Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ammm... no comment... Ali pogledajte do kraja 🙂

[YOUTUBE]yYp2RxQAAag[/YOUTUBE]

Dva najjaca momenta su mi kada ovaj kaze:

"Jer su oni, kako da vam kazem, oni su rodjeni u Nemacku, imaju drugi mentalitet."
"I ja vidim stvarno ima puno razlike izmedju bliznaka i mog najstarijeg sina Mileta."

A drugi kada Zeljko cepa CS :d

Pa valjda imamo svoje pravo da budemo homofobi!

😀

Pa u dva klipa za redom cetiri nesrecnika sa Kinefelterovim sindromom. Naravno da sam zgranut.
Uostalom da nema visak zenskih hormona, ovog svabu bi verovatno bolela patka da se toliko cima oko one rupcage.

U prvie 3 sekunde klipa se videlo da je ovaj peškirić 😀

Auuuu tek sam sad video i ovaj klip pre ovog u stanu...... ajao ne da im je drugačiji mentalitet nego 😀 tipični Nemci HAHAHAHAHAHA

Poslednja izmena:
Dobro, ja sam stavio klip jer mi je bilo nesto drugo zanimljivo, ali vi ste primetili samo jednu stvar.

A ljudi ko ljudi uplaseni da bilo sta kazu samo prolaze i gledaju kako nekoga dzepare. Sutra ce isto tako i oni sami biti izdzepareni.

Slobodno premotajte na kraj.

:zgran:

[YOUTUBE]hWxjUDEYIiw[/YOUTUBE]

^ Ovo mi deluje kao motor na hidrogen peroxid. A dobro je da je ostao svestan pri akceleraciji tj. da mu se nije sva krv slila u pete!

"A mama Sanja da sluša tatu i tata njega"
:d

Mozda je bilo, ali za ljude sa zivcima vredi odgledati do kraja, pogotovo nenormalni kraj 😀

Gdin M, zanimljivo je sve to ali ako je gore od ovoga skacem sa beogradjanke na vuglu :d :smoke:

Ovo remek-delo sam gledao sa ortacima poprilicno
jointma4.gif
i toliko smo se smejali da sam mislio da cu da umrem, ne zezam se. Ovaj film se ne propusta.
Na 1:39 sam hteo da iskocim iz sebe :d

[YOUTUBE]Lbzbyg3olQI[/YOUTUBE]

Ovo mu dodje ko rani radovi P. Dzeksona i Brusa Kempbela, maximum carnage. 🙂 Ne znam, mene je onaj klip gore zgranuo kad je uzeo onu motku i kad je poceo da lupa po onoj zapaljenoj lutki, deluje max sokantno, pogotovo sto se ceo zvuk klipa sastoji od 4 random sampla na repeatu. 😀

Pa ne gledaj samo ove pokusaje krvi itd, izvali koje su to ideje :d kakvi udarci i sta se sve desava :d

Pa ideje su carnage filmovi 80-ih, imas dosta takvih filmova ako nisi gledao. Inace setih se i ovog filma, vukla se jedna scena po telefonima ranije, kad kao Brus Li liku probusi pesnicu, a to je bio ovaj Riki. 😀

Ma bre turcin gore objasnjava i bez karnidza, uz to i obrazovno uz pomoc kamena pali neprijatelja. 😀

Ma znam bre, gledao sam dosta trasheva [bad taste, i onaj drugi jos gori, kao i trash horore] ali ovo je nesto neverovatno :d

Ovi iz obezbedjenja su najjaci, malo malo pa zavrsi u vodi 😀

ma trebao je da ih ugazi ovaj visoki. svaka mu cast na samokontroli. sve vreme je pokusavao da ih smiri.
ima brdo klipova iz rusije gde security mlati ljude. umesto "da li biste bili ljubazni da napustite objekat" lete pesnice.

Kakvi su likovi iz obezbedjenja dobro je da se nisu i udavili :d
Pa gde ih nadjose ovoliko kilave a izlozene ? Rusko obezbedjenje kao i srpsko, isprimane seljacine da odmah biju. Secam se kada sam bio u Bugraskoj na moru, koliko su ljudi iz obezbedjenja normalniji, pa cak i da neko odvaljen pravi sra..a ima da se izbedaci kada te neko zamoli da se iskuliras, odes ili nastavis da se zezas. Verovatno ima i tamo lozara ali mi i rusi smo jedni od gorih.

ali nista lepse nego kada spustis izlozene seljacine, kao na ovom klipu :d

Kineski pljackas objasnio. Tribute to spoon killer 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno