Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko se primio na onaj jednocasovni klip Dr Crauss-a o tome da je svet nastao ni iz chega, da nema boga, i da je ukupna energija nula, govorim zapravo o ovom klipu:

http://www.youtube.com/watch?v=7ImvlS8PLIo

nek poslusa ovo, ukratko mu je covek objasnio neke stvari:

[youtube]_qQcWh3DKyg[/youtube]
9 minuta da kazes da postoji lingvisticki problem... s druge strane, svaka mu cast koliko je strawmen-a i ad hominema uspeo da natrpa u samo 9 min. :d
enivej, vec je neko rekao, al' da formulisem drugacije: samo zato sto nesto ima sintakticku formu pitanja, ne znaci da je validno niti vredno odgovora. svaka rec u pitanju "zasto postoji nesto umesto nicega?" predpostavlja dosta stvari i mogli bi da joj posvetimo posebnu diskusiju. svaka! pa tek onda da probamo da odgovorimo na njega, pa tek onda da probamo da povezemo odgovor sa postojanjem entiteta koji slusa molitve i oprasta grehe. a kao sto znamo, postoji 0 (nula, zero, shtani :d) dokaza za takvo nesto. ;)

pa vidis ZLI, on ne prica o fizici, upravo kao sto to ne cini ni kraus, a ni hoking. ovaj 10minutni monolog Dr Craig-a je upravo do detalja objashnjeno zashto je *****no i beskorisno iz fizike izvlachiti zakljuchak o Bogu.

pa, sigurno nije u pitanju lobanja zivog coveka koji je mesto koschane lobanje imao kristalnu. i, dokazi obrade zapravo dokazuju shta .. ? da je neko napravio. i nista vise od toga. nema ni serijski broj lobanje, niti fiskalni racun, pa da kazes da znash i ODAKLE je

****ga igorice od tebe sam ocekivao da si malo vise obavesten !!!!

Naravno da su saznali odakle je .... taj tip kvarca je sa madagaskara (ako me secanje dobro sluzi), fazon je .... kros mikrostrukturu mogu da odrede poreklo lagano :) nesto kao otisak prsta, a car koj je satro nasao (tj nasla je njegova cerka koja je sad baba koja i dalje laze ko smuk) je verovatno kupio unapred jer mu je istrazivanje "drevnih" iskopina islo do jaja lose ;)

Ima par dokumentaraca o tome ... mislim da sam ovaj gledao na Discoveriju ili slicno.

****ga igorice od tebe sam ocekivao da si malo vise obavesten !!!!

Naravno da su saznali odakle je .... taj tip kvarca je sa madagaskara (ako me secanje dobro sluzi), fazon je .... kros mikrostrukturu mogu da odrede poreklo lagano :) nesto kao otisak prsta, a car koj je satro nasao (tj nasla je njegova cerka koja je sad baba koja i dalje laze ko smuk) je verovatno kupio unapred jer mu je istrazivanje "drevnih" iskopina islo do jaja lose ;)

Ima par dokumentaraca o tome ... mislim da sam ovaj gledao na Discoveriju ili slicno.

Evo, ja sam postavio, par postova iznad, jedan kompletan dokumentarac u trajanju od ~ 47 min. sa Nacionalne geografije.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]vunngNAnF8Y[/YOUTUBE]

hehe, bas su dobre ove x10 reklamice

Skec - parodija na brendove Blackberry, Apple, Orange... BBC One

Opticke iluzije

Saw *******cija, ne znam da li je bilo.

[youtube]Tya4QhTh7QU[/youtube]

Čini se da 1950-te nisu baš bile tako čedne, ako se uzme u obzir ovaj bizarni snimak koji je nastao u “Veteran’s Administration” bolnici u Los Anđelesu, koji pokazuje kako se jedna obična domaćica bori sa “tripovima” dok je na LSD-u.
[YOUTUBE]V5d4wWGK4Ig[/YOUTUBE]

jedna od najboljih scena ikada, u Only fools and horses, ja sam bukvalno pao sa stolice :d

rodney se posvadjao sa kasandrom, a u braku su i oce da izadje sa drugom devojkom, a dell daje albertu instrukcije:

[youtube]pdz2bheF99U[/youtube]

hahahaha ma ovo je nabolja scena ubedljivo :d
[youtube]9Z6A0SMWTpM[/youtube]

U epizodi Tea for Three isto ima brdo dobrih provala. Sto se mene tice najbolja humoristicka serija ikada!

ne, meni je ova fora sa albertom kada vrishti, i ova sa lusterom, medju vrh forama, ali sam se najvishe savio od smeha:

kad Bojsi i Del igraju poker. i del izvuce poker keceva. i svi umiru od srece, i deda:

"I knew dell boy must have something up his sleeve" > del bojeva faca prajsles :d

Poslednja izmena:
ovo mi je nabolja humoristicka serija

[YOUTUBE]kn15BUFBvu8[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Meni su isto Mucke zakon, jos jedna emisija koja mi nabacuje kez na lice
Top Gear i njihove dogodovstine :D
[YOUTUBE]qwr320IHOis[/YOUTUBE]

I meni su Mućke ubjedljivo najbolja i najdraža humoristička serija ikada. Inače ova scena je proglašena u nekim glasanjima za najsmješniju sitcom scenu ikada

[YOUTUBE]63rcdLeXiU8[/YOUTUBE]

jedna od najboljih scena ikada, u Only fools and horses, ja sam bukvalno pao sa stolice :d

rodney se posvadjao sa kasandrom, a u braku su i oce da izadje sa drugom devojkom, a dell daje albertu instrukcije:

Ja sam skoro sa ženom odgledao ponovo sve epizode i ubedljivo sam se najviše smejao na ovu scenu :d Katastrofa, sigurno sam 10 puta vraćao snimak da bih pogledao šta se dešava dalje.

Takodje, kad si već pomenuo karte sa Bojsijem. Sećaš li se scene kada igraju u PAB-u i počnu nadmetanje 2-4-8-16-32-64-128 funti (pritom Del mora da plati 128 funti da bi video Bojsijeve karte), Delboj pogleda u pojsija i kaže: "E stvarno, ovo bi trebala da bude prijateljska partija, sa malim ulozima. Ajde da poništimo i krenemo iz početka". Bojsi: "OK. Ajde 1 funta", Delboj: "Pratim, izvoli 1 funtu" :D

[youtube]d5exATIaQiI[/youtube]

kako su glupi, strašno, svi zapeli da prođu ko jarci preko brvna. i voze skoro kao da je put čišćen. prvo što naučiš kad sedneš u kola je da ne smeš da pipneš kočnicu na ledu, ubaciš u prvu, miliš i samo motorno kočenje, mada je na ovom putu nula trenja

edit: odgledao sam video do kraja, ono je strašno. nije mi samo jasno kako je put uspeo onako da zaledi. a ovaj što je snimao bolje da je stao na početak ulice i da je vikao da ne idu ljudi tuda

Poslednja izmena:
Da, ucis u teoriji, ali kad dodjes u takvu situaciju mahinalno ti noga ode na kocnicu

istina... strašne su ovo situacije. al ako je neko nekad vozio vozila na kojima ne možeš da se osloniš na kočnice, već najviše na motorno kočenje, zna kako je...

^ Ako imaju automatski menjač , kočnica je jedini način.

ma može i on da ubaci u prvu i da mili. proklizavanje je strašna stvar :( blato ume da bude još gore od leda, pogotovu što ne očekuješ proklizavanje. kad se tanak sloj blata nanese sa nekog sporednog neasfaltiranog puta, pa padne kišica i onako je uglačano, na tome ako zakočiš gubiš kontrolu u 80% slučajeva osim ako nemaš sistem protiv proklizavanja. ma i dalje mi nije jasno zašo su se ovi skupili i samo pričaju: omg, shit, fuck itd. umesto da su se razmahali rukama na raskrsnici da ljudi ne idu tuda. mada opet jedini koji će tu da puknu su osiguravajuća društva, al meni žao kad se neki auto slupa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno