Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vidim zasto Bruce ne bi imao SNAGE da podigne dzak, jel treba da ima 100 kila da bi to uradio? Takodje se ne slazem da ovaj Hanibal ne moze to da uradi, *** covek prkosi gravitaciji suvom snagom...

Hahahahah. care :) nemash ni 15 postova, i onda dodjesh cinichno se obratish u temi za opushtanje...

Znači po tvom pravilu (koje uveliko primjenjuješ) moraš imati preko 15 postova da bi doshao i cinichno se obratio u temi za opushtanje?

:zgran:

Znači po tvom pravilu (koje uveliko primjenjuješ) moraš imati preko 15 postova da bi doshao i cinichno se obratio u temi za opushtanje?

:zgran:

zgranjavaj se kolko 'ocesh, ti si nekulturan lik i sa tobom se necu raspravljati. smart ass nije dobrodoshao ni sa 2000 postova, a josh gore je kad ima 15.

zgranjavaj se kolko 'ocesh, ti si nekulturan lik i sa tobom se necu raspravljati. smart ass nije dobrodoshao ni sa 2000 postova, a josh gore je kad ima 15.

Post count ne znaci nista.Svako moze da lupa reply i daje besmislene odgovore. Svaka cast tebi Igoritza jer si ugledan clan na benchu, al stvarno ne treba tako da reagujes.

Ponovo crnci. Evo kako je original izgledao tj. zvucao. Smiksao sam juce i okacio. http://www.youtube.com/watch?v=4fjJY-9YxOw

moja teorija:
1) lik je nizak
2) ima relativno malo misica/mase u nogama

zakljucak: centar ravnoteze mu je negde oko pupka, ako ne i vise, za razliku od nas mlohavih dinarida kojima je sve u bulji i butinama. :d

to bi znacilo da mu je lakse da radi ovakve stvari, ali svejedno je impresivno.

Ma te stvari uopste nije toliko tesko uraditi.
Ja ovo nisam nikad mogao ali mnogi drugovi sa treninga i ovako su ovo radili bez problema a nisu im se cak ni videli misici.

Poslednja izmena:
Fred Syversen 107 meters (351 feet) cliff drop is the new world record. Fred Syversen unintentionally was filming for Nuit de la Glisse while he unintentionally set the new cliff dropping world record. See Fred Syversen's 107 meters drop and listen to his thoughts after the drop.
http://www.youtube.com/watch?v=tkZ7Tyf7_YM

Ja ovo nisam nikad mogao ali mnogi drugovi sa treninga i ovako su ovo radili bez problema a nisu im se cak ni videli misici.
hahhaha priznaj im da si se zazao ,posto cje u suprotnom opet poceti sa crnci vs. belci :)

Yeah sure. Nadji mi jednog "obicnog" lika koji moze da stoji horizontalno kao ovaj kad se drzi za ogradu i alal ti vera. Ne kazem da je nemoguce ali za takve stvari treba da imas trbusnjake nevidjeno jake.

Fora sa zgibovima sa uzdizanjem nije teska, to sam vidjao. Ali oni sklekovi dok stoji samo na dve ruke i ti neki fazoni su stvarno impresivni.

Jel ovaj isao u osnovnu? :d:d:d

Pa i malo dete zna da mora prvo da se iskljuci lampa a onda da se menja.

Poslednja izmena:
Mislim da je to jedan od related videa koji su kaceni ovde.

@topic
Hannibal radi stvari koji vasi utegnuti beli drugari nema sanse da urade za svoga zivota :D
NIKADA I NECE MOCI

Poslednja izmena:
roflmao.gif

sve se kanim da probam
http://www.metacafe.com/watch/938965/homopolor_motor/

Yeah sure. Nadji mi jednog "obicnog" lika koji moze da stoji horizontalno kao ovaj kad se drzi za ogradu i alal ti vera. Ne kazem da je nemoguce ali za takve stvari treba da imas trbusnjake nevidjeno jake.

Fora sa zgibovima sa uzdizanjem nije teska, to sam vidjao. Ali oni sklekovi dok stoji samo na dve ruke i ti neki fazoni su stvarno impresivni.
Znam lika.
Uhvati se za banderu ispravi se i stoji vodoravno
uhvati se za zgib sipku i stoji vodoravno

Lik je samo trenirao fudbal u PSGu i jedini trening koji je imao je kondicioni.
Meni je to izgledalo neverovatno ali nije nemoguce.
Zivi u Francuskoj a meni ne pada na pamet da mu trazim da salje video da bi nekome dokazivao :)
Ne kazem da moze da uradi sve sa klipa niti me zanima ali ove 2 stvari sam video da je radio bez problema iako je izgledao smesno u odnosu na ovog lika.

a da nije crnac nije bio utegnut ko sto neki ovde pominju a dal je obican to ne znam

Prilozi

• lol.jpg
    lol.jpg
    16 KB · Pregleda: 129
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ovo nije pravi Davide Blaine, za neupucene!

Ovo nije pravi Davide Blaine, za neupucene!
Pretece me,kao sto Coola rece ovo nije David Blaine ovo je parodija na njegove trikove,za ovu dvojcu ne znam da li su gejOvi ali mislim da vise glume kako bi bio smesniji video,u svakom slucaju ja sam se pocepao od smeha.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno