Šta je novo?

YouTube linkovi (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako moze jedan komentar, ubacite malo dinamike u izgovaranju teksta. Ovo zvuci kao da citate programerski kod.:D
Inace pozdrav za trud.

[youtube]nqwibBRTicM[/youtube]

Oni barem za xbox i slicno a mi gladni za meso :D

Zivi bili pa videli,za par godina ce ovako biti za hleb i mleko.E to ce tek biti tuzno.

Zivi bili pa videli,za par godina ce ovako biti za hleb i mleko.E to ce tek biti tuzno.

Za mleko vec jeste a za hleb cemo vrlo malo da cekamo (a i ulje i brasno su u igri)... istorija se opet ponavlja samo nije trebala tako brzo :wall: ... jos samo fali neka banka koja ce da ponudi izlaz iz bede sa 20% kamate mesecno :smash::whip::wall:

Zivimo u totalno bagovitoj drzavi. Uopste nije zanimljiv video.

:D
[YOUTUBE]p1vfhuqJqcc[/YOUTUBE]

ne znam šta je ovde čudno.... asfalt je kvalitetan , nije kao ovi naši što se liju pa ispucaju za jednu zimu čim se osuše i onda se stvore rupe... sad što blesavi Rumuni zapeli da pređu baš tu ulicu... nisam iznenađen... sve babe i dede , mrzi ih da idu okolo... nema mlađih..

Cudno je to sto ulica ili bar deo ulice nije zatvoren tokom asfaltiranja vec je pusten saobracaj ukljucujuci gradski prevoz, a i bas nema na vidiku deo gde nije problematican prelaz ulice.

Mislim da ih pojedini vozaci GSP-a vec poodavno u potpunosti ispunjavaju, pa cak i preamsuju! :d

Ma ja sam prvenstveno mislio na asfaltiranje :D

Neko bi ovo mogao i bolje da snimi od ovog lika, ali ovo su sigurno mnogi videli i uzivo. Jutarnji grabez za 24 casa besplatne novine. Bukvalno za 15 sekundi nema vise novina. Stvarno ne znam sta ce im po 10 i vise komada. Je l' loze, je l' se takmice ko ce vise da skupi il' je ono - "kad je dzabe nema veze sta je"?

http://www.youtube.com/watch?v=GC4h8rWq4lU

To su uglavnom penzioneri, pokupe novine za komsiluk.
Nama u firmi svaki dan jedan sipaticni penzioner donosi novine 24h.

Ne, nego je pokušao da pojede električnu jegulju, fail :d

kampanja o sigurnosti na internetu

[YOUTUBE]BQ3tZVg8wXI[/YOUTUBE]

Klipovi koji su obelezili 2010...
http://www.youtube.com/rewind

youtube-rewind-500x422.jpg

New Mario Bros. Movie Trailer :)

[YOUTUBE]Kk9oa_PiXAk[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]v/hcos-s_I_fM?[/YOUTUBE]

Odlična muzika uz video (Pink Panther i The Party OST)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno