Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
macka je epic.

kulen je epic.

Mali i naivni Messi 🙂 Koliko mu je poraso ego, poludeo je u zadnje vreme, mnogo se ružno ponaša.

[YOUTUBE]_1nYtkW4jBA[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
haha, ova je odlicna... ;D
kupila me je jeftinim, iskrenim humorom ;D

do kraja pogledajte 🙂

A znate da iq prosecnog fudbalera ima negativnu vrednost pa sta se onda cudite tim situacijama :d

Da ne bude off

^ predobar klip... pokazuje da je coveku dovoljno samo da istinski RAZUME zivotinje da bi mogao s njima da zivi/manipulise... lik je odlicno postupio.
(kao i onaj lik na animal planet-u sto "zivi" s lavovima u divljini, svaki dan sto im se sve vise priblazava, i na kraju skoro bude s njima u coporu...time je hteo da pokaze kako su divlje zivotinje spremnije da prihvate ljude u njihovoj okolini, nego ljudi njih....)

@tema:
ahahah

xD

Poslednja izmena:
hehehehehe... znam da je ovo trailer za film, da nije youtube klip, ali je takvo ludilo ;D da jedva cekam da izadje i moze opusteno da prodje kao neka zahebancija na youtube-u

:d

[YOUTUBE]ZnwjMyZfTnQ[/YOUTUBE]

Kazu da je musko, ali ja nisam bas toliko siguran. Verovatno ce momenat odluke tek da padne.
Bilo kako bilo mali/a je apsolutno razvalio scenu. Iz nekog razloga mi se izdvaja od Connie i ekipe mladih talenata koji su se pojavili ranije i cak i u ovoj sezoni. Kad vidim one awwww momente, to mi je nekako odbojno. Kod ovoga toga nema (ili bar ne u tolikoj meri).

Ovaj mozda nije toliki boom kao prethodni klip, ali mi deluje zanimljivo da ovde postavim zbog njegovog posla 😀

Zbog takvih ludaka u fudbalu kao sto je Materaci ja sam batalio fudbal i prihvatio se skole.

[YOUTUBE]tcWHMvlh1Mg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]lCGcAQ9nLiI[/YOUTUBE]

Neverovatno, kakav educational video!!!

ovo je matoro,al onaj ko nije video nek pogleda...ahahahahah
ovaj "treci svet" je toliko retardiran

evo i zvanican>brutalan mix

:laugh:

[YOUTUBE]MYJcTpgrKQk&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]fFHRAuvjOtQ[/YOUTUBE]

[video]http://www.youtube.com/watch_popup?v=6HfDeTVpinU&vq=medium[/video]

Da li je ovo moguce?

I ona klasicna oldskul fora sa dizanjem ljudi pomocu prstiju:

Mislim, ako neko nikad nije video ili probao, it really does work. 🙂

Emisija se zove nocna mora, ne znam da li jos uvek postoji ali su carevi 😀
Seva R.I.P.

[YOUTUBE]I0fbvYNkBfA[/YOUTUBE]

^ da, molnar, sheva, "jajan", cigan i ekipa xD
sve,apsolutno SVE SAM pogledao, to su neopevani kraljevi... xD

edit:
Testiranje volkswagena ;D

BOSNA IM KLICHE!!! ;D

[YOUTUBE]Z86V_ICUCD4&feature[/YOUTUBE]

Well... It might be useless, but truth be told.... Put an Apple logo on it and I'd buy it 😀

:d:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno