Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[YOUTUBE]5lWVVFHzuLE[/YOUTUBE]

Da li bismo i mi bili na ovom nivou civilizacije da nas ima malo?
Kako li ce ovi ljudi doziveti to sto su videli avion, da li ce crtati ufoe posto mi i jesmo alieni za njih.

S klasa AMG, RR Ghost i Zastava 101 :d

Znao sam da će na kraju morati da ocrne Zastavu... Onaj njihov voditelj što je vozio mečku (tršavi) je to uvek radio još pre 15 godina kad su predstavljali Yuga u emisuji.. Mora da je dobro plaćen da pravi takvu 'antireklamu' od nekog. Kad pogledam kako predstavlja i većinu ostalih auto kompanija i koje favorizuje , ta emisija me jako razočarava. Na sreću Tiff je uvek 'objektivan' kada iznosi utiske o nekom autu pa ponekad i gledam emisiju s uživanjem, ali onog krete*a bi trebalo da izbace iz Top Geara.

Poslednja izmena:
A sta bi ti rekao za Zastavu/Yuga naspram druga dva auta koja su bila tu? Koji deo Yuga je superiorniji od bilo kog drugog vozila?

A sta bi ti rekao za Zastavu/Yuga naspram druga dva auta koja su bila tu? Koji deo Yuga je superiorniji od bilo kog drugog vozila?

31ds48r83iL.jpg

mnogo cesce ga menjas u jugu, pa ima sveziji miris.

Znao sam da će na kraju morati da ocrne Zastavu... Onaj njihov voditelj što je vozio mečku (tršavi) je to uvek radio još pre 15 godina kad su predstavljali Yuga u emisuji.. Mora da je dobro plaćen da pravi takvu 'antireklamu' od nekog. Kad pogledam kako predstavlja i većinu ostalih auto kompanija i koje favorizuje , ta emisija me jako razočarava. Na sreću Tiff je uvek 'objektivan' kada iznosi utiske o nekom autu pa ponekad i gledam emisiju s uživanjem, ali onog krete*a bi trebalo da izbace iz Top Geara.
Klarksonove emisije su pre svega zabavnog karaktera i ne treba ih previseozbiljno shvatati . Nekada i sukobljavaju misljenja mada je to vise radi *******cije. Ne znam koje to tacno kompanije favorizuje, nekada ocrni Lamborgini odnosno Italijane jer ne umeju da naprave poklopac od rezervoara, a nekada izbalavi na neki njihov model. Pljuvao je skoro svaki americki auto, a onda je vozio Forda GT i odusevio se. I pojedina engleska kola su takodje pljuvali, pa sta su samo radili jadnom malom Robinu :d Niko nije napljuvao X6 kao Klarkson, bukvalno nijednu lepu rec nije rekao itd. Stvarno ne znam zasto su ljudi kod nas toliko ostljivi na kola domace proizvodnje, ali realno sva nasa kola su kanturine i zato kostaju koliko kostaju. Oni tamo zive dovoljno dobro da mogu sebi priustiti odlicna kola, tako da mogu i da se sprdaju sa nasim krsevima. Pa ja sednem da vozim Pezo 307 i odusevim se (mogu da zamislim kako je u ovim ladjama), onda sednem u Ladu Pijacharku i padne mi mrak na oci....sada ce neko da kaze - ali brisac za Ladu kosta 150 dinara :D

Mene cudi da su Clarkson i May uopste pristali da voze tu kantu...

Anyway, zene vozaci:

[youtube]fRT_5yOq0C4[/youtube]

Па да свари овог човека! И ову песму, продукцију, спот... Можда је до мене, али ме лик страшно нервира...
Ево још један у истом фазону:
http://www.youtube.com/watch?v=zqPojFSlv58&NR=1

Poslednja izmena:
Yugo je cudo!

Jedina i najbitnija stvar kod auta kod nas u Srbiji,a to je -odrzavanje.
Imam Z 128 i u zadnje tri god sam potrosio cak 1000 din (sa rukama majstora) na zamenu lezaja,a bogami se voza...
Moj boss kupio nov BMW 5 serija ( u Madjarskoj,jer je i auto i registracija tamo dosta jeftinija) ,posle par meseci mu pukao blok motora pa je auto cekao novi motor u Madjarskoj mesec i po dana,posle toga elektronika zezala...sva sreca pa ima 5 god garancije...ni BMW nije sto je bio :)

Sorry za off...

Poslednja izmena:
@off sta sad, 1 BMW se pokvario i sad generalno BMW pravi lose automobile :lupko:

Uriel,sto ides iz krajnosti u krajnost,kad niko nije rekao da su BMW generalno losi auti zbog jednog koji se kvari...nemoj preterivati...

Evo po meni najsmesnijih reklama sa ovogodisnjeg super bowla :d

[YOUTUBE]clbRmVs5eMU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]R55e-uHQna0[/YOUTUBE]
^ Po mnogima najbolja reklama

[YOUTUBE]NmxSj8JMvu4[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Koliko je prso ovaj Youtube.. hteo sam da uploadujem jednu domacu parodiju iz Simpsonova koju imam na mobilnom nekoliko godina. Predobra je a uvek sam se pitao sto je nema na Youtube-u.. Cim sam uploadovao obavestili su me da je 'rejected - terms of use violation'.. Katastrofa..

A zašto je prso? Valjda je bolje da ti zabrani da uploaduješ, nego da plaćaju penale zbog kršenja autorskih prava.
Ne uzimam u obzir to što su američki patentni zakoni loši.

Ma niste čitali vesti, Zastava je uletela u tu emisiju zato jer u Albaniji nama osiguranja za taj treći auto Rols ili Bently ne znam, i onda im neko sa Kosova dovezo Zastavu da se sprdaju... O TOME PRIČAM !!!
evo link pa čitajte a ima i komentara na text http://www.blic.rs/Vesti/Svet/234067/Top-gir-Albanija-leglo-mafije-kradljivaca-automobila

Da ne bude off topic skroz ovde se vidi na ovom You Tube videu , glupost koja se stalno ponavlja. http://www.youtube.com/watch?v=RHmas6JXVi8
Ja razumem da se zezaju sa svim auto markama ali što se tiče Yuga Clarkson je pristrasan i to se lako zaključuje... Kao što sam rekao kret*n upopašćava inače jako dobru emisiju.

Poslednja izmena:
Koliko je prso ovaj Youtube.. hteo sam da uploadujem jednu domacu parodiju iz Simpsonova koju imam na mobilnom nekoliko godina. Predobra je a uvek sam se pitao sto je nema na Youtube-u.. Cim sam uploadovao obavestili su me da je 'rejected - terms of use violation'.. Katastrofa..

odradi mirror efekat na videu i ne bi trebalo da ti prave problem.

Ja bih rekao da je odličan kao prvi auto, odličan za srpske makadame i jeftin za održavanje. Znamo svi šta se dešava kad žvalonji i konjuzgari od 18 godina tatica kupi nadrkan automobil od 200+ KS. Lično sam iskusio kada je balavac sa M3 razvalio sedam parkiranih automobila u ulici (između ostalih i moj). Iz zapisnika sam saznao da je kroz Gospodara Vučića jurio 110 km/h! A tata mu inspektor SUP-a

@Levčanin
Nije on pristrasan nego ti ;) Mnogo cesce unistavaju engleske automobile koje ne vole, kako je onda pristrasan u vezi Yuga kog je ocrnio samo jednom?
Ta emisija ne bi postojala bez njega, kako moze on da ju upropastava?

Ma niste čitali vesti, Zastava je uletela u tu emisiju zato jer u Albaniji nama osiguranja za taj treći auto Rols ili Bently ne znam, i onda im neko sa Kosova dovezo Zastavu da se sprdaju... O TOME PRIČAM !!!
evo link pa čitajte a ima i komentara na text http://www.blic.rs/Vesti/Svet/234067/Top-gir-Albanija-leglo-mafije-kradljivaca-automobila

Da ne bude off topic skroz ovde se vidi na ovom You Tube videu , glupost koja se stalno ponavlja. http://www.youtube.com/watch?v=RHmas6JXVi8
Ja razumem da se zezaju sa svim auto markama ali što se tiče Yuga Clarkson je pristrasan i to se lako zaključuje... Kao što sam rekao kret*n upopašćava inače jako dobru emisiju.

Ne lupaj covece molim te :) Covek pljuje Porsche-e i jos gomilu drugih, iz zaebancije, a nece jednu raspalu Zastavu.. :)

@ Wabbit

Ok, fala :)

Upropascava emisiju zato sto je ocrnio kantu od automobila? ccc kako je samo smeo...

Izraz lica govori sve :D

67tq9t.gif

Odlicna lega na cesti :D

[YOUTUBE]w1h8Wd4zQaQ[/YOUTUBE]

@Levčanin Stalno podjebava francuze, australijance, nemce, amerikance... Tu emisiju gleda pola milijarde ljudi i ne pravi nikakav skandal jer je saljivog karaktera. Ako pratis tu emisiju znas da tu ima vise eksplozija nego u Die Hardu, pale, razbijaju, unistavaju sve i svasta. Porazavajuca stvar je to sto sticajem okolnosti velike deo naseg stanovnistva vozi zastavina kola. Jedina prednost je cena, koja po meni ne moze da nadomesti odsustvo bilo kakvog uzitka, performansi i mogucnosti. I to govorim ja kao prosecan vozac a zasto ne bi i neko kome su mnogo visi standardi i testira automobile samo po jednom aspektu. Shvatate sve mnogo licno a ne gledate realno...

Imamo li mi standard da odravamo auto skuplji od 101ca? To je pravo pitanje po meni :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno