Šta je novo?

YouTube linkovi (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^
otpustili su golmana posle toga

da, golman je kriv kad 11 igraca izgube 10:0 ...

Ako su ga stvarno otpustili onda nemam reci...
Pola je bilo neodbranjivo ruku na srce.Na kraju jadnik (i ja bi) odustao od odbrane.Kako i ne bi kad su ovi celu utakmicu igarli lambadu u njegovom jedanaestercu...odbrana je katasrofa,neko je morao da plati

ma sta pola, svaki gol je iskljucivo kriva odbrana, a ne on. igraju mu pipirevku u 16, sutiraju kako stignu, 5 golova su header-i, gde odbrana cak ne pokusa ni da zasmeta igracu koji puni glavom. ti sto su otpustili golmana, upravo pokazuju da im je taj "kvalitetan izbor igraca" i doneo ove "rezultate" ...

a i radi se o tome, da su ovi u fejnordu sve neki surinamci i trinidadci i sta sve ne, neke crnje koje nemaju blage sa fudbalom. a sta radi PSV - najbolji izbor talenata, i upravo ono sto je radio Ajaks, pre x godina - Dzudzak, koji trenutno ima najbolju formu u svetu, bez premca, Afelaj, Toivonen, Lens, ovaj brazilac Rais .. jedva cekam da vidim kako ce Ajaks protiv njih, koji imaju samo Suareza, od kog zavise.

Golman brži od Bolta...
[YOUTUBE]6liJjDg9FLc[/YOUTUBE]

Velja...
[youtube]vp-_UBOFCDI[/youtube]

Znaci gledam i ne verujem koliko je brz ovaj golman, ovo je neverovatno....

A rooney samo razmislja na koje bi ga sve nacine mucio i ubio

ma ovo sa golmanom mora da je fake... vidi liniskog sudiju kako pici... :)

Golman brz ? auuuu
Pa ovaj je trcao u rikverc skoro kolko on a linijski i brze

Poslednja izmena:
Vidim svi pominjete linijskog sudiju, pa ako neko moze da mi kaze u kojoj sekundi videa se vidi kako trci linijski sudija? Kada je krenuo kontra napad, donji sudija se ne vidi uopste, a gornji se vidi na pola sekunde na samom startu kontre? Tako da me zanima, gde ga vi to vidite kako trci?!?!?

Vidim svi pominjete linijskog sudiju, pa ako neko moze da mi kaze u kojoj sekundi videa se vidi kako trci linijski sudija? Kada je krenuo kontra napad, donji sudija se ne vidi uopste, a gornji se vidi na pola sekunde na samom startu kontre? Tako da me zanima, gde ga vi to vidite kako trci?!?!?

To sam se i ja pitao, kada ono na reprizi :)...

Na 0:37 golman gazi belu liniju, na 0:43 gazi gol-aut liniju. Oko 6sec za 50-ak metara nije nemoguce.

ne kazem da nije fake, vec samo tvrdim da je moguce. on nije trcao iz mesta vec je imao ubrzanje, moje merenji nije 100% tacno.
da, nije profi ali bi mozda mogao biti. mnogi futbaleri bi mogli u atletiku na krace ili duze staze. mislim da su pricali za nekog da 100m u kopackama trci blizu 10s pa ti vidi.

Na travi, u kopackama, nije profi atleticar :)
Ae sto onaj Bolt istrici za 5sec a ovaj za 6sec..da izgleda nemoguce :D

postoje fudbaleri koji su na zlatnoj granici od 10 sekundi, sto je inace brze od zenskog svetskog rekorda (grifit dzojner, i ne racunajuci nadrogiranu merion dzons, i glupu greshku Merlin oti, ko se seca zna o cemu pricam)

tako da - nije nemoguce, mada golman koji mrsi mu*a na treningu, dok ostali trce, bas i ne deluje kao sprinter ...

inace sam guglao ovo, i ispada da je realan dogadjaj.

Na travi, u kopackama, nije profi atleticar :)
Ae sto onaj Bolt istrici za 5sec a ovaj za 6sec..da izgleda nemoguce :D

walcot iz arsnela ej trcao 40 metra ~4.70 :)
100 bi uz opremu lagano ispod 10 istrco
Ne razlikuju se znacajno brzina bolta i najbrzih fudbalera

Poslednja izmena:
Evo koliko trose struje Phenom X6 i GTX 295

[YOUTUBE]fdM-m-Q8VKY[/YOUTUBE]

Furmark PostFX + LinX x64 u pozadini :D

Poslednja izmena:
U ovom rezimu bi bilo mnogo :D

Tokom igranja trosi oko 400W, full load GPU i Phenomce, sad neka neko izracuna koliko mu to dodje po satu...
Idle potrosnja 170W...

Tako je. :)

Aaaa zato onda, kad ja ovu moju avetinju poteram, komsije vicu: "komsija opet varis nesto" :D .

1928 Cell Phone?

Misterija iz filma Cirkus, 1928. godina...

[YOUTUBE]8I3O_qa82RA[/YOUTUBE]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno