Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Momci su razvalili!
[YOUTUBE]OlVbEclPj4c[/YOUTUBE]

Kolko ja obozavam obrade klasicnih pop pesama sa nekim pojedinacin instrumentom. zaista divno. on the other hand - ovo ko da su pljunuti Sam n' Dean iz Supernatural-a! :d

Da, i ja to mnogo volim. Zato me recimo odusevljava muzika David Garrett-a, gledao sam ga i uzivo, sjajno. Evo njegove obrade iste pesme:

za kamioncinu odlican rezultat :)

Problem u matrix-u

[YOUTUBE]fA8fMUdmvkA&feature=related[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]niEIuwLCCiQ[/YOUTUBE]

smiley-rolleyes010.gif

eh ta "cista" Amer'ka! ;)

Poslednja izmena:
Vrhunski

Steta sto je kvalitet slike los, inace bi zaista bila dobra fora :D

U pozetku dosadan i konfuzan trailer za film, koji postaje sve zanimljiviji......

Jel taj klip ima i drugi deo? Ja nisam stigao do zanimljivog dela u ovom prvom:D

:D

fotoshoped. a ladno bi poverovao u ceo klip, da nije chashe i kockica.

To sa čašom i kockicama zna da uradi jedan lokalni čovek ovde. Nije to neki trik... I kako može video da bude photoshoped? :D

ok, moze da bude trial and error, na to sam zaboravio.

a kad kazem za nesto "shopped" uglavnom mislim na samu prevaru, pre nego na fotoshop :p

Shopped je meme , Koristi se za sve... nebitno dal je slika video zvuk ;)

Apsolutno ste vas dvoje jedini ljudi koji sam video na internetu da koriste izraz shopped za video ili zvuk, koliko god popularan izraz bio. Shopped je za slike, fake je za video i to svi znaju, mada ne branim nikom da kaze shopped za video.

Shopped se koristi za slike od kad kad photoshop postoji ... ali je prerastao u meme i za sve sto je prevara , nemgouce, fake moze da se kaze.
kad je reko shoped mislio je ne moguce/namesteno a ne da je radjenu u photoshopu ;)

Poslednja izmena:
brate mili, CEO strani internet koristi "Shopped" za fake stvari, koje god da su vrste. idi malo na Gaf, ili tako negde, pa vidi.

isto kao i nemachka rech "Uber" koja nema prevod na engleski, a ni na srksom ne moze bas da se kaze samo "nad" jer ima komplikovanije znacenje kada se koristi kao prefkis, u smislu - nesto sto je bolje od osnovnog, uzvisena verzija necega

e taj izraz se na netu mahom koristi i u negativne konotacije: Uber crap, uber fail, uber geek i slicno. internet sleng vise ne moze da se poredi sa svakodnevnim jezikom i govornim smislom. pa tako i "shopped" izraz koji je nastao na konto programa "Photoshop" vise nije iskljucivo izraz za obradjenu fotografiju, vec je internet sinonim za fake.

WhTrr.jpg

Definitivno se ne slazem. Dovoljno dugo lurkujem internetom, ukljucujuci mesto gde bi se tako nesto najvise pominjalo a to je 4chan, konkretno /b/, da ne pominjem youtube i ostala mesta.

shopped, shooped - slike

fake, u skorije vreme fake and gay i false and homosexual (koje je promovisao RWJ) - video

500pxShopped.jpg

edit:

This Looks Shopped is an image macro meme that consists of a picture that looks obviously photoshopped and a caption that reads:

“THIS LOOKS SHOPPED / I CAN TELL FROM SOME OF THE PIXELS AND FROM SEEING QUITE A FEW SHOPS IN MY TIME.”

An interesting mix of both subtle & obvious shoops, variants of “This Looks Shopped” image macros have been regularly posted on 4chan and other internet humor forums like FARK and Something Awful.

Poslednja izmena:
@ igoritza

Da, ali nema potrebe sve te 'meme-e' prenositi i kod nas, jer su vecinom i*iotizmi :)

Inace i ja do sad nisam video da se shopped koristi za video snimke, prvi put sad..

Dajte ljudi... nemojte biti bukvlalisti ....
Ne koristi se to za snimke nego za sve...

Fen za kosu je odjedanput jaci nego sto je bio ...
Ja kazem : overclocovan je

I sad da mi dodjete i kazete : ne koristi se overclock za fen niti za masinu za sudove...
Pa ne koristi se ... al kad nesto dobije na performansama onda radi fore se kaze

u koju god arhivu da spakujem nesto 7z rar zip ace zz....... ja kazem rarovo sam ... ili zipovo sam
I sad treba da mi kazete : nisi rarovo - rarovanje je kad spakujes u rar ...
Pa znam to ali najpopularnije je format i kad korsitim neki drugi recicu : rarovo sam(nekada zipovo sam) ...

(glup primer al ponetu cete skapirati da nesto postane popularno i sinonim za nesto za sta prvobitno nije bilo )

Tako i ovde kad je nesto fake onda se kaze shopped ....

Poslednja izmena:
Kad je fake, kaže se fake :p

S klasa AMG, RR Ghost i Zastava 101 :d

[youtube]7SuKLShsSkU[/youtube]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno