Majke ti gde ga je odvalio na pravcu? Pa dodali su gas do daske i jedan i drugi, ovaj se odvojio od auta tezeg skoro tonu posle 15 sekundi i to na jedvite jade, a to sto ga je ovaj preseko u krivini je zato sto taj Lambo skrece ko hoverkraft...
Majke ti gde ga je odvalio na pravcu? Pa dodali su gas do daske i jedan i drugi, ovaj se odvojio od auta tezeg skoro tonu posle 15 sekundi i to na jedvite jade, a to sto ga je ovaj preseko u krivini je zato sto taj Lambo skrece ko hoverkraft...
A dobro de ... Ima topgear epizoda gde prikazuju one zveri od karavana Mercedesov BMW i Audi ... Ali ovaj klip sam za sebe jeste konfuzan ... "skrece kao hoverkraft" ... Znas onu narodnu "a u ruke Mandusica Vuka bice svaka puska ubojita" ... E tako i ovaj lik sto vozi Lambo-a blage veze nema il je namesteno ...
http://www.youtube.com/watch?v=Wo1bgpI4MjI
najbolji glumac svih vremena!
:d:d:d
...i NAJBOLJI DIJALOG!!!
E ***, očekiv'o sam Zorana Radmilovića. :-devil-:
Ovo me podsetilo kad sam bio klinac i uzeo veliki kuglicni lezaj, zavrteo ga i poceo da ga okrecem, bio sam kao wtf sta se desava :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari