Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uff, jedan nissan gtr, neka zayebana planincina, zalazak sunca i plavusa na suvozacevom sedistu..al mrsava plavusa, da ne zaklanja mnogo enterijera 😀

Ja gotivim toliko modela automobila da opljackam sve one kineze ne bih imao dovoljno kesa :d
To je zivot a ne vrtenje bench testova i jurenje pola fps u crysis 2 dx11 :d
Komp bi mi sluzio za rehabilitaciju posle visegodisnjeg eksplodiranja :d

Bojim sa da bi umesto one mršave plavuše za neke od nas na suvozačevom mestu bio neki od aluminijuma sa full performansama (a i nebi zaklanjao vidik😉

Nista od tih kineskih automobila nije ono sto izgleda da jeste. Ima na forumu Vrele Gume jedan topic posvecen kineskoj automobilskoj industriji gde se prikazuju svakojake sprdnje kineskih dizajnera. Recimo pasat od napred i audi A8 pozadi i jos lom slicnih *****iteta.

[youtube]yf2EbzKYk7A[/youtube]

@OTAC

Ako je ova bedna gluma i ovaj pokusaj humora smesan, mislim... zalosno. 😀

pa bedna gluma i rtd humor cini to smesnim ;D

[YOUTUBE]Si3jlbOpqZ8&feature[/YOUTUBE]

i svinje glupe :

[YOUTUBE]G68UmLMO7CY&feature[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Crnja mora da je bliski saradnik Bin Ladena , jer ovoliko naoruzanja i panduracije nije bilo ni kada su "nasi" hapsili Mladica i Hadzica. 😛

Gde bi bila Amerika kada policija ne bi svakom prilikom demonstrirala silu i svoj firepower 😛

broj pandura je jako mali uzimajuci u obzir da je u pitanju potera sa smrtnim ishodom... da vidis Holivud posle 9 zgrozio bi se... o downtown L.A. bolje da ne pricam :d

Uf..odlicni si ovi klinci ;D

zaista su se potrudili

Poslednja izmena:
jedna od ludjih stvari koje sam video...

ne mogu da kazem da nije opasno, jer ocigledno da ce kad tad biti slomljenih vratova ;D

bila simpanza i svi rekli da je fake.
A kung fu foot-volleyball je dosta star. Secam se i prenosa na eurosportu od pre par godina i scena iz watts-a.

Ubedljivo najlepši video u 2011 (ako ne i pre 🙂 )

znam da ce mnogi reci: JU KAKAV DE8IL, MENTOL...ali realno, gari je hebeni zen master ;D

kad malo bolje pogledate, lik je MAX LVL....

boli ga K za sve na ovoj planeti, on je prskach i to je to ;D
respekt, od ovog vece bolenje kuvca ne moze...zene i zivot.. sta vise... kakvi gedzeti, kakva kola...

[youtube]aGb8pMIeY6w[/youtube]

😀

Jel moze neko da linkuje ponovo onaj snimak iz automobila sniman kamerom u japanu kad je krenula poplava usled cunamija, trazim ga ovde ali neko ko je okacio obrisao je ili sta vec a na youtube-u ne mogu da nadjem....

...je mala rec ;D

lik nije rob svakodnevnici...ide ispunjava svoje bioloske potrebe,i pogle ga kako je srecan 😀 kad si ti posledjni put bio ovako istinski srecan kao malo dete 😀

A sta je sa zvukom na tom klipu 🙂

^ sta? nista 🙂
sve je savrseno 🙂

Jel moze neko da linkuje ponovo onaj snimak iz automobila sniman kamerom u japanu kad je krenula poplava usled cunamija, trazim ga ovde ali neko ko je okacio obrisao je ili sta vec a na youtube-u ne mogu da nadjem....

Ovaj?

[YOUTUBE]IQqmp9OOE1E[/YOUTUBE]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno