Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto razmisljamo 😀

pa meni bi to bila ultimativna namera ovakve letelice .. 😀 izem ti zabavu ako ne roknesh nekog dole .. :d

sad kad razmislim - jel ovo zapravo idealan nacin da BEZ traga, ikakvoga, roknes nekog ili unistis nesto .. ? sve kapiram - ovo je daleko bolje od snajpera. pretpostavka je da mu ova makina leti na benzin, sve i da niej benzim, ima oko 10 minuta leta na baterije.

popnes se na neku zgradu. upalis laptop, zaletis maloga u nebesa. pritom, na njega stavis home made bombu (pun google nacina), i kad dodjes do cilja - Kabum! cao Jelena karleusa :d

Nadam se da si svestan da se google pretrage na termine "how to make a bomb", "kill this, kill that", Mein Kempf i sl posebno loguju i dostavljaju nadležnima 🙂

Kako ide ona pesma, pa-pa-paranoja... :d

Nadam se da si svestan da se google pretrage na termine "how to make a bomb", "kill this, kill that", Mein Kempf i sl posebno loguju i dostavljaju nadležnima 🙂

hahahah, u tom slucaju sam jako blizu FBI top ten wanted listi! :d sta sam ja do sad trazio, u odredjenim prilikama ..

make meth
make fake speed
make fake cocaine
make molotov
make a bomb
make a crossbow
make atomic bomb
ebay weapon grade uranium
poison to avoid autopsy

ovo je samo iz history-ja u poslednjih mesec dana ... 🙂

hahahah, u tom slucaju sam jako blizu FBI top ten wanted listi! :d sta sam ja do sad trazio, u odredjenim prilikama ..

make meth
make fake speed
make fake cocaine
make molotov
make a bomb
make a crossbow
make atomic bomb
ebay weapon grade uranium
poison to avoid autopsy

ovo je samo iz history-ja u poslednjih mesec dana ... 🙂

why????

Make fake cocaine? Cemu to? :d

Pa da zavalis nekim izlozenim majmunima za lep kes :smoke:

meth - teo zbog breaking bad da vidim koliko je teshko nabaviti supstance za dobijanje metaamfetamina

fake speed fake cocaine - oko 5-6 dana sam uz caletov Audi lozio neku ultra sponzorusu da sam mega ultra biznismen, a volela je da shmrce, pa sam umesto da platim gudru, pomesao malo paracetamola i brufena i nimulida uz prah secer. efekat je zadivljujuc, i pored placebo-a.

molotov - teo da zapalim nesto, sa odredjene udaljenosti, a i nije z'goreg znati take stvari

bomb - da stavim na avionche kao sa ovog klipa, to sam juce trazio

crossbow - ranged weapon za koji ne treba dozvola i ne pravi se u kragujevcu. nema potrebe dalje objashnjavati zasto 🙂

atomic bomb - zanimala me mogucnost amaterskog pravljenja iste. 21 vek vamo tamo.

uranijum - produzetak search-a od gore

otrovi koji se razgrade pre autopsije - nikad ne znas dal ce da ti zatreba. isto me inspirisao Breaking bad, ali valja znati, sta ako te zivot zaduzi kod nekog ******a i situacija je TI ili ON .. ?

Lol - sta ce ti manual za pravljenje molotov koktela? 😀
A za crossbow - oruzje sa tetivom, za to se ide u tvorza 😀
A sto se tice tih pretraga - racunaj da ima jos milion drugih koji su to trazili - e sada ako pises sa desna na levo i propovedas kuran onda bi trebao da budes zabrinut - ovako nemoj da se brines :smoke:

fake speed fake cocaine - oko 5-6 dana sam uz caletov Audi lozio neku ultra sponzorusu da sam mega ultra biznismen, a volela je da shmrce, pa sam umesto da platim gudru, pomesao malo paracetamola i brufena i nimulida uz prah secer. efekat je zadivljujuc, i pored placebo-a.

you bastard! you took advantage of poor junkie girl ;D

^^^ pics or it didn't happen!

[YOUTUBE]hknVoAoyy-k&[/YOUTUBE]

I original
[YOUTUBE]dL9vdTmvhGw&[/YOUTUBE]

:-devil-:

neuspeli pokusaj saljivosti...
i dalje je najbolje: bruka riba u finim pozama..fap materijal bez izmotavanja

Jel ovo Paz DeLa Huerta ?

[YOUTUBE]FMtQ8PuYZuU&feature=related[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Kako se Nole usro da mu ovaj ne vrati, sve vreme drzi ruku na lopticama, ocekujuci povratni smec. 🙂

Namesteno sve, vidis kad kamera kadrira tacno tamo gde ce da ga udari

Ne mislim da je namesteno, jer je reakcija obojice iskrena, pre ce biti da su posle dosnimili close-up udarac i montirali ga, jer se nije dobro video u originalnom kadru.

Ili su kamermani i Djokovic u dogovoru smestili voditelju? 😉

Dogovorili se, odglumili i sad svi misle da su smekeri. 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno