Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da ti objasnim ?

si vido nekad specijalne efekte na filmu, ili zaista verujesh da su Chow yun fat i Zhang Ziyi leteli dok su snimali "Pritajeni igar skriveni zmaj" ?

ne, najludje je shto ti verujesh da debeli bradonja koji sedi na silosu zita sa 80 metara ubada loptu u kosh, pritom vikajuci "Yeaaaaaaaah"

Pusti silos, rekao si da po da moramo znati pi lopte, istorijsko porijeklo, sastav materijala, koliko je bio visok kinez koji ju je pravio, prije kolkiko dana je zadnji put jeo i sl. da bi smo bacili loptu ravno po "brazdastom" krovu??

A za ostalo, moje mišljenje je da iz n pokušaja, sve ono je moguće ubaciti.

('ajde da kažemo da je n<200-300)

Poslednja izmena:
Ukulele Orchestra of GB - The Good the Bad the Ugly

[YOUTUBE]V3gp7B8WC4Q[/YOUTUBE]

Vi procenite da'l je fake-ovao neke udarce ili je jednostavno bezbroj puta pokusavao :)

/Igoritza mode on:
Uzmemo li u obzir da nijedna lopta nije perfektno okrugla, ovo je nemoguće izvesti.
Dodajte na to još i koliko bi on puta pokušavao da izvede sve to, verovatno bi mu otpale obe noge.
Jedino logično rešenje je da u Francuskoj nikad nema vetra i da je remi Dr.Mr. Fizičar i da unapred izračuna putanju lopte.
/Igoritza mode off.

Pa naravno da je moguće da izvede sve ovo, i Ronaldinjo je čet'ri puta pogađ'o prečku ;)

Pa da je svaki udarac ubacio iz prve ... To ne moze ni Ronadlinho koji moze sve ....
Naravno da je ponavljao... A da fejkuje nema potrebno nije toliko tesko pogoditi ako imalo ima osecaj.

Gadjamo mi sa terena posle fudbala prozor na tipa 5 spratu znaci prozor 1 metar x pola metra
i pogađali smo mnogo puta .

Da smo snimili i isekli samo pogodtke naravno da bi izgledalo kao fake ...

Poslednja izmena:
Ma sam je reko da je zezanje i da je fake ... mada nije ni morao

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno