Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
prvi komentar vredi 500e ! :d

[YOUTUBE]CcMdCut_fzI[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]3qehUdr-d4A[/YOUTUBE]

Jel ima neko onaj klip sto je bio kod Ivana Ivanovica, gde ona fudbalerka skida dres i trci gola? Ludo!

Stephen Elop and the first Windows Nokia smartphone

[YOUTUBE]8M1wC0pS_No[/YOUTUBE]

Чет рулет :)

(how tha f*** do you embed videos)

Poslednja izmena:
(how tha f*** do you embed videos)

Obelezis samo one brojeve i znakove posle "=" u linku i to ubacis u youtube embed. (Ovo je jedna od stvari koje su mogli da urade, na drugim forumima radi sa celim linkom)

Хвала за инфо, тек сам сад сконтао да сам морао да уђем у пуни едитор, по први пут :) До сад сам користио само цитирање и брзе одговоре.

Да су допустили да се користи цео линк могло би да се злоупотреби :) па да страница не личи ни на шта :)

Poslednja izmena:
O čemu pričate bre:D? YT link kopiraš, kilk na video ikonicu, pejstuješ link i eto embed. I ne moraš uopšte u puni editor

Da testiram :D

vidi stvarno :D

[YOUTUBE]15XcP-F-7Ng[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Don’t be postin’ nothin’ up on my wall.
Stay off my facebook, Stay off my facebook.
And don’t be tagging me in nothin’ at all.
Stay off my facebook, Get up offa my facebook.
And now my girlfriend wants to chop of my balls.
Stay off my facebook, Stay off my facebook.
[YOUTUBE]uYNMUuGTAOs[/YOUTUBE]

Must see :D

Ma ovo je fake bree. Nema sanse da se pijanac bas tako ponasa, nisu to ti pokreti. Ovo je gluma.

Jeste fake je bree, razumijes ti mene eee... Kakva crna gluma, vidis da se prezuo nesrecnik od nekakve droge.

Poslednja izmena:
I ja isto mislim, vidi se da se folira. Amy Winehouse je ipak mnogo autenticnija u prikazivanju kako covek izgleda kad je mrtav pijan.
:bottle: ;)

Nemate vi pojma :)
Ovo i moze da bude fejk ali ljudi ne znam kako niste vidjali nesto slicno, u slucaju da je ovo real ovo je kombinacija neke jake gudre i alkohola mada moze da bude i droga samo. Pa je resio da se osvezi malo :d

A ejmi jeste i pijana ali je i drogirana, izvali se po tome sto non-stop gleda ruke i brani se od necega, skida nesto sa ruku itd.

Mada covek i kad pukne od alkohola moze solidno da halucinira.

i ja sam ubedjen da je fake. Prvo se sasvim solidno drzi na nogama uz pomoc rukohvata i slicno, a posle pola sata kao ne moze da ustane...ma fora...

Hahaha... Ok. folira se lik i baca se po prodavnici cisto iz zaebancije.

Poslednja izmena:
A i k'o da je bitno, klip je star 100 godina, bio je ovde bar 3 puta, ne vidim poentu da se ponovo diskutuje o istom.

[YOUTUBE]gghcaf0eV3k[/YOUTUBE]

^
Fenomenalno - podseca me na Submarine sa onih starih aparata iz doba Pacmana.

waste of paper

waste of time

But fun :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno