Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ hahaha jos su bolje ove sto polegaju na zemljicu :) (betonchic)

xD
al dobro, de, deca su, pa im oprastamo

Au bre, koliko vristulja na jednom mestu. Prehladice se ...

Ostali samo dugmici :d
[YOUTUBE]fdBrYfxSXWc[/YOUTUBE]

Snimci jednog malog amaterskog projekta u kome je učetvovala i moja malenkost!

[YOUTUBE]4PNc-Afb4CQ[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]O0zDNHvFKOg[/YOUTUBE]

Zanimljivo :)

@ Francis & mirza82

Zastrasujuc video, no jako zahvalan za pokazivanje mojim klincima. A must see.

Zadnja poruka bi trebalo da bude "Remember to secure your lives, folks"

http://www.youtube.com/watch?v=pBai3fl8MbI
Srbija.
Zemlja u kojoj zive najlepsi momci, najlepse zene. Momci su najbolji ljubavnici, selektori, politicari i sve naj.
Mesto u kojoj se piksle prazne na semaforu. Mesto gde celavci ne ciste iza svojih ljubimaca.
Svoje djubre odlazemo tamo gde mu je nije mesto.

@mirza82: To mu je Rebecca Black napakovala zbog ovoga:d
[YOUTUBE]gCApGE7JeSI[/YOUTUBE]

Strašno je šta ljudi rade i kako se navuku na takve stvari, a ima ih na hiljade ovakvih koji dobijaju nervne slomove zbog igara, *ebale ih igre :crash:. Ej, 5 godina i hiljade dolara na WoW :zgran::wall::wall:

muahahaha Pazi kad ovaj nekoga parodira! O tempora, o mores!

Pa covek je u medjuvremenu poskidao postere - garant prvo onaj WoW, a ostale u besu.

Najcudnije je sto mi sad gledamo ovo i smejemo se, a on jos uvek ne sme, posto je rana suvise ziva - nije lako vratiti se u vreme kad si bio jako jako srecan.

@ Francis & mirza82

Zastrasujuc video, no jako zahvalan za pokazivanje mojim klincima. A must see.

Zadnja poruka bi trebalo da bude "Remember to secure your lives, folks"

Na te klipove mogu da se loze samo ljudi koji nikad nisu ni videli WoW, svako ko ga je igrao zna da se problemi sa hakovanim account-ima resavaju sa gm-om za 5-10 minuta i da ti za nedelju dana vrate sve kako je i bilo, jos i preko toga, nikakav nerd rage nije potreban. Ovo je ocigledan fejk zarad neke popularnosti, ali bez trunke humora.

Ma nije meni video glavni utisak (a WoW nisam ni video priznajem) nego covek koji je na ovaj ili onaj nacin nalozen na tako nesto.
Iako je mozda fake, ovaj lik moze da svisne za 7 dana...

Kad god se smorim sto nemam kesa za sve svoje tripove entuzijazisticke :d i sto zivim ovde, samo se setim ovakvih debelih rceva i srecan sam do j.a.ja :smoke:

opet prelepo

[youtube]5sXxpKX7cug[/youtube]
Najava emisije Build it Bigger o mostu preko Ade.

Barem most preko Save da nas proslavi :d . Bogami ako je tacno, cifra od pola milijarde dolara je enormna. Bas sad googlam da vidim koliko je kostao Golden gate bridge da se napravi, i kada se uradi neka konverzija izasao je 1.2 milijarde dolara, a ovo nase cudo pola milijarde, veoma zanimljivo.

Koliko god da kosta, vredi, ima da rastereti gazelu i ceo saobracaj u gradu samo tako.

Na te klipove mogu da se loze samo ljudi koji nikad nisu ni videli WoW, svako ko ga je igrao zna da se problemi sa hakovanim account-ima resavaju sa gm-om za 5-10 minuta i da ti za nedelju dana vrate sve kako je i bilo, jos i preko toga, nikakav nerd rage nije potreban. Ovo je ocigledan fejk zarad neke popularnosti, ali bez trunke humora.

Ma nije se on plasio da ce izgubit acc nego je izasla ekspanzija ili sta vec, a on nije mogao nista da uradi. Njegov klan (ili kako to vec zovete) je trebao da bude prvi koji ce pobediti nekog baju, a on ne moze da ucestvuje u tome.
Ponekad se pitam zasto priroda dozvoljava ovakve ljude.

Guild se zove. Ljudi, 5 godina sam igrao WoW (iako ga ne igram vec neko vreme trenutno) sa periodicnim pauzama od po 3-4 meseca u tom periodu i mogu da vam iz prve ruke kazem da wowashi nisu takvi kakav je ovaj debeli. Jednostavno takva stvar nekog da pogodi pa da place i lomi zbog toga je psihicka slika individualne osobe. Ako nije fejk (a sumnjam da jeste jer retko ko bi okacio klip kako place i lomi stvari na youtube-u) , onda ova osoba ima problema sa kontrolom besa i ovako je ispoljava i zbog drugih stvari koje ga zadese u zivotu. Ako mu WoW jeste jedna od vaznijih stvari u zivotu, a cesto je sklon ovakvim ispadima, onda je to sasvim normalno (koliko god to normalno moze da bude). Ta nemogucnost da raiduje i da bude prvi u necemu moze da izazove ovakvo ponasanje, iako ne opravdavam lika, smatram da ovakvo ponasanje jeste moguce. Okaciti video o tome na youtube, tu vec jeste malo sumnjivo.

Sto se tice vracanja accounta i itema koje si imao, zaista zavisi od GM-a koliko ce to brzo da se resi. Iako imaju logove, sav gold i oprema koju ste imali na sebi i u torbama morate da navedete GM-u sta ste otprilike imali. Ja za svo vreme svoga igranja licno nikada nisam hakovan i password sam menjao samo jednom u tom periodu, ali znam dosta ljudi koji jesu bili hakovani tako da otprilike znam koji je proces.

E pa vidis Gizmor ja znam par likova, jedan mi je i ortak koji su igrali wow pocetkom srednje i nisu *****i uopste a kamoli ovakvi..
Ali, ostali koje sam imao priliku da vidim su mozda i gori, docekuju Novu godinu u igraonicama, spavaju, jedu, zakljucavaju se nocu po igraonicama [pre pojacanih kontrola organa reda :d], nemaju zivot..
*****a ima svuda ali je nekako najveci procenat njih medju wow igracima, naravno ima svakakvih ljudi u svetu i medju wow igracima ali *****i, debele rcevi su itekako prisutni. Inace ne razumem tu igru ni malo ali boze moj..

Da ponudim objasnjenje za potencijalni fake - tip je pacenik kome se sav zivot vrti oko kompa, ima kamericu koja je non stop prikacena, cetuje sa mnogima, a onaj video je snimio i okacio neko drugi. Cini mi se plausible.

E pa vidis Gizmor ja znam par likova, jedan mi je i ortak koji su igrali wow pocetkom srednje i nisu *****i uopste a kamoli ovakvi..
Ali, ostali koje sam imao priliku da vidim su mozda i gori, docekuju Novu godinu u igraonicama, spavaju, jedu, zakljucavaju se nocu po igraonicama [pre pojacanih kontrola organa reda :d], nemaju zivot..
*****a ima svuda ali je nekako najveci procenat njih medju wow igracima, naravno ima svakakvih ljudi u svetu i medju wow igracima ali *****i, debele rcevi su itekako prisutni. Inace ne razumem tu igru ni malo ali boze moj..

Poenta je da ne moze da se krivi WoW za ponasanje takvih ljudi. Nije to prvi slucaj da se desava, pogledaj CS i Dotu, ili sta se vec igra po igraonicama, stvarno ne znam nisam bio godinama tamo. Takva je situacija bila i pre pojave WoW-a i to stvarno zavisi od osobe kako ce se ponasati zbog neke igre koje igra. WoW jeste igra koja zahteva dosta vremena tokom dana kako bi nesto ozbiljnije uradilo i malo se teze uklapa u normalne dnevne aktivnosti, ili tacnije remecenje istih, ali nije nemoguce. Reakcija ovog lika jeste preterana, ali opet kazem da je to zbog njegovog psihickog stanja i cinjenice da je dozvolio da ga igra napravi takvim.

Da, lik je tipican debeli amerikanac koji se ne pomera od racunara, tu jede a do WC-a ide samo kada je to potrebno. Cinjenica sto bas igra WoW je slucajna, slobodno ubacite ime druge igre koja je time consuming i dobicete isti rezultat. Koja je poenta svega ovoga? Sami birate sta cete da igrate i u kojoj meri i sami znate koliko ce ta igra imati uticaj na vase dnevne aktivnosti i socijalni zivot, ali ipak to radite. Nema bas smisla ali tako je. Postoji i situacija gde likovi i nisu imali zivot pre toga da bi postali nolajferi ali boze moj...

@Supreme.50

Ko je malo vise upucen u taj klip i lika koji postavlja te klipove na Youtube, diskutuje se da je ovo fejk. Da li je to istiinito ili ne, ne znam.

Jedan moj ortak je ovako Ladom plasio babe :)

Jel tebi hakovali acc wow-a pa znas kako se to sa glupim gm sredjuje za 10min? ;)

A da klip jeste fejk ali je smesan :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno