Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Majke ti gde ga je odvalio na pravcu? Pa dodali su gas do daske i jedan i drugi, ovaj se odvojio od auta tezeg skoro tonu posle 15 sekundi i to na jedvite jade, a to sto ga je ovaj preseko u krivini je zato sto taj Lambo skrece ko hoverkraft...

A dobro de ... Ima topgear epizoda gde prikazuju one zveri od karavana Mercedesov BMW i Audi ... Ali ovaj klip sam za sebe jeste konfuzan ... "skrece kao hoverkraft" ... Znas onu narodnu "a u ruke Mandusica Vuka bice svaka puska ubojita" ... E tako i ovaj lik sto vozi Lambo-a blage veze nema il je namesteno ...

Majke ti gde ga je odvalio na pravcu? Pa dodali su gas do daske i jedan i drugi, ovaj se odvojio od auta tezeg skoro tonu posle 15 sekundi i to na jedvite jade, a to sto ga je ovaj preseko u krivini je zato sto taj Lambo skrece ko hoverkraft...

Pazi, Audi moze biti tezak 2 tone, ali zato ima twin turbo V10 sa 570 konjskih snaga, koji je vise nego dovoljan da nadomesti nedostatke velike mase. Medjutim, ocigledno da ni to nije dovoljno da bi se dobio Gallardo. ;) Prilicno sam siguran da je vozac lambo-a zavrsio race posle draga, da nije tako ne bi kocio 500 metara pred krivinu i zatim lagano pratio Audija. Sigurno su u pitanju ortaci, koji su izasli na stazu da se zezaju. A sto se tice opaske da Gallardo skrece kao hoverkraft, dovoljno je pogledati vreme LP 560 na Nurburgringu (7:52) i uveriti se da nije bas tako... ;)

A dobro de ... Ima topgear epizoda gde prikazuju one zveri od karavana Mercedesov BMW i Audi ... Ali ovaj klip sam za sebe jeste konfuzan ... "skrece kao hoverkraft" ... Znas onu narodnu "a u ruke Mandusica Vuka bice svaka puska ubojita" ... E tako i ovaj lik sto vozi Lambo-a blage veze nema il je namesteno ...

Vidi odma da ti kazem, i ovaj sto je vozio AUDI je bio prilicno mekan na gasu, da je on to uradio kako treba ovi iz Lamboa bi ga videli negde u daljini ispred.

***e, kakva je ovo bolest? Kako je odlično!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno