Angelos
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2006
- Poena
- 320
Izgleda onako kako ljudi oduvek predstavljaju vanzemaljce. Verovatno se radi o pravilno postavljenoj piletini![]()
Pazi kada i meni lici na piletinu. :d
Izgleda onako kako ljudi oduvek predstavljaju vanzemaljce. Verovatno se radi o pravilno postavljenoj piletini![]()
@ Francis & mirza82
Zastrasujuc video, no jako zahvalan za pokazivanje mojim klincima. A must see.
Zadnja poruka bi trebalo da bude "Remember to secure your lives, folks"
Na te klipove mogu da se loze samo ljudi koji nikad nisu ni videli WoW, svako ko ga je igrao zna da se problemi sa hakovanim account-ima resavaju sa gm-om za 5-10 minuta i da ti za nedelju dana vrate sve kako je i bilo, jos i preko toga, nikakav nerd rage nije potreban. Ovo je ocigledan fejk zarad neke popularnosti, ali bez trunke humora.
E pa vidis Gizmor ja znam par likova, jedan mi je i ortak koji su igrali wow pocetkom srednje i nisu *****i uopste a kamoli ovakvi..
Ali, ostali koje sam imao priliku da vidim su mozda i gori, docekuju Novu godinu u igraonicama, spavaju, jedu, zakljucavaju se nocu po igraonicama [pre pojacanih kontrola organa reda :d], nemaju zivot..
*****a ima svuda ali je nekako najveci procenat njih medju wow igracima, naravno ima svakakvih ljudi u svetu i medju wow igracima ali *****i, debele rcevi su itekako prisutni. Inace ne razumem tu igru ni malo ali boze moj..
First look at Fox's 'Terra Nova'
Na te klipove mogu da se loze samo ljudi koji nikad nisu ni videli WoW, svako ko ga je igrao zna da se problemi sa hakovanim account-ima resavaju sa gm-om za 5-10 minuta i da ti za nedelju dana vrate sve kako je i bilo, jos i preko toga, nikakav nerd rage nije potreban. Ovo je ocigledan fejk zarad neke popularnosti, ali bez trunke humora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari