Šta je novo?

YouTube linkovi (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[YOUTUBE]ljPFZrRD3J8[/YOUTUBE]

lol, kakva ironija dva prethodna posta zajedno. :d

Drive Dry Television Advertisement :-devil-:
[YOUTUBE]_JWUXXXJq8k[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Heh, moj čovek. :D :D (izvinjavam se ako je bio klip)

[YOUTUBE]gfgNAiSrNGI[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Čak malo i 'creepy' koliko realno izgleda..

L.A. Noire's amazing MotionScan facial capture system demonstrated

[YOUTUBE]NTOlEUAtGog[/YOUTUBE]

Nish' od PC ver. :/

Intervju:

[YOUTUBE]2FgchHlaSQE[/YOUTUBE]

^^^ da li je ovaj svestan svoje nesvesti o_O ^^^

[YOUTUBE]ctc7LvbMXzU[/YOUTUBE]

kakav Rmix :D

[YOUTUBE]f_ETSvTAo4A[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]SLihpSmUgUE[/YOUTUBE]

Čak malo i 'creepy' koliko realno izgleda..

L.A. Noire's amazing MotionScan facial capture system demonstrated

[YOUTUBE]NTOlEUAtGog[/YOUTUBE]

Odlicno izgleda ali ima jednu veliku manu.. Odvojeni su performansi tela i lica. U principu, ako se desava neka radnja gde je glumac pod fizickim opterecenjem, to ce mu se odraziti na licu. Ako se animacija lica snima posebno, tog efekta nema.

ImageMatrix imaju kacigu sa kamerama koje snimaju lice sa fiksne pozicije i sw koji iz video snimaka vadi karakteristicne tacke za face rig.

sajo genksta vs general two

[YOUTUBE]ru7S-zPxq9U&feature[/YOUTUBE]

Obnova gradiva

^

Ovo je smesno mozda u prvom momentu kad se cuje, al' onda shvatis koliko *****a seta unaokolo i jos misle da su cool :wall:

Beat jeste dobar, ali reci zaista ubijaju :lupko:

Dobermann - Dodji u Grcku :smash:

Odgovor Dobermanu :d

Fakat moram da odem na taj pomfrit u Opanak :smash:

Poslednja izmena:
E ovo su radnici
[YOUTUBE]3KAny-1saS4[/YOUTUBE]

Ovo nije fake?

Dal' je fejk ili ne necu da tvrdim, ali sam na Discovery gledao neku emisiju gde su likovi pravili identicnu stvar, samo nije taxi nego neka dostava. Isto vozilo bez vozaca... Mislim cemu to nije mi jasno, ajde sve da rade masine, a ljudi nek gladuju.

Mislim cemu to nije mi jasno, ajde sve da rade masine, a ljudi nek gladuju.

A sto da gladuju ako roboti pobiju 99% ljudi? :-devil-:

Ideal je da se ljudi oslobode nekreativnog rada i da svoje vreme upotrebe za nesto korisnije - recimo terraforming Marsa. Ja sam verovao da karte pakuju roboti, a ispostavilo se da sam suvise progresivan u svom razmisljanju.

P.S. Promasio sam edit, a ne mogu da obrisem poruku :type:

Poslednja izmena:
Razmislio bih 2x pre nego sto se odlucim da me robot vozi! :d Mozda je bolje da su uzeli neko manje vozilo, recimo Golfa, Astru ili nesto trece, mislim da bi bilo ekonomicnije i efikasnije za gradski prevoz.
A sta se desava ako necu da platim voznju? Zakljucava vrata i pusta nervni gas! :p

Poslednja izmena:
Krece da te spammuje dok ne platis ili do smrti, sta pre nastupi, kao onaj iz total recall-a :D. Pretpostavljam da te snime i stigne ti na kucu racun, naravno 5 puta veci ;).

Meni je sumnjivo, na Discovery-ju sam gledao emisiju gde se nekoliko timova takmicilo ko ce napraviti/opremiti gotovo vozilo/robota da stigne od starta do cilja... i stigao je neki veliki sa milion senzora i kamera na njemu, i bas su naglasili da je softver prekomplikovan. I to je stigao posle nekoliko sati posto je isao 2km/h i seckao levo desno kada naidje na nesto...
Ne verujem da ovo moze ovoliko glatko da funkcionise kada ni pojedini ljudi nemaju kapacitet da nauce da voze kola :p.

Poslednja izmena:
Evo i zvanicnog sajta ove taxi kompanije:

http://www.autonomos.inf.fu-berlin.de/

Kako li se ponasa kada pocne da se zanosi na ledu i sl? Ume li da udari "kontru"? :)
Ili u slucaju udesa, da li ceka da putnik plati voznju, pa ga tek onda pusta napolje ili...? :d

I ja sam negde gledao da su u Americi odrzali neko takmicenje sa tim robotizovanim vozilima. Trebali su da stignu od tacke A do tacke B kroz kamenitu pustinju. Jedno je valjda bio Touareg sa 300 cudesa na haubi i krovu, mislim da je on pobedio, nisam 100% siguran, odavno je bilo. U svakom slucaju, tada su se vozila gubila i prevrtala, a u pitanju je pustinja sa staticnim preprekama u vidu kamenja. Grad je mnogo zahtevniji, toliko toga se moze desiti u delicu sekunde i od vozaca se ocekuje da odmah reaguje. Stvarno je uspeh ako jedan robot sam moze sve to bez greske da uradi, mada su ljudi i dalje tata-mata vozaci za njih, bar jos neko vreme! ,)

Jedna od gomile odlicnih mayhem-allstate reklama:

Large Espresso
[YOUTUBE]jL9duLVeFRM[/YOUTUBE]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno