Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[YOUTUBE]rrw4IlKRPmc[/YOUTUBE]

Ahaha bravo :D

To se desilo bvarem 20x puta kolko sam ja gledao fudbal ...

evo nedavno(ovog mesecan ) na Ascoli Reggina
http://www.youtube.com/watch?v=A91itY-abJI&feature=player_embedded

off:
Znam za Ascoli Reggina gledao...nije ista situacija. Tamo je slucajno dao goal a igrachi ascolia su ispali cave...jeste da su im potrebni bodovi ali COME ON. Italijani su najveci smradovi. Ne znaju za fairplay:mad:

on: http://www.youtube.com/watch?v=IJMvPU1a1vI

funny little fucker :smoke:

NIsu nikako ispali cave (mozda si gledoa ali nisi ukapirao ) ... nego jednostavno nisui svatili pas valdeza ....( kako im je moglo pasti na pamet da on oce da izbaci u aut da bi napustio teren)

Carlos Valdez se povredio i izbacio loptu u aut da bi mogo da napusti teren ...
Ascoli je presekao loptu(JER NIJE RAZUMEO zasto ovaj to radi mislili su da je pogresan pas) dok je isla ka autu i onda su dali NEFER gol
zato su posle ovi njih ODMHA POSLE toga pustili da daju gol ( Biagio Pagano konkretno) kad su ukapirali o cemu se radi
na kraju je regina dobila 3-1

I kako je onda ascoli ispao cava ?NIKAKO

Da ih nisu posle pustili reginu da izjedanci odmah onda bi ispali cave .. ovako su ispali ono suprotno od cave..

Dal su Italijani smardovi to je druga nije prica za ovaj forum

Poslednja izmena:
^ Pablo Francisco RULZ :D

teshko da rulz.

on nashao da proziva JCVD-a za "same crap you've seen over and over again" a on ovaj skech sa ISTIM forama izvodi vec 7 godina.

liku pod hitno treba novi materijal, mene je vishe sramota da upalim pablo klip, jer znam da cu da vidim po cilijoniti put - "in the city, you must fight to survive, tortillas"

fail. :(

ne znam, ja ne volim neshto puno stand up komichare trenutne postave ..

zanimljivije mi je recimo -

Whos line is it anyway:

improv show, gde su NAJVECE legende komedije radili 5 sezona, a igre su odlichno zamishljene. Standardna postava su bili:

Colin Mochrie
Rayan Styles
Wayne Brady

i 4ti gost.

recimo neke od igra su:

1. Greatest hits - uglavnom Colin Mochrie i Rayan Styles rade "pitch", to jes objashnjavaju shta album sadrzi, dok Wayne Brady i 4ti gost pevaju, i to improvizovano (gledao sam snimanja bloopers, oni zaista izmishljaju tekst na licu mesta) -

Songs Of The Chiropractor (sezona 2) **obavezno poslushati trecu pesmu na 03:40** -

[youtube]YFeHC3q8PHw[/youtube]

2. Song Styles - Wayne Brady peva nekome iz publike na osnovu onog chime se ta osoba bavi

sezona 1, Wayne peva nekoj bakici koja je pekar po zanimanju, love muvie soundtrack style, obratiti paznju na gegnijalnost i improvizaciju:

[youtube]2a_jsede2k4[/youtube]

3. Sound Effects - Collin i Rayan izvode scenu, dok dvoje iz publike daju zvuchne efekte kada ih ova dvojica promptuju, i uglavnom se sprdaju sa onim shto chlanovi publike izvedu :d

sezona 3, bezanje iz nemachkog kampa:

[youtube]-pJJ160npUU[/youtube]

u emisiji su gostovali mega poznati likovi, poput:

Robin Williams
Whopie Goldberg
Richard Simmons
Hugh Laurie
Hugh Hefner
Sid Caesar (legenda :) )
David Hasselhoff
i tako dalje ...

likovi su genijalci. ako neko hoce da gleda iz pochetka, user na youtube - livingis4giving je okachio sve epizode, sve sezone .. :) ja sam odgledao sve, i do saada nisam nashao bolji comedy show od ovog :)

Poslednja izmena:
teshko da rulz.

on nashao da proziva JCVD-a za "same crap you've seen over and over again" a on ovaj skech sa ISTIM forama izvodi vec 7 godina.

liku pod hitno treba novi materijal, mene je vishe sramota da upalim pablo klip, jer znam da cu da vidim po cilijoniti put - "in the city, you must fight to survive, tortillas"

fail. :(

Slazem se. Taman sam pomislio "evo nesto novo od njega"...kad ono isto. Cak se ni publika nije smejala na one "preview guy" fore....samo na ono novo sto je ubacio.

[YOUTUBE]N_0T_1QCcVA[/YOUTUBE]

Kako to da ovog nije bilo ?

http://www.youtube.com/watch?v=qSkIU4lPA-E

Upravo su mi 10 likova danas rekli za ovu komediju a na benchmarku sa 150 strana linkova koji se ponavljaju nista nema o ovome.

Ko moze da nadje bolji snimak neka okaci

Obavezno odgledati sve delove

[youtube]puMz1Q3E000[/youtube]

verovatno mrzelo coveka..

a jeste bre Vilijams genije...:)

Kad odgledas ceo,prosto da umres...

@Nabukodonosor,ciji mu ti vladar dodjes? Asirski? Akadski?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno