Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
7QI96.jpg

Bas lepo si cropovao 9gag ^^

Provalio oma da je slika samo zato sto nemam flash enabled ;D

:d :d
Sasa je legenda Valjeva, lik je car iako je zaostao malo.. a ovo kako je spustio jedan univerzitet :d nema cenu :smoke:

[YOUTUBE]hrp59-ZnK70[/YOUTUBE]

Jedna od fora, kada je pitao ekskurziju iz Kragujevca odakle su, i kada je cuo Kg pitao ih ''pa zar vas nisu streljali'' ? :d :d

ali sa asin driving klipa,prva scena kad lik posle udesa izlazi sa palicom iz auta 😀

Znaci od pre par dana balavim od smeha kada sam otkrio turski trash cinema. Ono je fakin masterpis, ja nemam reci da opisem koliko je hebeno do jaja! Cuneyt Arkin jede Cak Norisa za dorucak, rucak i veceru. Da bilo ko namerno pokusava da napravi ovako sokantne filmove nikada ne bi uspeo. Evo samo jedan glimpse:

Cuneyt i svi njegovi turci ftw!

A pazi što su ovde umesto planeta ukrasi za novogodišnju jelku LOL

LOL, znaci smirio sam se 2 dana da ne gledam i sad si me opet naterao. 😀 😀

Znaci hvala svemocnom youtubu i internetu inace nikad ne bih saznao za ove turske filmove. :Klanjanje
Steta sto se ovo nije ranije uvozilo i prikazivalo dok je samo tv bio dostupan. 😀 Ovaj death warrior je jedini strani film koji sam gledao da nista nisam razumeo sta pricaju a totalno sam odusevljen filmom.

Pravo trash remekdela, bukvalno savrstenstvo kako su filmovi snimani. :Klanjanje

Meni ne.

@barakuda111
I meni puca na YT u poslednjih par dana i to samo prilikom premotavanja napred-nazad.

Da. YT koristi taj flash plugin. Meni puca cesto kada izadjem iz fullscreen mod-a i juce mi se prvi put desilo da pukne kada sam premotao napred. Garant je negde bug u novijim verzijama.

Zna li neko kako da se prebacis na stariju verziju flash pugin-a?

ovo je matoro, al za sve one koji nisu videli 🙂
ja sam pre nekih godinu dana naleteo kad sam trazio neke klipove od napacenih mythbusters-a

80 milisekundi

[YOUTUBE]eBaskRZDbNA&feature[/YOUTUBE]

:zgran:
[YOUTUBE]JH_X4mJYhxA[/YOUTUBE]

sintisajzeri su now absolute :d

Hahah, Slavuj je vrh 😀

Ja sam mislio da mu smajli predstavlja zamenu za "win" pa bi imalo smisla, ali je verovatno mislio na obsolete :d

brvnare od blata :d
Ma dajte ljudi, to je zemlja suprotnosti, mozda ne kao Indija ali..

[YOUTUBE]xKGgRDzDUjk&feature[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
A ovo je nas lik sto snima samo jako dobro prica engleski, zato je naziv klipa na srpskom..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno