ovde, prvo izvod iz maticne knjige rodjenih, pa tek onda sta bude...

Bio sam u Portugalu, druga planeta.
Ljudi normalni, ne sviraju na pesackom prelazu.
Oni u dzipvima se ne izivljavaju i ne misle da su uhvatili Boga za bradu, kao
sto se jadnici kod nas ponasaju.

Sta misliti o ovom.
Razmislite pre odgovora.

http://www.youtube.com/watch?v=d3bv_YbVQPI&feature=related

Ček bre što ja da razmišljam o ovome kada sam autor nije koristio zdrav razum kad je ovo pravio?

Ali kako je onom liku lepo, 30 dana čovek radio da bi se na kraju rukovao sa Putinom lol preterano. Kod nas ni u ludilu.

:d

[YOUTUBE]-psa7Utw4JM&feature[/YOUTUBE]

Da ne budem jedini koji sam zazalio sto sam kliknuo na link 🙂

I posle se pita cho'ek sto ga proglasise za najvece govedo. :d

Muu mu muu mu muu mu muuu mu muu muuuuu
😛

😀

[YOUTUBE]oPM4Ui6Sjfk&feature[/YOUTUBE]

DaPimp,nemoj vise leba ti...

Borab,samo izjava da se to dogadja svakih 3600 god i da je to izazvalo Veliki potop i potapanje Atlantide...mislim...

Poslednja izmena:
Ono kao bila neka shatro photo shooting audicija na ulici ili Ruskinje rade sve za Putina?

[YOUTUBE]klcyPNIA698[/YOUTUBE]

Rezimska feat. ulizicka propaganda :smackbum:

Ovde nije mesto za politku, ali Putin ih jeste počeo izvlačiti iz govana u koje ih je Jelcinj uvukao.

Kad smo vec kod voditeljki :d

[YOUTUBE]RAaJ5p8e8Hg[/YOUTUBE]

Klip mi uopste ne bi bio smesan da rezija nije drugi put prikazala sliku kako bi se ova jos vise smejala 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno