svako ko je ikada igrao kosharku zna da je ovo fake.
Kao shto je svojevremeno i Remmy Gaillard snimio one shuteve za Nike.
bar shto se tiche ovih dalekometnih shuteva - fake je.
osim ako nisu snimali scenu po 400 puta, dok ne ubode, a pritom je bradati fejker morao da u svakom novom kadru bude nasmejan kao i u prvom, i da kaze - "this is bla bla shot", opali kez, i baci je iz tri lepe. jeste. 400 puta sa osmehom na licu.
josh jedan dokaz da je fake - limeni krov, sa brazdama, i on kao pusti loptu da se kotrlja, i lopta koja udara u brazde, nastavlja da ide pravo. to je izvodljivo u sledecem sluchaju -
da je Pi lopte sa beskonachno decimala, da nema vetra niti vazdushnog pritiska, da izrachunash relativnu gustinu lopte, i koeficijent elastichnosti lima, i da su ti ruke bionichki instrumenti koji su u stanju da izrachunaju silu prilikom izbachaja lopte, na 0.00001 njutna tachnosti, i impulsa, i vektora impulsa.
EDIT:
do svoje 19te sam igrao kosharku profesionalno, i ovo su moji rezultati, a nije da nisam bacao loptu sa raznih daljina ceo zivot:
sa pola terena imam 1 od 5 prosek
sa tudjeg slobodnog sam u zivotu ubo jedno 20ak puta, a bacio je preko 500 puta, bar.
sa pola iza ledja ubo 5 puta u zivotu.
iza parkinga, preko drveta, iza table - ubo jednom. i to sluchajno. drvo je oko 25 metara visoko.
pa vi sad vidite dal su ovi mogli da snime ovo ,sve da su bili 3 meseca na ranchu, a pritom, izgledaju ko pivopije, a ne basketashi.
ovo je real:
http://www.youtube.com/watch?v=VSCnd3kZT-8