Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e moj tebra .. vidi se da nisi bio u armiji, ako mislis da je virshla i pasteta u bilo kakvom obliku ok.

Neoplanta, koja pakuje meso i za armiju, i za populaciju, ima dozvolu od drzave da za vojne potrebe zaobilazi kontrolu kvaliteta. ja sam u svom 6mescnom + 10 dana pritvora roku, otvorio do sad pastete sa sledecim sadrzajem:

1. drvo
2. kremen od upaljaca
3. nesto sto smo zakljucili da je nokat od svinje
4. omotac od krem bananice
5. pola konzerve masti pola pastete

da nisam bio desetar koji moze da se shvrlja, i u medjuvremenu krade majonez iz obliznje prodavnice mimo kasarne, ja mislim da bih poludeo. majonez nam je bio kao detetu shto je sladoled.

mislim da je presretach ono rekao sarkastično. zanima me baš šta ljudi misle o ovim gmo (genetski modifikovanim organizmima) jer se sam bavim gentskim modifikovanjem organizama za diplomski, a to će i posao da mi bude sutradan bože zdravlje

@Igoritza
Da citiram prvoborca Alesku Simića iz filma "Ko to tamo peva":
"Znaš li ti sa kim pričaš, znaš li ti kad sam ja ovo zaslužio, ne znaš...." :D
Za godinu dana služenja vojnog roka u Vršcu nisam naleteo na ništa slično od onoga što si naveo. Gde si služio vojsku?!
Na ove viršle sam mislio, gde jasno piše "Codex Alimentarius".

Prilozi

• kodexalimentarijus-virc5a1le.jpg
    kodexalimentarijus-virc5a1le.jpg
    33.1 KB · Pregleda: 160
Poslednja izmena:
:D
:wall:

[YOUTUBE]Db7pKjUrNXQ&feature[/YOUTUBE]

@Igoritza
Da citiram prvoborca Alesku Simića iz filma "Ko to tamo peva":
"Znaš li ti sa kim pričaš, znaš li ti kad sam ja ovo zaslužio, ne znaš...." :D
Za godinu dana služenja vojnog roka u Vršcu nisam naleteo na ništa slično od onoga što si naveo. Gde si služio vojsku?!
Na ove viršle sam mislio, gde jasno piše "Codex Alimentarius".

aha, to stoji na njihovom sajtu odavno, ja sam prošle godine provalio, a mislim da već duže vreme oni furaju codex alimentarius

Jel oni nesto krse u Srbiji sa tim?

Da krse.
Po zakonu ove zemlje, zabranjeno je uvoz i prodaja genetski modifikovane hrane ukljucujuci i sojinu sacmu.
Da li ce i po necijem nalogu, neko zazmuriti na carini, neznam, kao ni ti.

Ja nisam paranoican, jer imam 50 godina i spustam se niz merdevine.
Vi mladji , vidite sta Vam je ciniti. Ne vredi Vam ni odlazak napolje, jer se to sve i tamo desava, ali daleko od ociju .
Kao i sa H1N1.

A ako ima deklaraciju sa tim "Codex Alimentarius" da li to sigurno znaci da imaju GM hranu?

ne znaci ali smo otisli u off ..... koliko sam ja skapirao taj "codex" ima fazon da dozvoljava neki deo .... sto je ponovo lose :) to ti je kao vazduh u pancevu ;) neces umreti odmah .... ali sigurno ti nece biti kao na planini ;)

ne... samo dozvoljava upotrebu gmo i hormona. nije toliko problem genetska modifikacija koliko hormoni koji se daju stoci radi većeg prinosa. ali opet taj prinos se poništava jer se stoka češće razboljeva pa mora da se ulaže u lekove, koji se zajedno sa hormonima mogu naći u proizvodima načinjenim od takve stoke plus razna čudesa što ubaciju da se proizvodi ne kvare i duže traju. to je ukratko. sve skupa nije baš dobro po potrošače, ali ni po proizvođače. jedini koji tu stvarno profitiraju su velike kompanije koje proizvode ta hemijska čudesa i koje imaju dovoljnu moć da ucene proizvođače i da utiču na donošenje zakona koji to ne sankcionišu. znam da ovo nema veze sa it ni sa ovim forumom izvinjavam se što sam otišao u off ovde, ali nije loše da ljudi znaju. hvala

Gledao sam u Indijana Dzonsu, ali nisam znao da kristalne lobanje stvarno postoje.

Ne postoje. Postojala je prica da je jedna prava, ali su posle dokazali da nije prava nego da je samo dobar zanatlija napravio. (ovo da je crystall skull prava znaci da nije masinski napravljena u poslednjih 100 godina)

kad skot lupi ... :)

Michel Hedzes lobanja je, bar koliko se zna, stare minimum 70 godina. to sto "naucna zajednica" kaze da je moglo da se napravi, mu dodje u rangu piramida, a svako iole normalan zna da ono nisu mogli egipcani da naprave sami 2600te pne. (da, znam shta sam napisao)

da bi obradjivao kristal, koji je zapravo Silicijum oksid, potrebno je da imash neshto od sledeceg:

1. 400 godina dokonih ljudi da iz ruke u ruku prebacuju lobanju, i da je svakodnevno poliraju 8 sati sa krpom i peskom, jer nisu imali shmirgle
2. da imash elektricnu ili benzinsku mashinu, koja ce da radi otprilike isto to negde u 1930oj, jer ni tada nisu postojale silicijumske shmirgle
3. da je iseces laserom

dakle, sta kaze nauka - neko dokon, je uzeo ogroman kvarc, koji inace moze da se nadje iskljucivo blizu obala mora (kad raspali grom u plazu, pretvara pesak u kvarc) i da ga onda na specijalno dizajniranoj mashini za poliranje kristala izoblikuje u lobanju.

jeste.

4. da stavis pesak u kalup u obliku lobanje i onda da namamis grom

5. da namamis dabra da posle zavijanja cokolade u foliju odradi i tu lobanju na brzaka !!!!

Mozda su imali rucne slajferice kao nekad rucne busilice :d

RAP NEWS 6 - Wikileaks' Cablegate: the truth is out there

[YOUTUBE]hl4NlA97GeQ[/YOUTUBE]

ko se primio na onaj jednocasovni klip Dr Crauss-a o tome da je svet nastao ni iz chega, da nema boga, i da je ukupna energija nula, govorim zapravo o ovom klipu:

http://www.youtube.com/watch?v=7ImvlS8PLIo

nek poslusa ovo, ukratko mu je covek objasnio neke stvari:

[youtube]_qQcWh3DKyg[/youtube]

Gledao sam u Indijana Dzonsu, ali nisam znao da kristalne lobanje stvarno postoje.

[youtube]XB18ntieq_M[/youtube]

Nekad davno kad sam bio klinac gledao sam seriju Arthur Clarke mysterious world. Ne verujem da niko drugi nije cuo za nju. Na spici je bila ova kristalna lobanja.
arthur_c_clarke_mysterious_world_a.jpg

http://www.youtube.com/results?search_query=arthur+clarke+mysterious+world&aq=0sx

nek poslusa ovo, ukratko mu je covek objasnio neke stvari:

[youtube]_qQcWh3DKyg[/youtube]

Jeste objasnio je da filozof-demagog kao sto je on ne treba da prica o fizici. I da, ako nekom nije do kraja jasno kako su napravljene piramide.. verovatno su ih vanzemaljci stvorili. A sta tek reci za "misterioznu" lobanju ? Ne znamo kako je napravljena hm, pa sigurno je bog licno stvorio da nas malo zeki.

On topic:
Evo jedan dokumentarac o visoko precenjenoj ljudskoj svesti (za sve koj misle da je ona u direktnoj vezi sa "dusom" "bogom" ext.)

Nekad davno kad sam bio klinac gledao sam seriju Arthur Clarke mysterious world. Ne verujem da niko drugi nije cuo za nju. Na spici je bila ova kristalna lobanja.

Svi mi koji smo gledali opstanak i ostali naucno obrazovni program kad smo bili mali .... smo culi za lobanju.

Pogledao sam par dokumentaraca i mogu vam reci da je fake surovi ... taj lik koj je navodno nasao je klasican prevarant, to su i pokazali kad su na elektronskom mikroskopu pogledali lobanju vide se tragovi obrade, tako da ...... neko je imao suvise slobodnog vremena :)

pa vidis ZLI, on ne prica o fizici, upravo kao sto to ne cini ni kraus, a ni hoking. ovaj 10minutni monolog Dr Craig-a je upravo do detalja objashnjeno zashto je *****no i beskorisno iz fizike izvlachiti zakljuchak o Bogu.

Svi mi koji smo gledali opstanak i ostali naucno obrazovni program kad smo bili mali .... smo culi za lobanju.

Pogledao sam par dokumentaraca i mogu vam reci da je fake surovi ... taj lik koj je navodno nasao je klasican prevarant, to su i pokazali kad su na elektronskom mikroskopu pogledali lobanju vide se tragovi obrade, tako da ...... neko je imao suvise slobodnog vremena :)

pa, sigurno nije u pitanju lobanja zivog coveka koji je mesto koschane lobanje imao kristalnu. i, dokazi obrade zapravo dokazuju shta .. ? da je neko napravio. i nista vise od toga. nema ni serijski broj lobanje, niti fiskalni racun, pa da kazes da znash i ODAKLE je

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno