Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.youtube.com/watch?v=EHJONnQq9Xo

Samo za ljubitelje TopGear-a. :D Možda i najbolja stvar do sad.

Some say that he is illegal in 17 US states.
Some say that he knows only two things about ducks, and both of them are wrong.

Al we know is he's called kUdtiHaEX... hoću reći Stig. :D Obavezno pogledati. ;)

@Shaddow:
Zar ovo nije bilo poznato pre 3-4 meseca?

Serbian language lesson 2 (kec je vec bio na nekoj od prethodnih strana)...

[YOUTUBE]hMw-BXaeMpw[/YOUTUBE]

Gledao sam ovo i smesno i tuzno u isto vreme...

Poslednja izmena:
i glupo

Jeste smesno,ali ipak je i tuzno sto neki dbl ismeva nas jezik.Da je bar neki padez pogodio,ovako kad stranac slusa ko zna kako mu deluje nas jezik.Ni prevod na engleski mu ne valja u vecini slucajeva.

Da si malo bolje gledao, i da si pratio doticnog, znao bi da ne ismeva (ja i ne vidim kako to ismeva srpski jezik) ;) Njegova baba je iz Srbije i ona ga je ucila srpski, sto znaci da ima srpske krvi...
To sto prevod nije potrefio, pa mnoge nase reci se ne mogu prevesti na engleski...

Poslednja izmena:
Da si malo bolje gledao, i da si pratio doticnog, znao bi da ne ismeva (ja i ne vidim kako to ismeva srpski jezik) ;) Njegova baba je iz Srbije i ona ga je ucila srpski, sto znaci da ima srpske krvi...
To sto prevod nije potrefio, pa mnoge nase reci se ne mogu prevesti na engleski...

jes, svaku budalu da pratimo. To sto ima srpske krvi, ne umanjuje cinjenicu da su mu klipovi retardirani.

Jeste smesno,ali ipak je i tuzno sto neki dbl ismeva nas jezik.Da je bar neki padez pogodio,ovako kad stranac slusa ko zna kako mu deluje nas jezik.Ni prevod na engleski mu ne valja u vecini slucajeva.

Sta on tu ismeva kada su stvari koje je rekao tacne zar ne?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno