Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam stigo da pratim - ima li kakav klip sa naseg talenta, a da NIJE djuskanje, pevanje ili muzicar .. ?

busamo se kako smo boziji narod, kako smo svi najpametniji kako smo ovamo onamo, a na "got talent" show kao da gledas Idol sa Brace karic ... sve sami LOSI muzicari. pogledas ostale pobednike, primera radi - Nick i Jeppe iz Danske, ili Diversity iz britanije (koji su pobedili suzan bojl) i zapitas se - kako smo jadni mi.

pobednicka tacka Diversity-ja:

[youtube]7Tr_Vi0zHEM[/youtube]

Cini mi se da su neki iskopirali tu tacku. Pre neki dan videh to na tv-u i jos komentarisem kako su super show napravili i onda danas vidim klip iznad 😀

nisam stigo da pratim - ima li kakav klip sa naseg talenta, a da NIJE djuskanje, pevanje ili muzicar .. ?

busamo se kako smo boziji narod, kako smo svi najpametniji kako smo ovamo onamo, a na "got talent" show kao da gledas Idol sa Brace karic ... sve sami LOSI muzicari. pogledas ostale pobednike, primera radi - Nick i Jeppe iz Danske, ili Diversity iz britanije (koji su pobedili suzan bojl) i zapitas se - kako smo jadni mi.

pobednicka tacka Diversity-ja:

Nismo jadni MI, jadan je "neko" ko se definise po idolu, i predstavnicima u istom 🙂

nista ti moj post nisi shvatio. govorim o tome da je ovo show kreativnosti. dakle - nije stvar finansija. ok mozda zapadnjaci imaju vise vremena da se *****avaju naokolo i probavaju stvari, ali i dalje stoji cinjenica da je kreativnost najbitnija stvar u ovom show. i pritom, mi smo zemlja sa solidnim brojem stanovnika, poredjeno sa pojedinim zapadnjacima. KAKO to da je najveci uspeh u proslonedeljnoj emisiji retardirana klinka koja peva da ce da zapali skolu, gde je pritom njen nastup u tom "rock" okusaju ekvivalentan grandovim pevachima u narodnoj muzici (shund najgore sorte, u prevodu) .. ?

Ne zali se na naciju nego uzmi nauci nesto pa idi i dokazi se..
Osim toga znamo da nam je nacija retardirana, ne moras ti da nam kazes :d

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]0XrRwruU8DE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]AyuyQiDmLXs[/YOUTUBE]
:d

[YOUTUBE]SMWi7CLoZ2Q[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]U6O5sWCzqAc[/YOUTUBE]

Odlicna reklama za novu VW bubu...

[YOUTUBE]-NGN4J6F_vI[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
^ ;D to falkonche!!

jeste da muce jadnog psa,ali je veoma RTD

[YOUTUBE]b5u228Ov97c&feature[/YOUTUBE]

:d

Ау, Чаче!
Ко је ова Тијана? Јел'нека наша? Видим на бубњу Владичин Хан...
Престао сам да пратим реп откада су дошли ови ''нови'', па сам тек данас открио да су Beastie Boys још живи:
http://www.youtube.com/watch?v=_pz4b_ZYKiY&feature=related

^ da ne bude zagadjeno ;D evo da ja ocistim jednim odlicnim 🙂

[YOUTUBE]klteYv1Uv9A[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]I16_8l0yS-g[/YOUTUBE]

:lupko::d

Nyan cat ludilo ne staje 😀

[YOUTUBE]xZ6my24pyDI[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]aLlP5TmH5SU[/YOUTUBE]

Ne znam da li je ovo bilo... I da li je istina, ali ako jeste... Ovaj opusteno moze da igra loto 😀

Evo kako nastaje nyan maca
bonsai.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno