Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sjajno - etoecology na delu. Hvala!

getinn.gif

tumblr_li07fb1Yxr1qausq3o1_500.gif

ikjQO0.gif

I najbolja parodija 😀

[YOUTUBE]X6rzatsYr_Q[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
at ftw! kako sam se lozio na to kad sam bio mlad... 🙂

[youtube]7MBaEEODzU0[/youtube]
[youtube]3far9oHZOsI[/youtube]

^Takodje, kad gledas ili ces da se uplasis ili ces da cenis. 😀 Chris Cunningham (reziser spotova) je totalni manijak. Spotovi jos 90-ih su mu bili zakon, pogotovo ova ludnica od dedija i ostali tehnicki (bjork), a i "gumeni dzoni" mu uopste ne zaostaje.

Hahaha... WIN! My Hand is a Doplphin! :d:d

[YOUTUBE]j6YLIwzbbyM[/YOUTUBE]
:d

Poslednja izmena od urednika:
hahah, na konto rebeke blek, evo ga overexposed (crna sto bitch-uje o svemu i svacemu)

[youtube]YJ9XIP6XNXs[/youtube]

pitanje za modove - jel problem da se u BB code promeni sa "youtube" u "yt" ? cenim da bi to bilo 20 puta korisnije

EDIT: samo da okacim, ako neko nije video, Kraljica lezbejki je uvek hit 🙂

[youtube]ePjRX5Z2Ug8[/youtube]

Poslednja izmena:
Nije zezanje, ali me je odusevilo - pravi primer kako tehnologija treba da radi.

^
[video ] link od youtube klipa [/ video] (bez razmaka)

@tema:
LG phone review...(fail)
ahahahhahah, TOTALNO NEPOTREBAN KLIP NA OVOM SVETU! nepotrebno snimljen i uploadovan klip... kakav degen ;D
poenta ovoga je...? xD

hahaha i ta golf rukavica...

Mozda je bilo ali je VRH 😀

Ipak je mnogo jača njegova ona sa skijanja :d

bilo vec, par strana unazad sa sve objasnjenjem 😉

Igram crysis 2 i primetim da je AI glup strašno. I odem na youtube, reko možda ima nekih FAIL-ova i komičnih situacija, i naiđem na ovaj, doduše iz prvog dela. Ovaj ga gađa petlom i ovaj ništa ne primeti, pa onda uzme kolica i ubije ga! :d

^ haha,a znas sta je gluplje od AI-a?

muzika u klipu xD

wtf

[youtube]rTUwqxHpXMY&hd=1[/youtube]

lol

[YOUTUBE]1wKQT3Td7H0[/YOUTUBE]

hahahahah

i ja sam prvo pomislio da je robot, ali ne postoji jos ovakav robot sa ovakvim pokretima. cenim da je kostim specifican pa ostavlja utisak da je robot unutra

da, da.. Android je na kreku a Bada na dopu izgleda :d :-devil-:

:smoke:

[YOUTUBE]xuzJcjTH7SU&feature[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nije Android kostim najnovija kineska nano tehnologija🙂, vec je gumen/debeo materijal pa se od inercije tako trese.

[YOUTUBE]RJFN68WtuPg[/YOUTUBE]

"Nebeskа muzikа održаvа rаvnotežu u vаseljeni, tvrdio je još Pitаgorа govoreći o hаrmoniji sferа. Svа je prilikа dа odjeci svemirskih treptаjа stižu nа rаzne nаčine i do Zemlje, odnosno do Zemljаnа, odjekujući u njimа. Međutim, sаmo neki, posebno obdаreni, uspevаju zаtim dа „nаprаve” muziku, bilo kаd i od bilo čegа, uvek u potrаzi zа početnim tonom od kogа kreće novа potrаgа zа muzičkim sklаdom. Ako ne sklаdom, ondа bаr izvesnim smislom ili znаčenjem..." Ostatak teksta.

I još...

Rebecca Black @ Jay Leno 😛

http://www.nbc.com/the-tonight-show//video/YouTubes-Rebecca-Black-Part-2-32211/1315456

Poslednja izmena:
Crnkinje :d
[YOUTUBE]pw3CR7SekmY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno