Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auh, sine.. Strava!! Ne znam da li bih se usudio :D

мени је било фрка у стомаку док сам гледао како прескаче оне делове на којима је отпао бетон, како је тек њему :zgran:

Lik je looood drzi kameru i prelazi preko one cevi i to okrugle x puta. Samo da malo izgubi ravnotezu i :wave:

Ima sigurnosna zica za koju se kace, pise na wiki ...

bolest

koje psihopate ****te...mrtvo telo,samo ziva glava....****m ti...

^ I ja sam od negde cuo istu pricu ...svejedno totalno je bolesno. Nazalost to se radi svakodnevno ..

http://www.youtube.com/watch?v=jiu6vlYnB1w

meni je simpatichno, pre svega jer devojka ima glas kakav madona samo moze da sanja :)

Bilo ovo ...jeste simpaticno a sto se tice glasa ...pah..ko zna nesto vise od Like a virgin/prayer i Music pesme a <2003 god. je trebao bi da zna da Madonna ima neki poseban smek sto se tice glasa i daleko od toga da ne zna da peva ..

Poslednja izmena:
Pa sad, da li bi tebi bilo svejedno da te neko jede dok si ziv (cak i da ne osecas bol), ili bi ipak vise voleo da te ubije pa da te onda pojede ako to vec mora da uradi...

@topuz
Ne kazem ja da je dobro i lepo sto se tamo cerekaju i keze dok jedu zivu ribu popud gollum-a... No , to na stranu , poredjenje ti je bash na nivou ... Elem 99% vrsta riba uopste ni nema receptore za bol , mozak ribe je daleko manje razvijen od naseg... Izmedju ostalog nemaju razvijen deo mozga koji moze obradjivati bol kao takav... Takodje memorija ribe ne funkcionise poput memorije coveka ... Dete od 6 godina kada se opece na vrelu ringlu , nikada nece to ponovo uraditi ... Dok kod riba to funkcionise drugacije. One imaju takozvane "survival instincts" , tako da ako ih npr. ribar uhvati i izvadi na suvo , pa vrati nazad , riba ce znati da treba to da izbegava (there for , razni mamci etc etc etc...) , medjutim riba se nece osecati uplaseno , niti ce imati potrebu da zaplace, nece se tresti od straha , nece imati traume ostatak svog zivota. Zapravo u roku od 30 sekundi po povratku u vodu ona se nicega nece ni secati ... Vrlo prosto i jednostavno one su nesposobne za emocije kao takve... Ako mi tvrdis da jesu , molim te navedi mi primer dve srecno zaljubljene ribe ... Jer isti centar u mozgu koji mi posedujemo a one ne , kontrolise obe stvari i bol i ljubav i mnogo cega drugo. Uostalom , zar ne mislis da je majka priroda to namerno tako i uradila , imajuci u obzir da mnogo pre nego sto je covek uopste krenuo da se hrani ribom , one su se medjusobno ubijale , zive ili poluzive prozdiravale jedna drugu ,bile lovljene od strane medveda etc.. etc.. etc... Da zaista mogu svega toga da se secaju i da sav taj "bol" osecaju , riblji svet bi bio u najmanju ruku drugaciji , a evolucija istih bi otisla u totalno drugom pravcu ...To sto je nekome "gadno , odvratno , tuzno , "jadne ribe" etc. je cista stvar perspektive , posto obicno svi gledaju na to iz ugla gde stavljaju sebe u istu poziciju , a to prosto nije tako.
Uostalom , u najboljim ribljim restoranima , ribu,rakove, i sve ostale plodove mora vade sveze iz akvarijuma i stavljaju ZIVE u kljucalu vodu ,ili na vreo tiganj , jer je spremljeno jelo tako ukusnije,svezije,bolje. Pod (nerealnom pretpostavkom) da si cak i u pravu , reci mi gde je tu razlika u odnosu na to da ti posluze zivu ribu ? A da , postoji razlika, jer u tvojoj glavi a bogme i u tanjiru ce riba biti mrtva ...
Sledece sto ocekujem je da neko krene da kuka kako jadno drvece ne voli sto ga seku , a tek cvece i trava i insekti sto ih gazimo i ubijamo i tamanimo pate ... Ako vec zelis da brines o necemu , sledeci put kad vidis pacova , ili misa i pozelis da ubijes iste lepkom ili otrovom , imaj na umu da ce oni zapravo osecati taj bol ,a diskutabilno(jos uvek se naucnici nisu usaglasili) i strah-vrlo mocan mehanizam prezivljavanja (iako opet naglasavam - nece imati trajne emotivne traume ) za razliku od ribe u tanjiru koja cak ni za to nije sposobna ... Postoji razlog zasto se "lanac ishrane" tako zove... Neke stvari su prosto namenjene da budu hrana ... To im je tako reci zivotni smisao :D
I jos jednom /applaud na poredjenje coveka i ribe ... A ako bas zelis moj odgovor - bilo bi mi svejedno ... Kukao bih i vristao da neki crazy perverted German krene da me kanibalizuje ,ali bi u oba slucaja zavrsio mrtav , sto automatski znaci da se svih tih stvari na kraju ne bih ni secao ... Sto dalje dovodi do zakljucka da ne bih morao da zivim sa time ostatak zivota jer bih bio mrtav ,there for svejedno je ...

Poslednja izmena:
Mama i tata ******.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno