Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Serbian language lesson 2 (kec je vec bio na nekoj od prethodnih strana)...

Lik je clasican attention whore... Pateticna je cinjenica da ogroman broj zapadnih internet korisnika stavlja svoje video snimke na you tube, umisljajuci da su duhoviti i zanimljivi, te ce steci slavu i popularnost svojim online *****isanjem. Eh, ti kompleksi... :)

Poslednja izmena od urednika:
Lik je clasican attention whore... Pateticna je cinjenica da ogroman broj zapadnih internet korisnika stavlja svoje video snimke na you tube, umisljajuci da su duhoviti i zanimljivi, te ce steci slavu i popularnost svojim online *****isanjem. Eh, ti kompleksi... :)

Sva sreca pa mi nemamo klinke na facebooku tipa:

wtp,n :** tI Si mOjA sVreCica :** > thus implying attention whore

Nema veze da li je Facebook, Youtube, itd - internet je internet, ovde svako ima pravo da radi sta hoce i kako hoce, tvoj problem je ako hoces da gledas to ili ne.

^E ako si mu rekao :D

Inace Serbian lesson 2 je hilarius :D

Neko spomenu da na youtube-tu ima dosta likova koji snimaju glupave filmice zbog popularnosti, u cemu je caka ?
Jel oni zaradjuju na svakom posetiocu ili su samo zeljni slave ?

Neko spomenu da na youtube-tu ima dosta likova koji snimaju glupave filmice zbog popularnosti, u cemu je caka ?
Jel oni zaradjuju na svakom posetiocu ili su samo zeljni slave ?

Ako stavlja reklamu na snimak, moze da zaradjuje od svakog pregleda ili od svakog klika na link, sve zavisi kakva je reklama u pitanju.

Konkretno ovaj tip ima google adsense iznad subscribe dugmeta...

Anyway, Veliki Brat - Kako se to radi u Rusiji
Disclaimer: Jos malo jeftinog debilizma, ne gledajte ukoliko niste bar 5% posto ludi. Hvala :)

I Agree, malo sam lud :)

Ponovo ne moze,isto pise.

***.. potrazite baby dance beyonce.
to je video u kome mala beba igra ispred TV-a dok ide spot Beyonce.

Au koje ste vunice :)

Google vas drugar :)

Btw, to meni prolazi za svaki blokirani video :) Valjda kada se koristi google translate, to ide preko google-ovog proxy-a, a ko ce google-u nesto da zabrani na jutjubu :D

Poslednja izmena:
Sva sreca pa mi nemamo klinke na facebooku tipa:

wtp,n :** tI Si mOjA sVreCica :** > thus implying attention whore

Nema veze da li je Facebook, Youtube, itd - internet je internet, ovde svako ima pravo da radi sta hoce i kako hoce, tvoj problem je ako hoces da gledas to ili ne.

Zapravo, problem lezi u tome sto se *****isanje doticnog lika svidelo 90% ljudi sa foruma, te je samim tim njegovo glupiranje dobilo publiku i podrsku. Siguran sam da gore pomenute klinke imaju slicnu fan grupu, koja ih kiti sa "thumbs up" na you tubu, zadovoljavajuci, pri tom, njihov raspaljeni ego. ***, sve dok attention whores budu imali publiku, "cvetace" na sve strane.. ;)

Sorry for off.

Evo jedne simpa kompilacije zenskih vozaca i njihovih "majstorstava", za povratak na temu: :)

http://www.youtube.com/watch?v=SUUH-YL_LOM

http://www.youtube.com/watch?v=xBxdTeF_REk

Lamborghini Gallardo protiv porodičnog karavana....gubi BIG TIME :D

Jel' ovo trebao da bude drag race, ili trkanje po stazi?... Clip je jako konfuzan; ocigledno je da je Gallardo odvalio RS6-icu na pravcu, da bi se zatim naglo zaustavio i bio sam ubedjen da ce potpuno stati, da bi odjednom, posle Audijevog prolaska, nastavio da ga prati, doduse dosta sporijim tempom... Ne kontam... :)

Jel' ovo trebao da bude drag race, ili trkanje po stazi?... Clip je jako konfuzan; ocigledno je da je Gallardo odvalio RS6-icu na pravcu, da bi se zatim naglo zaustavio i bio sam ubedjen da ce potpuno stati, da bi odjednom, posle Audijevog prolaska, nastavio da ga prati, doduse dosta sporijim tempom... Ne kontam... :)

Majke ti gde ga je odvalio na pravcu? Pa dodali su gas do daske i jedan i drugi, ovaj se odvojio od auta tezeg skoro tonu posle 15 sekundi i to na jedvite jade, a to sto ga je ovaj preseko u krivini je zato sto taj Lambo skrece ko hoverkraft...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno