Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^and it smells :S: ... i ja se prvo setio te scene iz south parka , ne samo za onaj klip o Petrovaradinu , vec za sve alike emisije :d

cocaine: "right or left, right or left? right or left, right or left?! All the same, step on the gas!"

absinthe: "all cars, all traffic lights, gone, gone! *laughs happily*"

Staro ali urnebesno

ocu ja da igram ovakav basket :)

[youtube]2ouXw328WYI[/youtube]

Speachless!!!!!!! Phantom Flex camera 2,564fps slowmo video.

covece, kako je vreme jedna cudna pojava .. :)

@DaPimp klip ti je vrhunski.

Darth Schwarzenegger

[/QUOTE]

:d :D

Ljudski mitovi i magije nemaju veze sa stvarnim svetom. Sve dok se neobjasni pridodaje mu se natprirodni znacaj. Ovo moze biti fake, ali najverovatnije je Lens flare. Logic FTW!

lens flare je. jer, ako neko obrati paznju malo bolje - jos 3 lens flare-a ide uporedo sa "jahacem" kako se kamera pomera, istim smerom u istom pravcu.

elem, zaista jeste bizarno kako je flare dobio oblik jahaca :)

^Verovatno si u pravu. Jedino sto ljudi jednostavno odbijaju da poveruju da je bljesak sasvim slucajno tako izgledao, odmah prepustaju masti na volju. U stvari kako god da je izgledao neko bi nasao slicnost sa nekim mitskim bicem, duhovima itd...

Flare je! Obratite paznju na konturu vatre i "tajanstvenog jahaca". I obratite paznju na to da je jahac mirovao dok i kamera i da je krenuo cim je kamera krenula da se pomera. Obratite paznju i na brzinu kojom se krece i bice vam sve jasno. Ja sam sve to video u 2 gledanja snimka zato jer sam bio siguran da je flare tako da sam znao u sta da gledam.

juce sam sedeo sa "Death-om" na kafi, kaze da jos ne planiraju akciju. tu i tamo ce da svrati na bliski istok, pa malo recreation time na Vimbldonu, pa na zimu malo po amerikama, pa onda da popali malo vulkane, u prolece 2012 imaju ugovoreno sa blizardom promotivne fotke za Diablo3, i onda tek na jesen 2012 krecu u akciju sva cetvorica. Kaze, moraju, potpisali ugovor sa Majama i crkvom posebno, pa uskladili datume.

juce sam sedeo sa "Death-om" na kafi, kaze da jos ne planiraju akciju. tu i tamo ce da svrati na bliski istok, pa malo recreation time na Vimbldonu, pa na zimu malo po amerikama, pa onda da popali malo vulkane, u prolece 2012 imaju ugovoreno sa blizardom promotivne fotke za Diablo3, i onda tek na jesen 2012 krecu u akciju sva cetvorica. Kaze, moraju, potpisali ugovor sa Majama i crkvom posebno, pa uskladili datume.

To si pročitao ispod onog prvog klipa?

to sam ja napisao, samo na engleskom :d

Aaahaaam :D

idi vidi, pise - Igoritza ;)

Igoritza - multilingual spam ftw!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno