freestyler
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.10.2010
- Poena
- 169
[YOUTUBE]r5mR1REkhaQ[/YOUTUBE]
a ti si normalan ;DIgoritza got talent - al nisam teo da idem jer se ni ovaj put nisam odlucio koji od svojih talenata da prikazem, posto su svi fenomenalni, a ima ih vise. 🙂
elem, kad smo na temu igoritze, evo video iz Shenzhen-a:
[youtube]E96WxE2R2Lg[/youtube]
:d
a na konto dance style-ova, ovako stoje stvari: trenutno najaktuelniji pokreti u evropi i svetu su Shuffle i Jumpstyle (iz komentara o sarinim boobs 😛 ) kao po obicaju, fanatici ratuju koji je dance bolji, a oni koji ga igraju iz uzivanja prihvataju oba stila kao nesto kul. 🙂
JUMPSTYLE - tri lika koji su medju najboljima u svetu trenutno -
[youtube]_4bX5LyC6vw[/youtube]
inace, kada ljudi ovo znaju da igraju ume da bude izuzetno zanimljivo. Jumpstyle osnovni korak kad se pokapira, niste svesni kako mocno izgleda cela zurka ljudi koji su doshli da jump-uju ... 🙂 ja video licno u Roterdamu, i odusevio se, diskoteka je bila pomalo underground i nesigurna, ali kad je krenulo djuskanje i jump, ja sam se zgranuo.
Kako bre nije blef? Sta ce on onakvim lukom i srelom da uradi lavu?
Klaaang. 😀
[youtube]yo5zH0Il8B0[/youtube]
meni je neverovatno da skalamerija nema pogon na sva cetiri, i da se digne lepo bez obzira na prepreku. malo ogrebes auto, al zato obama i drugari iz sikret servisa nece morati da odradjuju gurku.
Pa valjda ce da ga napuca otrovnom strelicom i lav ce da rikne. I to su valjda lavici naucili kroz istoriju da im se nije zezati sa covekom i lepo se povukli. Ne treba im nikakav kec u rukavu. Kao sto zebra bezi kad vidi lava i ne ceka da lav izvadi keca iz rukava, tako i lav zna da je covek najveci predator na planeti i sta moze da ocekuje od njega.
Rec je o Lavovima, kralj nad kraljevima u zivotinjskom svetu,njega jedino moze slon da otera, niko vise.
potpuno sam politički neutralan i nezaintresovan u celoj ovoj priči, ali deda je car 😀
Dobro, u cemu je fora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari