Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haha

HIT! ali poslusajte celu pesmu, odlicno je uradjena:

[youtube]j__pu2HogBc[/youtube]

Au daj bre Pitbull je:vomit: jos sa nekom narodnom muzikom je tek ono krs.Postoji taj neki Balkan sound na elektro sceni ali ovo sa Pitbullom je :wall:!
Evo kako to zvuci npr.

[youtube]enIW3KFsIo8[/youtube]

ili

[youtube]WO-aju3S5Sk[/youtube].

Poslednja izmena:
Au sta uradi sa linkom ?

[youtube]unikatni kod iz yotube linka [/youtube ]

Poslednja izmena:
au bre rerna, nista nisi pohvatao. NIT je klip kvalitetan zato sto je u njemu pitbul, nit je kvalitetan zbog "balkan saund-a" vec zato sto je *******cija! ja prvi mrzim pitbul-a i uopste mi nije jasnio kako je jos jedan "Sean Paul" prosao na scenu , i to ekstra popularan.

Naravno da su misljenja ista, svet bi bio dosadan. Ali Pitbull-a ne volim zato sto svaka njegova numera sadrzi sample od nekog drugog producenta.I jos na taj sample on je dodao neki ,,hip hop" i uzeo milione.

Au daj bre Pitbull je:vomit: jos sa nekom narodnom muzikom je tek ono krs.Postoji taj neki Balkan sound na elektro sceni ali ovo sa Pitbullom je :wall:!
Evo kako to zvuci npr....

Ili ovo kao na primjer;)

[YOUTUBE]ryXtxOZU0mc&feature=related[/YOUTUBE]

ova Oanna je neka rumunska Sneki :)

[YOUTUBE]n_bGEeFaRkk[/YOUTUBE]

^^ovo nije fail nego cisti win. bas je opako izgledalo. kao magija iz neke igre.

to se nama desilo, ali na plain livadi. zakopali smo drvce od ovog "rasirujuceg" vatrometa suvise jako, duboko u zemlju - i on je ispistao svu snagu za poletanje, na zemlji, i onda - BOOOM! tek tad sam shvatio sta je "flashbang" u CS-u :)

Znam Igoritze da je to *******cija, ali vidis tako je to i bilo sa Lepom Brenom. Ali dobro o tome mozda drugi put.
A za Ronina, bravo to je taj gruv cheers

Poslednja izmena:
banzaiii je napisao(la):
Nije baš Karleuša, al' ko da jeste. :d
Evo originalne verzije, za ljubitelje rumunskog folka. :p
[YOUTUBE]9FdQazzWKFQ[/YOUTUBE]
Nije ni kao Kareusa ni kao Sneki... Vise kao Radmila Manojlovic sa Sasom Maticem :p

@nex999:
Ovo su nigerijski spameri pravili akcioni film?

Psiholedija SFRJ 1979 , Tamara Pavlovic - Kupi mi Tata NLO !

[YOUTUBE]YVMM8a2sqiw[/YOUTUBE]

yooyo je napisao(la):
@nex999:
Ovo su nigerijski spameri pravili akcioni film?

Mozda:D Vidimo da pametno trose pare koje su nam pokrali:p

[YOUTUBE]h2nNKbO9-Eg[/YOUTUBE]

:d:d:d

izvinjavam se ako je već bilo :)

Naime "umetnik" iz Njujorka je odlučio da prikači kameru na svoju lobanju...

Poslednja izmena:
@Adam K:
Skinuo je kameru pre nekoliko dana, zbog infekcije. Organizam odbacuje strano telo.

@Adam K:
Skinuo je kameru pre nekoliko dana, zbog infekcije. Organizam odbacuje strano telo.

Hvala bogu što jeste, zamisli samo kakav mozak treba imati da ti na pamet padne ovakva fiks ideja :wall:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno